daman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
daman
MemberTankil täiesti õigus. Vees on vaja 2x kiiremaks edasiliikumiseks vaja rakendada 4x enam jõudu. 3x kiiremaks edasiliikumiseks 9x enam jõudu jne.
Kiirust saad arendada ujumistreeneri abiga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daman
MemberPada sõimab katelt-ühed mustad mõlemad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olgem täpsed, ühed rohelised mõlemad, aga erineva varjundiga

daman
MemberSee, millega antud teema esimeses postis tegemist on, on eluterve sarkasm ja minu arvates väga õige käik antud poriloopimise lõppsõnaks.
daman
MemberRasv kõhult kaob viimasena! Ma olen teinud ~8h trenni viimase 8 kuu jooksul, rinnad on ära kadunud, aga kõht võdiseb ikka.
Mis on 10 aastaga kasvanud, seda juba 10 nädalaga ära ei kaota! See jäta endale meelde ja lase rahus edasi. Kui aasta aega vastu pead, on muutus juba märgatav.
daman
MemberKõige tervislikum võimalikest toitumistest on süüa nii nagu söödi filmis “the Matrix”: kört, mis sisaldab täpselt mõõdetud kogustes puhast proteiini, süsivesikuid, rasvu ning vitamiine ja mineraalaineid. Ei mingit mõtlemist, arvutamist aj kaalumist. Lusikaga kört sisse ja TEHTUD!
daman
MemberMa sügavalt loodan, et eestalste hulgas ei ole ühtegi lolli kes sinna Hirveparki tõepoolest kohale läheb.
daman
MemberTere, ma olen juba 3 kuud käinud jõusaalis kord nädalas. Nüüd on plaan hakata käima 4x nädalas + aeroobset.Treener on mulle kava teinud ja värki, kuid minu põhieesmärgiks on kõht. Kõhul on rasvakiht peal, seega pole kõhulihaseid eriti näha ning tahaks suveks sellest kihist lahti saada. Toitumine on korras, olen ka normaalkaalus.
Niisiis tahtsin küsida, et kas on mõtet peale jõusaalis käimist mingi tund aega puhata, taastuda ja siis jooksma minna? Ja kui joosta siis mitu minutit/km’it ? Ning kas üldse on võimalik 2 kuuga kõht vormi saada sellist trenni tehes.
Ette tänades, ANTS.
Jooksmine paha kindlasti ei tee, ent minu arvamist mööda oled selleks hooajaks hiljaks jäänud. 4x nädalas + aeroobne võib põhjustada ka ületreeningu, aga seda saab õnneks enesetunde järgi reguleerida (või kava jagades).
Rasva lokaalne põletamine õnneks/kahjuks võimalik pole, seega pead rasvaprotsenti langetama kogu kehal, seega valikuid mitu:
1) HIIT (otsi vastavat märksõna siin foorumis, teemasid päris mitu), mis on tegelikult intervalltreening ning väga efektiivne rasvapõletusmeetod
2) Aeroobne trenn, kus märksõnaks suhteliselt pikk ent madala südamelöögisagedusega pingutus (pulss ~130, kestvus 45-60 minutit)
Kombineerides selle jõusaalikavaga, usun, et suveks oled sa supervormis. Järgmiseks suveks. Jõudu tööle!
daman
MemberNikotiini tarbi nii kuis jõuad su omad kopsud lõppudelõpuks, kohvi osas on asi toitumises. On ka suitsetavaid tippatleete (kergejõustikus selline vanakooli mees nagu Eduard Hämälainen)
daman
MemberUmbes poolteist tundi. Piisab kui toit üles ei hakka tulema.
daman
MemberIlmselges ülekaalus inimestele ja inimestele, kes alles alustavd treeninguid, on kepikõnd märgatavalt parem, kuna ei koorma liigeseid nii palju. Ise eelistan jooksmist muidugi, saab kiiremini edasi
daman
MemberEhk siis tee HIITi kui oled korralikult taastunud.
daman
MemberNo ma ei tea, kui ma töölt tulen, väsinud nagu siga, siis üks poolteisttund metsas veeta on terve päeva meeldivaim osa. Saalis rassimine samamoodi.
Aga otse teemasse, mind segavad autod ja jalakäiad ja ATV’dega kimavad nolgid.
daman
MemberIse olen kasutanud avokaadot või asemel leiva peale
daman
MemberAga kas 45 min. piisaks jooksmisest hommikul kella 6 paiku ja õhtul kella 8 paiku..?Või on see liiga vähe v palju..?
daman
Membervermon, ära pane tähele, see foorum on igasuguseid napakaid ilkujaid täis.ma ise teen juurviljapäeval kartulikotleteid koorega (vitamiinid !! ) ( ei võimles iis). kartuleid võib süüa külla ga pärast seda pead vett jooma muidu ta ei lahustu ja läheb rsvaks. seda ei tohi korrata
kahe õuna asmele võib 2 sidrunit võtta, hommikuks, mul aitas
juurvili on praegu veel toores, aga mee, tee ja veega saab ilma kah
mitmes päev sul on ?
AutorPostitused