Skip to main content

daman

Forum Replies Created

Viewing 13 posts - 436 through 448 (of 448 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: film “300” #110285
    daman
    Member

olen selle ära vaatand ja ma ütlen ,et väga hea film on.tõeliselt huvitav ,närvipinget jätkub, ja võimsalt huvitavad võitlus tseenid on.

Veri, laibad, soolikad, tükeldamine, hakkimine, jäsemete kehast eraldamine. Super hea oli

in reply to: Mis ma valesti teen? #110273
    daman
    Member

Olgu, loobun valgujoogist. Arvutuste kohaselt saan ma tavaliselt päevase valgunormi kätte. Ma ei olnud eriti mures selle joogi kalorsuse pärast. Meestele soovitatavad valgubatoonid on palju hirmsamad. Ma tahan lihast kasvatada ja kaalus alla võtta, seetõttu olen hoolikalt jälginud valgu tarbimist. …mhhh… tegelikult ma arvan, et ma loobun lihtsalt trennieelsest joogist (asendan mingi muu asjaga, mis annaks natuke energiat enne trenni). Peale trenni aitab see valgujook ikkagi lihastel kiiremini paraneda ja kasvada. Naised ja mehed ei ole füsioloogiliselt nii erinevad, et minu lihased sellest joogist kasu ei saaks.

Minu eesmärk ei ole teha endale ajutist kaalulangetamise dieeti. Ma tean et see ei tööta. Pubekana proovisin ka selliseid asju. Tulemus oli negatiivses korrelatsioonis sellega, kui nõudlik dieet oli. Ma olen tuline dieetide vastane. Ma näen tulist vaeva, et mitte kogemata üle minne nälgiva ainevahetuse peale. Ma tahan luua endale kõhna inimese päevakava. Kehal ei tohi tekkida nälja illusiooni.

Kui palju kaloreid tohib naine sellise trenni puhul tarbida?

Huh, ma ei ole küll ekspert, aga

1) Hommikul on kõige parem ikkagi süüa putru, keedumuna on samuti parem valik praemuna ees.

2) 2 muffini ja šokolaadi asemel söö pigem õuna.

3) Jaga need suured banaanid pooleks või söö 1 banaan 2 korra peale. Karbike kodujuustu oleks märksa kasulikum ühe banaani asemel.

4) Õhtusöök on hea, eriti hea oleks kui sa saaksid teise samasuguse söökikorra päeva jooksul ära tarbida.

Miks kommenteerin, on seetõttu, et ise olen 87kg meesterahvas ja ma ei söö ka nii palju päeva jooksul, lihtsalt ei mahuks sisse. OK, söön mõnikord looma moodi, aga ainult siis ma teen päeva jooksul 3,5-4h trenni.

Ja ära kasuta sõna “dieet”, kasuta sõna “toitumine”. Dieedil on selline halb kõla küljes (kartulidieet, porgandidieet, kapsakeeduvedeliku-ja-mitte-ainumagi-süsivesiniku dieet).

in reply to: Mis ma valesti teen? #110253
    daman
    Member

Tere

Mul on probleem, millele ma ei näe mitte mingit loogilist seletust. Juhul, kui kogu see fitness ala pole müstitsism, peaks minu olukorrale olema ratsionaalne seletus. Võib-olla oskate aidata… Täitsa frustreeriv juba.

Miks mu kaal seisab?!

in reply to: jooks ja põlved #109814
    daman
    Member

Tean et on võimalik teha igasugu koormuse analüüse jalgadele, aga vastavalt seda mis jooksujalats sobib jalale… sooviks isegi teada seda.

Kõige parem oleks muidugi jalatseid lihtsalt proovida. Mul on jooksul see probleem et jalg kuidagi sureb ära, muutub tuimaks, arvan et see on astumise viga.

http://www.kliinikum.ee/taastusravi/index.php?2,3

On selline aadress, siin räägitakse et saab panna mingit jalatallad jalatsisse, et oleks mugavam.

