daman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
daman
MemberHooajaväliselt saab küll.
daman
MemberMa siis kirjeldan selle asja mõju. Mul omal on autoimmuunne ja kilnääret praktiliselt ei eksisteeri enam, seega olen sunnitud päevae koguse tabletina sisse sööma.
Otsesed mõjud: Ainevahetus kiireneb kordades, higistad rohkem, käid vetsus rohkem. Sama treeningmahu juures hakkab kaal meeletult kukkuma. Negatiivse poole pealt, pulss läheb kõrgemaks, kui veel harjunud pole esineb igasugu seedehäireid. Üldiselt see pole asi mida nisiama tasuks võtta, keerab su süsteemi päris segi. Minul võttis 5 kuud et hakata ennast inimesena tundma ning harjuda keha muutustega.
daman
MemberTell me about it, mul ju oli kui hormooni ei saanud. Pulss oli hea madal, puhkeolekus 37
daman
MemberMinul on kilpnäärme hormooni puudulikus ning ma olen sunnitud seda asja sööma. Ainevahetuse kiirus tõuseb muidugi märgatavalt, aga selline keha overdrive viimene võib tegelikult fataalselt lõppeda. Ühesõnaga rohkem trenni ja vähem viginat, mis pagana pärast kõik mingeid preparaate peavad näost sisse ajama.
daman
MemberNo ma ei tea, ole nka suht pikkade jalgadega, aga tõmban ikka klassikat, jalad õlgade laiuselt. Algasendis on tagumik peaaegu vastu maad, nagu sügavat kükki tehes, jalad saavad ikka väga kõvasti vatti. Selg ka, aga vähem.
daman
MemberMa ei ole veel kaheks jaotatud kavast kaugemale jõudnud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Et siis vasak biits ja parem biits
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daman
MemberPean tunnistama, et olen kaalunud selle vidina ostu.
Kaalusin nii ja naa, küll aga jäin Garmin Forerunneri peale pidama: täpsem, sobib suvalise jooksusussiga, võib kasutada ka muudel aladel peale jooksu. Forerunner 305 kasutatuna parim valik (~2000kr), Forerunner 405 kui rahakott kannatab (4500kr).
daman
MemberTäitsa oleneb su tasemest, samas kui vaadata, et osad päevad on sul õlg ja triits ainult näiteks, see küll märkimisväärselt ei tohiks üldväsimust suurendada. Lokaalne väsimus küll, aga see käib niikuinii asja juurde.
daman
Member4 jõusaalipäeva ja 2 võitlustrenni, mis seals nii keerulist? 4+2=6, 1 päev puhkuseks. Ära väsid sa niikuinii, ükskõik mis järjekorras asju teed.
september 11, 2008 at 1:29 p.l. in reply to: Mida tuleb süüa, et mass nii väga ei kasvaks, aga lihased tuleksid välja #165544daman
MemberPigem võib öise treeningu liigitada intervalltreeningu alla. Kusjuures tohutult kiiduväärne teema, et mõni naine ka oma mehe peale mõtleb!
september 7, 2008 at 6:58 p.l. in reply to: Kuna minna algajate kavast üle teise kava peale`? #165217daman
MemberLase vana kavaga rahulikult pool aastat, tõmmelda ei ole mõtet, areng tuleb niikuinii ainult trenniga.
daman
MemberTallinnas saab Ketterist, Tartu mnt.
Seal on 2,5 ja 5kg hantlikettaid.
daman
MemberStatoili hot-dog on superhea!
daman
MemberTõesti, keskosa unustasin. Mida tugevam see on, seda parem.
Samas kergejõustikutrennis ladusime me kangitrennist ka ainult olümpiatõsteid (rebimine, tõukamine, rinnalevõtt). Tegi 8packi küll pikapeale.
daman
MemberEks hea üldfüüsiline tuleb kasuks küll. Kuigi esialgu tuleb tehnika kätte saada. Viskeasend, hoo pealt viskamine jne.
60kg ja 16 aastasena viskasin meeste metallpiiki 48 meetri peale, jõusaalitreeningut 0. Kiirus oli aga hea ja üldfüüsiline oli korras.
Kui teoretiseerida, siis jalg, selg, õlg ja triitseps peals seda viskeliigutust tegema. Liigutus plahvatsuslik (Plyometric exercises), harjutustele pane raskust juurde, esialgu piisab keharaskusest küll ja veel.
AutorPostitused