Skip to main content

daman

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 301 through 315 (of 448 total)
  • Autor
    Postitused
  • daman
    Member

Kas kilpnääre on korras? HGB on madal küll, aga mitte veel eriti. Omal oli 115 peal, olen meesterahvas. Siis ei jõudnud küll enam mitte midagi teha, sellest ka see nö. “õhupuudus”

in reply to: Rulluiskude hooldus #163661
    daman
    Member

Järve Hawaii teeb head tööd. Tegelikult saab uisud isegi vähese vaevaga korda, tunnike aega ainult varuda.

in reply to: svung #163660
    daman
    Member

Kas mitte jerk [džöök] ei tähenda “rumal”?

clean & jerk igatahes on tõukamine, kuna clean on rinnalevõtt, siis jerk on teine osa tõstest, mis tundub olema täpselt svungi liigutus.

in reply to: svung #163658
    daman
    Member

Kas svung mitte jerk ei ole?

in reply to: Probleem #162969
    daman
    Member

Söömata ei maksa jätta, kui koolis on mingi makaronipäev, siis söö rahulikult. Oluline on, et sa vähemal 80% toidukordadest toituksid hästi (ma ei mõtle koguseliselt vaid kvaliteedilt). Endal sama jama, mõnikord ei ole võimalik hästi süüa.

in reply to: Probleem #162930
    daman
    Member

http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=17799&hl=

Selles teemas on kasutajate näidishommikusööke terve hulk, samuti muud kasulikku.

Tärklist sisaldavad kartul, peet, leivad, banaan.

Üldiselt piisab, kui sa oma toidukavast lülitad välja makaronitooted, saia, magusa, snäkid (krõpsud, burgerid, pitsa ja muu taoline) ja hakkad sööma 3 korda päevas. Toidukord võiks sisaldada liha/kala/kana/kodujuustu/muna/kohupiima, pruuni riisi/kartulit, salatit/juurikaid. Riisi/kartulit söö peale trenni, taastad oma kaotatud glükogeenivarud. Vahepealseks nälja peletajaks sobivad hästi näiteks pähklid ja mõni puuvili (banaan ei ole parim valik).

Trennist niipalju, et mina hakkasin esmase hooga ujuma ja ratast sõitma. Mõne kuu pärast ka jooksma. Trenni tehes lähtu loogikast, et esialgu on vähem parem ja tee seda, mis sulle enam meeldib. Nii ei ole vaja ennast trenni sundida ja peale trenni on hea enesetunne.

Ei pretendeeri absoluutsele tõele, kuid antud näpunäiteid kasutades hakkab minu kaalukaotus 20kg kanti lähenema.

in reply to: Trenn kipsiga #162929
    daman
    Member

Vabalt võid, aga kui tunned ebamugavust või valu, lõpeta trenn. Ise treenisin murtud pöiaga samamoodi, käia ei saanud, aga käisin kõvasti ujumas ja sõitsin ratast.

in reply to: Hommikusöök!! #162928
    daman
    Member

1) 300g tere maitsestamata 5% kohupiima + puuvili (õun, apelsin, viinamarjad) + peotäis pähkleid (vahel kookoshelbeid)

2) 3 praemuna peekoni või singiga, tomatit kõrvale + klaas piima

3) 3 munast ja piimast omlett tomati, sibula ja singiga (vahel ka juustu kui meelde tuleb) + klaas piima

Harva (kui tuleb pikem trennipäev) söön hommikul ka leiba või putru. 3x nädalas tööpäeviti joon ka pool tassi musta kohvi.

in reply to: Saksa mahutreening #162300
    daman
    Member

Ise ladusin kükke 10×10 põhimõttel. Pani jalad päris heasse vormi.

Alustasin 60kg 10×10, see oli liiga ketrge, järgmine trenn 70, siis 75 ja siis 80. 80 peal tegin paar korda, enne kui 85 ette võtsin. Nii vaikselt raskust lisades, jõuad varsti ka tulemusteni, mis sind ennast rõõmustavad.

in reply to: Rasvade põletamine #161872
    daman
    Member

Jalgpall = 90 minutit rasket intervalltreeningut. Mismõttes ei ole jalgpall rasvapõletuseks kõva sõna? On ikka küll.

in reply to: Kalorite põletamine… #161171
    daman
    Member

Sa tee seda mis sulle meeldib. Kui meeldib hüppenööriga hüpata, anna aga minna.

Ajanappuse vastu aitab HIIT (kõrge intensiivsusega intervalltrenn), ja seda saab edukalt ka hüppenööriga sooritada. Aega kulub 10-15 minutit ja pärast oled läbi nagu läti raha, rasv põleb ka ereda leegiga.

in reply to: kõht #161170
    daman
    Member

Njah, see on nagu minu moodi juba. Sööd nagu siga, igasugust jura näost sisse ja jooksed nagu maniakk. Huvitaval kombel mulle töötab hästi.

in reply to: Üks kerge küsimus:) #160608
    daman
    Member

Kettaheiteringil ei ole pakku.

in reply to: Mida teha kui jõusaalis ei saa käia #160299
    daman
    Member

Ma pole küll mingi spetsialist, aga keskendu neil kolmel kuul siis jalale, alaseljale ja kõhule

in reply to: Kang turjal ettekallutused #159685
    daman
    Member

Ma arvan, et ta tahtis vihjata sellele, et ta saab ka 66kg kangi omale kuklataha sätitud ilma pukkideta. Samas, olgem ausad, tegu on ju tõepoolest meistersaavutusega!

Viewing 15 posts - 301 through 315 (of 448 total)