Jrx küsimus õigustatud, mul on sama probleem. Otsisin ja proovisin erinevaid jalanõusid, muretsesin omale kvaliteetsed Asicsi jooksukummikud, aga nendega üle 15km otsi tehes tekivad villid sisekülgedele, st. toss ei sobi jalale väga hästi. Hädasti tahaks leida mingi koha, kus saaks mu sammu analüüsida ning sellele vastavad jalanõud leida.

in reply to: jooks ja põlved #109707
    daman
    Member

Jooks on muidugi vägagi efektiivne,aga sellega siuke asi,et rasvapõletuseks vaja joosta ~45min.Esiteks,oled sa selleks üldse võimeline?Oled sa jooksuga varem tegelenud?Kui ei,siis ootavad sind ees probleemid liigestega – kaal siiski päris suur.

Tähendab,jooksma hakka vähehaaval kindlasti,aga rasvapõletuseks soovitaks kas veloergomeetrit või ujumist,kui võimalik.

Mina olen kategooriliselt igasuguste sisetegevuste vastu, eriti nüüd, kevade tulekul. 102kg on päris palju, kuid alusta kasvõi kepikõnniga.

Ise alustasin 95kg pealt (no on pisut vähem küll kui 102, aga siiski) sörkjooksu ja kõndimisega vaheldumisi. Kaal langeb joostes väga efektiivselt ja kui sa jooksed 3x nädalas ei hakka see ka põlvedele. Kui sul on ajalooliselt mingid põlvevaegused olnud, alusta kepikõnniga, kaota 5-10kg, ja võid hakata vaikselt sörkima. Ka liigesed muutuvad trenni käigus tugevamaks!

in reply to: Jalgade treeningu Tähtus ? #109677
    daman
    Member

Uh, ma pole küll mingi ekspert ega kulturist, aga ma teen:

1) Kükk kangiga 70-80-90-100kg, 10 kordust

2) Lamades selle raskuse üles surumine (legpress) 90-100-110-120, 10 kordust

3) Sinkidele (reie tagakülg), minu absoluutselt nõrgim lihas üldse, 45×4, 10 kordust

No ja 5x nädalas ratast ja jooksu annab ülejäänud koormuse. Jalad väga olulised, jõusaalis näb siukseid vendi liiga palju, kes esimese ja viimase harjutusena pingi peal kangi suruvad. Ja kangiharjutuste vahepeal hantleid tirivad.

in reply to: Rasvapõletus ja jõutreening samaaegselt #109674
    daman
    Member

Raske…. aga sihikindel ja eneseTeadlik söök – treening annab häid tulemusi
    in reply to: Rattakingad #108649
    daman
    Member

Tavleajal on suht raske tegelt leida, aga mine Hawaii expressi, sealt peaks ikka leidma midagi.

Ka rademaris või xtremes võib olla.

Parim koht Velopluss Pärnu maanteel, vana Kalevi hoone kõrval.

in reply to: kaal ja pikkus… #108648
    daman
    Member

Pikkust 187, kaal 87. Kaalu tahaks saada 78 peale (kergem joosta) ja rasvaprotsendi 8-9% peale.

in reply to: Jõusaali kõrvalt #108647
    daman
    Member

Ujumine, ratas, jooksmine (kõrvalt käin jõusaalis, et ujuda, sõita ja joosta kiiremini, paremini ja kauem)

in reply to: kalorikulu tabel? #103644
    daman
    Member

http://www.toidutare.ee/kaloriarvuti.php?burner=1

Suhteliselt asine ja päris palju infot sisaldav.

in reply to: Supreme Fighting Challenge #103357
    daman
    Member

Kohtunikud olid ka minumeelest liiga leebed…oleks võind ikka kauem taguda lasta mitte kohe vahele hüpata ja katkestada.

Mõtle ka mis sa räägid, see ei ole mingi eesmärk omaette lasta võitlejatel üksteist surnuks taguda. Selleks kohtunikud ongi, et ära tabada, millal võitlus läbi on.

in reply to: Kartul või riis või tatar #101752
    daman
    Member

Pealegi ei ole pruun riis kallim ühti kui valge riis. Just käisin poes ja vaatasin, Bosto 500g pakk, nii pruuni kui valge, maksab 13.90.

Viewing 13 posts - 436 through 448 (of 448 total)