daemonium
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
daemonium
Member@gamster saatsin teile sõnumi.
Aga mida arvate sellisest plaanist, et esmaspäev, kolmap, reede sõidan rattaga 50-70km 1 kord ja teisipäev, neljapäev teen rattaga hiit’i, seega laupäev ja pühapäev oleks puhkusteks, või lisan ühe hiit’i päeva veel laupäevaks?
Eesmärk on siiski kaotada kõhupealt rasva(kuigi see suht võimatu siis alandada kogu keha rasvaprotsenti) Ideaal kaal oleks vast 75-78kg. nii, et alla sooviks ka võtta 3-4kg max.
Orienteerud valele asjale.Mitte kaalunumber ei peaks olema orientiiriks vaid keha rasvaprotsent.Sinu toodud mõõdud on pea ideaalsed.
Kui sa ei ole peeglisse vaadates rahul, siis sinu puhul on probleemiks vähene lihasmass.Sina aga plaanid massiivset aeroobset trenni ..
Nüüd loe http://www.fitness.ee/?act=article&articleID=723 läbi ja mõtle veelkord,
daemonium
MemberSoovitage nüüd mingit pulbrit, või mis arvate muscle +ist?
Väga ilus nimi.
A õige suuruse ja kujuga lusikas sul ikka on?
daemonium
MemberEks kott pulbrit ikka odavam…

Täiesti õige.
Lisaks omalt poolt juurde, et tähelepanu peaks pöörama ka lusika kui peamise treeningvahendi suurusele ja kujule …,
märts 28, 2012 at 5:34 p.l. in reply to: Kükid tulevad peaaegu samade raskustega kui väljaasted #150759daemonium
MemberSuured mehed ei viitsi väljaastetes pingutada ja lasevad 40%-liselt vähe pikemaid seeriaid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suure mehena mina isiklikult neid krdi väljaasteid veidi kardan …,

daemonium
Member

……üldise keha arengu seisukohalt on tarvis ka jalgu treenida.Keha tuleb võtta kui tervikut.
Ütleme kui sul seisaks Porsche maja ees,siis sa ei lükkaks talle 14 tolliseid plekkvelgi alla…..või mine sa tea.
Paistab, et meil siin järjerkorde troll.Vist ei maksa aega raisata,

daemonium
MemberTahaks ka sellist, et ma saaks lihaseid treenida, et suuremaks neid, et midagi välja ka näha
Trennikavadel ongi üldiselt kalduvus lihaseid suurendada – seda muidugi õige söömise puhul,
daemonium
MemberTahan saada teada kuidas rasva põletada ning samas ka lihaseid treenida, palju peab seerias tegema ja mitu seeriat. aitäh!
Näe, vaata http://www.fitness.ee/treeningkavad
daemonium
MemberTere, olen jõusaalis käinud 4 kuud. Käinud siis igapäev. Kõik arstlikud kontrollid läbitud, võin käia küll.
Olen 17-aastane.
Kaalun 87kg.
Pikkust 179,5cm
Tahaks saada normaalset kava, mis treeniks.
Ka võiks kirjutada siia kõike mida jaksate mitte mingeid linke, aitäh tähelepanu eest!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peaks olema jõusaali sisse elatud küll 4 kuuga, igapäev käinud. Tahaks 2 kuuga normi saada.
Jagage ideid.
Kavad on siin olemas.Vaata “Tööriistade” alt.
Ainult et siuke jama nendega – mitte ükski neist ei treeni,

