Daisy
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Daisy
Memberhulluks läind! Aga mina ainult õnnitlen.
Daisy
MemberJärjekordsed juubeliõnnitlused ilusale vend vähile!Mul sõbranna käib just selliste vend vähi suguste meeste pärast Revalis ja nendest seal puudust juba ei tule!
Daisy
MemberKas oled uue aasta võistlemise graafiku juba kokku pannud?Millal sa meid jälle üllatad oma esinemisega?Siin oli juttu dopingu kasutamisest ja vana aasta viimasel päeval sa sellele küsimusele ei vastanud.Äkki teed seda nüüd?Juubeliõnnitlused ikka ka.
Daisy
Members.t. mitte pehme.Vähk nimelt.Lähen teda varsti kindlasti Reval-klubisse vaatama.
Daisy
Memberon ilusad poisid!Loodame siiski vähist veel kuulda.Äkki ikka tuleb kevadel jälle välja?Kallis vähk.Mul selline küsimus:Kas sa oled kreatiini kasutanud?(usun,et oled).Kuidas peaks algaja ,17 aastane kulturismist huvitatud noormees kreatiini võtma.Kas oleks võimalik kuulda vähja või mõne teise Eesti kulturisti kogemustest kreatiini kasutamisest.Seda ,kuidas kasutada on räägitud,aga mind huvitavad just faktid.Mida räägivad need inimesed,kes seda on pikemat aega kasutanud.Mis vahe on näiteks Soome ja Saksa kreatiinil?Ei soovi mingit reklaamikallakuga juttu,vaid rohkem konkreetsust.Ette tänades.
Daisy
MemberSelle aasta võistlus pidi natuke muudetud olema võrreldes eelmiste kordadega.Võistlejatele ehk mitte kõige parem(vajab harjumist),aga pealtvaatajatele meeldib.Vist jääbki nii .
Daisy
MemberTeine koht!ÕNNITLUSED!Vaatasin ka mina eelmiste võistluste protogolle ja tõesti on Vähk kõik viimased kolm kulturismivõistlust kaasa teinud ja alati teiseks tulnud.Esimese koha mehed on aga selle eest kogu aeg erinevad olnud.Mina vähja asemel koguksin ennast ja tuleksin alles järgmisel aastal välja.Järgmistel meistrivõistlustel.
Daisy
MemberAnna minna!
-
AutorPostitused