daman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
daman
MemberHuh, kuna mu kommentaar siin kohe mõne “keenjuse” välja vihastas, siis natuke kommenteerin ka.
Inimese jalad on mõeldud kõndimiseks, jooksmiseks. Ega ma ei mõelnudki, et kohe tuleb hakata 15km kaupa laduma, iga päev. Fakt on see, et kui kaalu pole tõesti 120kg või enam, võib aeglase sörgiga alustada küll. Kolm korda nädalas, alustad kilomeetriga, vaikselt lisad kiirust ja vaikselt lisad distantsi. Kui oma keha kuulata ja asja mõistusega võtta, siis ei juhtu su liigestega muud kui et nad saavad tugevamaks ja tervemaks.
Ise arvan, et 100kg on suhteliselt raske kaal ja just jooksmisega ma oma kaalu 82kg peale olen saanud, liigestega on kõik korras, tänan muretsemast. Ja kükkinud olen ma ka terve talv läbi, meeletult annab jooksmisele juurde, soovitan soojalt tegeleda.
daman
Memberjooksmine ei ole ju kaalu langetamiseks üldse hea vahend……see loodud rohkem kergetele inimestele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
peace
Loll jutt. Jooksmine see kõige parem vahend raskest kergeks saamiseks ongi.
daman
Membermmapenguins.blogspot.com
Seal meie MMAkad kirjutavad rasvadest päris hästi. Mitte küll kõigest, aga maakeeles seletatud ja päris asjalik.
daman
MemberMh, tavaliselt 10 kordust, seeriaid teen palju, umbes 8. Iga seeriaga raskust juurde.
daman
MemberVeel üks tähelepanek ületreenituse kohta. Kui sa tunned et enne trenni oled tõesti väsinud, siis pigem puhka see päev ja saad järgmine päev juba täie jõuga teha. Parem puhkepäev kui väga vilets trenn. Tõsiasi on ju see, et areng ei toimu mitte treenides, vaid puhates.
daman
MemberSee on juba midagi, hea töö!
daman
Member16 aastaselt 35kg
daman
MemberJah, aga rattaga sõidad vähe, ikka 50km, siis 15km jooksu otsa ja peale seda kohe 6000 kõhulihast. Nii iga päev.
Vabandust, ei saanud irooniata.
daman
MemberHoia nüüd natuke vahet selle jalaga, nädala pärast, kui valu on täiesti kadunud (kui ei ole, mine käi arstil ära), alusta uuesti jooksmisega. Üldtreeningu jalanõud ei sobi jooksmiseks paraku, kui tõesti muud võimalust pole, jookse pehmel pinnasel.
daman
MemberAlgatuseks liiga palju. Väga kiirelt saad omale vigastuse (seda näitab juba praegu su valutav jalg).
Alustuseks sörgi 30min kolm korda nädalas, liigesed ja kõõlused peavad koormusega samamoodi harjuma. Kui jooksmisega tõsisemalt tegeleda plaanis, siis tee kindlaks oma jalatüüp ja muretse omale jalatüübile vastavad jalanõud. Üldiselt võta rahulikult, kui suudad omale jooksmisega haiget teha, pea päev või paar vahet ja siis uuesti jooksma. Peeasi on mitte läbi valu treenida, sest sellest võib krooniline vigastus kujuneda ja seda ei taha sa omale teps mitte.
Edu!
daman
MemberTean seda muret, mul on lisaks säärele krampis ka sõrmed, triitseps ja käsivarred. Magneesiumi söön peoga, joomisega on kehvemini, aga isegi kui kallan endasse 3liitrit vedelikku päevas, siis märgatavat abi pole. Pöörduda ka kuskile enam ei oska. Arstid ka ei oska midagi kosta, veres kõik normis.
daman
MemberAlgajale muuseas pole 3-4h otsad nii hullud midagi rattaga, küsimus on tempos. Samuti mitte iga päev, sellise pikkusega sõite võib vabalt teha 1-2 korda nädalas ainult.
daman
MemberVäga kõva sõna! Palju õnne.
daman
MemberÄh, jõutõmmet on vaja teha, küll siis trapets kasvab.
daman
MemberKui ma nüüd meenutan, siis on tuharalihased eriti valusad peale kükke, mida olen väikese raskusega teinud (suur korduste arv). Teised harjutused tunduvad üsna vähe efektiivsed.Ohoo, minu teema
“>Väga valusa tuharalihase saab omale justnimelt sügavat kükki tehes (täiskükk teisisõnu). Raskus umbes 65% – 70% oma maksimumist ja tee mõnuga 10 seeriat, 10kordust seerias. Järgmine päev on trepist kõndimine välistatud. Garanteeritult. Kükk peab muidugi sügav olema.
-
AutorPostitused