daman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
august 22, 2008 at 10:47 e.l. in reply to: Raud-hemoglobiin-ferritiin-transferriin-rauavaegus-rauatoksilisus-aneemia #163905
daman
MemberKas kilpnääre on korras? HGB on madal küll, aga mitte veel eriti. Omal oli 115 peal, olen meesterahvas. Siis ei jõudnud küll enam mitte midagi teha, sellest ka see nö. “õhupuudus”
daman
MemberJärve Hawaii teeb head tööd. Tegelikult saab uisud isegi vähese vaevaga korda, tunnike aega ainult varuda.
daman
MemberKas mitte jerk [džöök] ei tähenda “rumal”?clean & jerk igatahes on tõukamine, kuna clean on rinnalevõtt, siis jerk on teine osa tõstest, mis tundub olema täpselt svungi liigutus.
daman
MemberKas svung mitte jerk ei ole?
daman
MemberSöömata ei maksa jätta, kui koolis on mingi makaronipäev, siis söö rahulikult. Oluline on, et sa vähemal 80% toidukordadest toituksid hästi (ma ei mõtle koguseliselt vaid kvaliteedilt). Endal sama jama, mõnikord ei ole võimalik hästi süüa.
daman
Memberhttp://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=17799&hl=
Selles teemas on kasutajate näidishommikusööke terve hulk, samuti muud kasulikku.
Tärklist sisaldavad kartul, peet, leivad, banaan.
Üldiselt piisab, kui sa oma toidukavast lülitad välja makaronitooted, saia, magusa, snäkid (krõpsud, burgerid, pitsa ja muu taoline) ja hakkad sööma 3 korda päevas. Toidukord võiks sisaldada liha/kala/kana/kodujuustu/muna/kohupiima, pruuni riisi/kartulit, salatit/juurikaid. Riisi/kartulit söö peale trenni, taastad oma kaotatud glükogeenivarud. Vahepealseks nälja peletajaks sobivad hästi näiteks pähklid ja mõni puuvili (banaan ei ole parim valik).
Trennist niipalju, et mina hakkasin esmase hooga ujuma ja ratast sõitma. Mõne kuu pärast ka jooksma. Trenni tehes lähtu loogikast, et esialgu on vähem parem ja tee seda, mis sulle enam meeldib. Nii ei ole vaja ennast trenni sundida ja peale trenni on hea enesetunne.
Ei pretendeeri absoluutsele tõele, kuid antud näpunäiteid kasutades hakkab minu kaalukaotus 20kg kanti lähenema.
daman
MemberVabalt võid, aga kui tunned ebamugavust või valu, lõpeta trenn. Ise treenisin murtud pöiaga samamoodi, käia ei saanud, aga käisin kõvasti ujumas ja sõitsin ratast.
daman
Member1) 300g tere maitsestamata 5% kohupiima + puuvili (õun, apelsin, viinamarjad) + peotäis pähkleid (vahel kookoshelbeid)
2) 3 praemuna peekoni või singiga, tomatit kõrvale + klaas piima
3) 3 munast ja piimast omlett tomati, sibula ja singiga (vahel ka juustu kui meelde tuleb) + klaas piima
Harva (kui tuleb pikem trennipäev) söön hommikul ka leiba või putru. 3x nädalas tööpäeviti joon ka pool tassi musta kohvi.
daman
MemberIse ladusin kükke 10×10 põhimõttel. Pani jalad päris heasse vormi.
Alustasin 60kg 10×10, see oli liiga ketrge, järgmine trenn 70, siis 75 ja siis 80. 80 peal tegin paar korda, enne kui 85 ette võtsin. Nii vaikselt raskust lisades, jõuad varsti ka tulemusteni, mis sind ennast rõõmustavad.
daman
MemberJalgpall = 90 minutit rasket intervalltreeningut. Mismõttes ei ole jalgpall rasvapõletuseks kõva sõna? On ikka küll.
daman
MemberSa tee seda mis sulle meeldib. Kui meeldib hüppenööriga hüpata, anna aga minna.
Ajanappuse vastu aitab HIIT (kõrge intensiivsusega intervalltrenn), ja seda saab edukalt ka hüppenööriga sooritada. Aega kulub 10-15 minutit ja pärast oled läbi nagu läti raha, rasv põleb ka ereda leegiga.
daman
MemberNjah, see on nagu minu moodi juba. Sööd nagu siga, igasugust jura näost sisse ja jooksed nagu maniakk. Huvitaval kombel mulle töötab hästi.
daman
MemberKettaheiteringil ei ole pakku.
daman
MemberMa pole küll mingi spetsialist, aga keskendu neil kolmel kuul siis jalale, alaseljale ja kõhule
daman
MemberMa arvan, et ta tahtis vihjata sellele, et ta saab ka 66kg kangi omale kuklataha sätitud ilma pukkideta. Samas, olgem ausad, tegu on ju tõepoolest meistersaavutusega!
AutorPostitused