Skip to main content

Daisy

Forum Replies Created

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30397
    Daisy
    Member

hulluks läind! Aga mina ainult õnnitlen.

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30261
    Daisy
    Member

Järjekordsed juubeliõnnitlused ilusale vend vähile!Mul sõbranna käib just selliste vend vähi suguste meeste pärast Revalis ja nendest seal puudust juba ei tule!

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30234
    Daisy
    Member

Kas oled uue aasta võistlemise graafiku juba kokku pannud?Millal sa meid jälle üllatad oma esinemisega?Siin oli juttu dopingu kasutamisest ja vana aasta viimasel päeval sa sellele küsimusele ei vastanud.Äkki teed seda nüüd?Juubeliõnnitlused ikka ka.

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30137
    Daisy
    Member

s.t. mitte pehme.Vähk nimelt.Lähen teda varsti kindlasti Reval-klubisse vaatama.

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30123
    Daisy
    Member

on ilusad poisid!Loodame siiski vähist veel kuulda.Äkki ikka tuleb kevadel jälle välja?Kallis vähk.Mul selline küsimus:Kas sa oled kreatiini kasutanud?(usun,et oled).Kuidas peaks algaja ,17 aastane kulturismist huvitatud noormees kreatiini võtma.Kas oleks võimalik kuulda vähja või mõne teise Eesti kulturisti kogemustest kreatiini kasutamisest.Seda ,kuidas kasutada on räägitud,aga mind huvitavad just faktid.Mida räägivad need inimesed,kes seda on pikemat aega kasutanud.Mis vahe on näiteks Soome ja Saksa kreatiinil?Ei soovi mingit reklaamikallakuga juttu,vaid rohkem konkreetsust.Ette tänades.

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30115
    Daisy
    Member

Selle aasta võistlus pidi natuke muudetud olema võrreldes eelmiste kordadega.Võistlejatele ehk mitte kõige parem(vajab harjumist),aga pealtvaatajatele meeldib.Vist jääbki nii .

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30101
    Daisy
    Member

Teine koht!ÕNNITLUSED!Vaatasin ka mina eelmiste võistluste protogolle ja tõesti on Vähk kõik viimased kolm kulturismivõistlust kaasa teinud ja alati teiseks tulnud.Esimese koha mehed on aga selle eest kogu aeg erinevad olnud.Mina vähja asemel koguksin ennast ja tuleksin alles järgmisel aastal välja.Järgmistel meistrivõistlustel.

in reply to: Palju õnne sünnipäevaks, Imre Vähi! #30093
    Daisy
    Member

Anna minna!

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)