daman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuli 29, 2009 at 6:53 e.l. in reply to: Peale 1-h tunnist aeroobset trenni millist toidulisandit(vähe rasva, vähe sysivesikuid) #209938
daman
MemberPeale trenni on VAJA süsivesikuid ja kvaliteetseid valke. Pikema aeroobse trenni jooksul võid jub 40-60minutil hakata süsivesikutega joogipoolist manustama.
daman
MemberSuvel ei käi, õues liiga palju vaja joosta ujuda ja ratast sõita
Talvel käin, spinningus.
daman
MemberSiin on nüüd tegemist fotograafi meisterlikkusega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ei tea, antud juhul on ikka modell klass omaette.
daman
MemberLiha seedimise aeg on 3 – 5 tundi, süüa õhtul kilo liha – mis eesmärk? Mis niikaua organismis toimub?Eesmärk?
Peale trenni ikka süüa tuleb. See õhtu on no kuskil 6-7 paiku. Magama lähen südaöö kanti.
Kaalu tõsta ei taha, langetada ka ei taha, aga ikka langeb.
daman
MemberMis te ragistate kuti kallal? Mul on omal napp 78kg seljas ja söön ka vahetevahel õhtul kilo liha, 3 suurt tomatit, leiba ja liitri joodavat (tomatimahla näiteks).
No okei, mul läheb trennis ka 2500-3000kcal ära, aga äkki mister wenom teeb ka ropult trenni? Kui teil omal vatsad ei kannata, ei tähenda et peab nagu hagijad turja hüppama teisele. Peace out.
daman
Member60kg? Sümdinud triatleet ma ütleks.
Ropu kestvustrenniga tõuseb söögiisu ka.
Psüholoogilise probleemi sügavust ja olukorda ma ei tea, oled kindel et sul sellega nüüd kombes on ja saad edasi minna? Kui ei, sisi am arvan et esialgu tasuks vaim korda teha ja edasi võiks spordist rääkida. Edu igal juhul.
daman
MemberIsotoonilesed spordijoogid sisaldavad ka soola, sestap tarbi pikematel otstel miskit spordijooki. Ise olen peoga soola ka võtnud või sooaltablett taskus. krampide vastu aitab küll.
daman
MemberErinevalt enamusest siin on jõutrenni osa minu puhul väike (5%), valdav enamus aeroobne: jooks, ratas, ujumine. Kaalunumber on vähenenud 20kg (alguspunkt oli 96kg). Motivatsiooniks ja eesmärgiks ei ole olud keha väline areng, kuigi sixpack teeb rõõmu muidugi, vaid pigem soov kiiremaks saada.
Ja hakkab alles vaikselt tulema, peale 3. aastat tööd. Saladusi ja nippe ei ole, järjepidevus on asja võti. Päevast päeva, kuust kuusse pidevalt ennast treenida ja küll tulema hakkab. Söömist võiks ka jälgida, vähemalt teadvustada endale, palju ja mida endale suhu pistad. Toitumiskava kui selline pole nüüd otseselt vajalik ,aga aitab kindlasti.
daman
MemberMh, ma pisut kahtlen kas nii väike vidin saab 90kg kaaluda. Või siis pole tegemist rauaga enam.
daman
MemberKõik õiged soovuitused, aga lisaks tahan öelda, et kaalulangus on PIKK protsess. Nädalates seda juba ei mõõda, anna omale aega. Loe, uuri, otsi nõuandeid ja söö korralikult. Trenni tee ka ja poole aasta pärast oled teine inimene.
Peegel loeb oluliselt rohkem kui see abstraktne number seal kaalu peal. Kas pilt on paremaks läinud või see ka ei muutu?
daman
MemberSee ka harjumise asi. Ise peale rasket trenni (ma ainult aeroobset teengi) võin praktriliselt kohe suure prae keresse lükata. Reeglina seda teengi kui ei pea just süüa tegema hakkama.
Seega tee korralikult trenni, söö korralikult ja küll sul kõik paika loksub.
daman
MemberTelli endale toitumiskava.13aastasele soovitad pea 1000 kroonist välajminekut, pealegi poel tal variantigi ise süüa osta terve päevamenüü ulatuses.
Mis ma soovitan, liigu palju ja ära söö jama. Sa siin küsisid, mis on parim, ujumine, ratas või jooks. Tee siis juba triatloni! Igasugune liigutamine on hea, 13aastasena kasvuiga alles käivitumas, õige moment ennast käsile võtta.
daman
MemberWenom väljendub, eee… huvitavalt. Samas on tal mingi iva olemas.
Enda näitel, teen suhteliselt tugevalt trenni, 14-16h nädalas (triatlon). Söön meeletult palju, ka pastat kusjuures, ja kaal langeb. Peale raskemat trenni kipub see menüü KOGUSTELT sinna Wenomi kanti minema küll (a.la. pakk (500g) pastat, 400g hakklihast ja juurviljadets tehtud kastmega või 700g juurvilju ja 500g kanafileed hapukoorega ja teraleivaga või 250g pruuni riiri (kuivainena) + 500g kanafileed + juurviljad vms.) ja kaal järjepidevalt langeb, aegamisi küll, aga langeb.
Päris nii ei ole muidugi, et pakkide kaupa võid või saia sisse ajad, aga kui algne kehakaal oleks suurem, sööks ilmselt ise ka rohkem. Hetkel ise 78kg.
daman
MemberJookse kuidas tahad, ja vaata mida sa suhu pistad. Ongi kogu muusika. Nädalas esialgu 3h, ja tõsta kestvust kuni 6h nädalas. Selle saavutanud, hgakka intensiivsust lisama. Jooksu kestvuse üles ajamisele kuluta aasta, siis võid hakata intensiivsust tõstma.
daman
MemberEndorfiine annab ka.
-
AutorPostitused