Treenima pead ise.Ja jõusaalis peab trenni tegema, mitte seal käima.Lisaks vaja veel ka söömine korrastada.
Kui ise ei oska, saad tellida kava spetsialistilt.
daemonium
MemberSul on kombeks teiste sõnadega kummaliselt ümber käia. Ei, see poleks kökimöki. Ma peaksin mõlemast lugu, aga ma peaksin rohkem lugu sellest treenerist, kes suudab inimesel aidata 50 kg alla võtta ja et too inimene hoiab seda keha elu lõpuni ning lisaks sellele muudab oma elu üleüldises plaanis suurepäraseks. Jah, seda peaksin ma palju võimsamaks saavutuseks.
Aga ütle, miks sportlase tippu aitamine suurem näitaja on.
Kle, sa ikka loed kah, mida kirjutad?Kuidas sa seda ette kujutad: treener kes suudab inimesel aidata 50 kg alla võtta ja et too inimene hoiab seda keha elu lõpuni ning lisaks sellele muudab oma elu üleüldises plaanis suurepäraseks.
Tõlgi ära.
daemonium
MemberSaavutused
= Teadmiste õigsus.Ma lootsin, et olin selle sulle juba selgeks teinud, aga tundub, et mitte. Sa ikka saad aru, et Poliquini puhul kehtib pigem ütlus:
Sa pole suutnud seni ära tõestada, et su enda teadmised võimaldavad üleüldse mingil alal midagi analüüsida ja kedagi hinnata,
daemonium
MemberPoliquini toitumis-alased teadmised on olematud. Mees ei tea mitte midagi inimkeha bioloogilistest toimemehhanismidest ja kogu tema äri on üles ehitatud justnimelt lollidelt raha ära võtmisele. Ta soovitab ebanormaalseid suuri koguseid toidulisandeid ning üritab oma pädevust tõestada täiesti kontekstist välja võetud kehvade uuringutega, lootuses, et keegi neid reaalselt ei loe.
Mees on täielik petis.
See video illustreerib tema suurepäraseid teadmisi täielikult, kus ta suudab paari minutiga teha päris palju loogika-fakti vigu ning ainuüksi kogu idee, et iga trenni jaoks peaksid raiskama mingi 100$ lisandite peale – Come the Fuck On. LOL
Jumal on rääkinud,
daemonium
MemberMida mul ette näidata pole? Sadu inimesi, kes sarnaselt minu toitumisele end võistlusvormi ajavad? Lugematu arv teaduslikke viiteid minu väidete tõestamiseks.
Oh jah. Ei mul ei ole mitte midagi ette näidata.
Kus ma soovitan koogikesi kellegil süüa?Mida ma soovitan on süüa nii nagu meeldib, mõningate pidepunktidega. Kui sulle maitseb koogike, siis on lihtne seda endal menüüsse lisada ilma, et see midagi negatiivset kaasa tooks. Lihtne.
Ei ole lihtne.Ühestki sõltuvusest vabanemine ei ole lihtne.Lihtne on sel teemal sõna võtta neil, kes ise asjaga ei ole kokku puutunud.
daemonium
MemberKui midagi saavutanud pole siis vaidlegi ennast siin foorumis ogaraks ja keegi ei kuula. Võida paar tiitlit või käi mõni diplom välja ning kohe on respect majas ning võid suht ükskõik mida suust välja pritsida ning see on puhas kuld.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii see on.Paraku.
Sellest, et sa end ise Tõe Ainuvaldajaks ja kõik teised lollideks kuulutad, on tiba vähe jah,

Muuseas, ka diplomist ei piisa.Tõe kriteerium on praktika.Sinul pole ka siin midagi ette näidata.
Sry .
daemonium
MemberSel pühapäeval on taas põhjalik koolitus, kus käsitlen sügavuti rasva talletumise põhjuseid ning kuidas neid seljatada. Tegemist on teadusliku lähenemisega, kuid jagan väga lihtsalt ja üheselt mõistetavaid nõuandeid, mida teha, et kiiresti rasva põletada.
Olen sel hooajal ka saate “Tantsi tagumik trimmi” toitumisnõustaja ning osalejad võtsid nende meetoditega esimese nädalaga keskmiselt 6-8kg maha. Kes osalejatega kohtuda soovib, siis enamus neist on sel pühapäeval samuti tulemas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ah et rasva põleb nädalas 6-8kg?
Oleks ma seda teadnud, et saanuks oma ülekaalust lahti 3-4 kuuga …
ja mina loll kulutasin terve aasta .. tglt isegi vähe rohkem …
Seminaril saab kahtlemata tore olema,

daemonium
MemberMina igatahes lähenen asjale tavainimese vaatenurgast, kes lihtsalt ei saa üle 3 korra päevas süüa. Mida te soovitate näiteks kirurgile, kes
7 tundi järjest opisaalis viibib või ta teistele ametivendadele, kellest sõltub mitmete inimeste elu? Tihe söömine on okei, kui me räägime kontorirottidest,
aga paljudele on selline lähenemine liig mis liig ning vajab alternatiivsemat lähenemist.
5+ kerget toidukorda on mõeldav üksnes kulturistele ja fitnessi harrastajatele. Tööga hõivatud inimestele on see piin kuubis.
Sa unustad ära veel ühe kategooria – kodanikud, kes peavad kaalust vabanema, et üleüldse edasi elada ja kes selle pärast peavad >5X päevas sööma.
Ja võimalused leitakse.
Sa ei kujuta ette, kui leidlikuks inime muutub, kui tööle hakkab enesealalhoiuinstinkt,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused