daman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
daman
MemberSelles osas nõus, et Eestis on Garmini seadmed täielikud kirved ja ma ei näe tegelikult põhjust misk Garminit Suuntole eelistada (uurisin veidikene veebis).
Ise võtaksin samamoodi soodsama ilmselt, kuigi olen päris hard-core jooksja/orienteeruja. Hiljem softi vahendusel saad niikuinii oma teekonna arvutisse tõmmata ja analüüsida.
daman
MemberÜldse ei mõika, mismoodi see Kalmus nüüd täitsamees on? Kutt pani dopingut ja väitis samal ajal et on puhas nagu vanajumala südametunnistus jõulöö unenäos.
Tõsiselt hea eeskuju küll. Paljun õnne EMV võitmises. Bah. Masendav silmakirjalikkus.
Jokerile ja fitness.ee -le ei maksa turja hüpata, nemad on lihtsalt vahendajad ning ametlikku kommentaari ei saagi enne anda, kui B-proovid tehtud.
daman
MemberMina hankisin endale kasutatud Garmin Forerunner 305, maksis 2000 krooni. Uusim jooksumudel Forerunner 405 maksab eestis 4000 krooni ümber.
daman
MemberFoot pod on kalibreerimist vajav seade jah, seega pead parima tulemuse saamiseks näiteks staadionil mõüõdetud ringi läbima ja ütlema et see oli siis nüüd 400m. Distants valetab jah, aga ma usun et märkimisväärne viga tuleb kuskil 40-50km juures alles, nii et pole muret, kui sa just ultramaratone ei jookse.
Miks sa just Suunto poole vaatad? Ise kasutan Garmin Forerunnerit, sellel sisse ehitatud GPS ja ka kaartide salvestamise võimalus, kompassist jms. rääkimata. HMR on loomulikult ka ja kõik muu mis sportkellal olema peab.
Keskmine tempo näitabki, mitme minutiga jooksja hetkel kilomeetrit läbib.
daman
MemberKirjutasin enne pika vastuse, aga arvuti pani pange.
Lühidalt:
Distantsi näed, keskmist tempot näed, hetketempot näed. Hiljem analüüsides näed ka tempot mingil kindlal lõigul ,südame löögisagedust kindlal lõigul, kõrguse muutumist jne.
daman
MemberMitte kõige kõrgemale, täpsustuseks. Arst, toit, trenn.
daman
MemberAktibvisti nõuanded head, aga ma tõstaks järjekorras toitumiskava tähtsuse kõrgemale.
daman
MemberBah, lugesin siin läbi kommentaarid ja Kalmuse kaitsmine on täiesti ajuvaba. Alles see oli kui mees kirus kõiki vene kulturiste maapõhja ja sõimas keemikuteks, nüüd võistles ise teadlikult ebaausaid võtteid kasutadaes. Topeltstandardid ajavad oksele.
daman
MemberHuvitav jah et mitte keegi kuskil pole antud teemal pasundanud, v.a. Vend Vähk oma blogis, Kalmus siin intervjuus ja oma blogis. On siis jutt tõene või ei ole?
daman
MemberSäärt, triitsepsit, biitsepsit, trapetsit üldse ei tee?
daman
Member16aastaselt sain suure kuuliga 9 meetrit kätte 9.02 või 9.03 oli.
daman
Memberoot …sa soovitad kaalulangetajale kohe peale aeroobset kiireid süsivesikuid,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jumal tänatud,et mulle minu kaalulangeamise ajal taolist nõu ei antud,

Ma soovitasin talle ENNE trenni banaani süüa. Samas sekundeerin Alfonzet, väites et ka peale trenni võib süsivesikuid süüa. Ega sa, daemonium, pole ainuke, kes roppu moodi kaalu kaotanud on, saab teistmood ika kui sinu näide.
Räägin ainult oma kogemusest, ei pretendeerigi absoluutsele tõele. Samamoodi (enne trenni kerge söök + peale trenni söök), olen ise 20kg kaotanud. Treening küll, pean häbiga tunnistama, enamjaolt aeroobne. Vahel ka intervalle kiiruse arendamiseks.
daman
MemberEks neid artikelid ole igasuguseid. Hetkel rääkisin oma kogemusest, banaan imendub kiiresti ning annab energiat, mida jooksu ajal vaja. Kui trenn tuleb lühike (30-40min), siis saab ehk ilma söögita, aga pikemalt joostes kindlasti süüa vaja.
daman
Member15 min. enne jooksu söö näiteks väike banaan või pool suuremat, joo vett. Kui isu üldse pole, joo lihtsalt vett.
Peale jooksu võid kasvõi kohe korraliku hommikusöögi süüa.
detsember 13, 2008 at 1:02 p.l. in reply to: Räägime müütidest…naised ja kulturism…naised ja raskuste tõstmine… #174870daman
MemberMõneti on sul täiesti õigus, paraku ei saa kindel olla, et artiklit loeavad ainult inimesed, kes saavad huumorist aru. Ma kardan, et pigem nad ei saa sellest aru ja siis läheb tegelikult nii hea sisu ja mõttega artikkel lihtsalt selle pärast kõrvust mööda, et mõni preili ei suuda lugeda sõna “S*itaratas”.
AutorPostitused