daman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
daman
MemberMa trumpan teid kohe üle. Ma nägin jõusaalis mingit venda kjooksulindil plätudega jooksmas.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daman
Member1 toidukord päevas, kusjuures rasvu valke üldse pole? Energiapuudus ei kummita?
daman
MemberSee jutt, et pikk madal pulsiga aeroobne sul rasvade kadu pärisb, on pask. Kogemus ütleb. Intervalltreeningud ja tempojookusd on küll efektiivsemad, kuid pikad madala pulsiga (madal on siis 70% max, mitte vähem) otsad on samamoodi efektiivsed.
Sinu kava vaadates, natuke karm on ja esimese hooga liiga suur tükk. Piisab 2x20min hommikul, 2xHIIT, 3x Saali küll. Liiatigi, kui korralikult treenid, siis leiad peale rasket jõusaalitreeningut järgmise päeva HIITI äärmiselt ebameeldiva olema.
daman
MemberLisaks veel maanteratturi treeningpiibel ja triatleedi treeningpiibel. Viimane neist on mul olemas ja tõesti väärt kraam, kuigi ei spetsialiseeru ainult rattale.
daman
MemberKükk ja spinning.
daman
MemberÜletreening? Lao oma trennikava letti.
daman
MemberÄra pabista selle kõrge pulsi pärast, suure tõenäosusega on sul lihtsalt ebaharilikult kõrge pulss. Mul on sõber, kellel läheb aeglaselt sörkides ka pulss 170 peale (mul samas tempos 140), jooskeb pikka maad ja pole tal häda midagi.
daman
MemberIsegi voodilebo pulss on pagana kõrge. Mina võtaks seda kui füsioloogilist eripära ja käiks koormustestil ära. Kui vererõhk normis sellise pulsiga ning enesetunne hea, siis ma ei näe põhjust, miks sa peaksid normaalile lähedasematest pulsitsoonidest kinni pidama. Koormustest aitab pulsitsoonid paika panna ning saad rahulikult oma tsoonide järgi trenni teha.
daman
MemberMul on AAA suurus rinnahoidja. Oot, kas ma ütlesin seda kõvasti?
daman
MemberHuvitav kas selline jook oleks metsa hea kaasa võtta? Pühapäeval 7h XDream tulemas. Kuna ilm on külm, siis poleks riknemisega probleem. Gaasid, mnjah, aga kõik orienteerujad peeretavad, see on teada fakt.
daman
MemberIgasugu käes hoitavad ja kaalul olevad elektroonilised rasvaprotsendi mõõtjad ajavad jama. Vaata parem peeglist kas pilt on paremaks läinud, kui on, oled õiges suunas liikumas.
daman
MemberMeeletu kakao isu tuli. Lendan homme poest läbi ja toon paki Nesquicki ja paar liitrit piima. Njämm.
daman
MemberKasv tuleb ikka trenni arvelt, lisandid aitavad lihtsalt rohkem/efektiivsemalt trenni teha.
daman
MemberKui sa lähemalt vaatad, siis on antud menüüs väga vähe süsivesikuid, kõhu saab täis ja kaal hakkab kukkuma. Siin foorumis on kümneid iniesi, kes sartnaselt süües on kümneid kilosid kaotanud.
daman
MemberJooksed 6×60 minutit ja kaal ei lange? Kuidas see võimalik on? Kui kaua juba niimoodi jooksed? Kas kaalu tahad kaalu pärast alandada või peeglist vaatu vaatav visuaalne kuju ei meeldi?
-
AutorPostitused