daemonium
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mai 20, 2012 at 8:17 e.l. in reply to: 7 päeva nädalas jõusaali, füüsiliselt kehvas vormis inimesele ? kuidas ? #103178
daemonium
MemberMis viib mu tõdemuseni, et ma olen ekslikult oma küsimuse püstitanud vales foorumis valedele inimestele ning peaksin seda tegema kusagil mujal, näiteks ülikooli füsioloogia õppejõuga vesteldes.
Vales kohas jah.Ei hakka siin keegi, kes oma sõnade eest vastutab, lollustele takka kiitma – aga teistsugused vastused sind ei rahulda, nagu näha.
Õppejõuga ära kah aega raiska, nood kipuvad üldjuhul olema targad ja intelligentsed inimesed,

Vat tibivoorumitest võid mõttekaaslasi leida – igasugu buduaarid ja telhhvinaistekad ja misnadkõikon …,
mai 18, 2012 at 11:30 e.l. in reply to: 7 päeva nädalas jõusaali, füüsiliselt kehvas vormis inimesele ? kuidas ? #104982daemonium
MemberSõna jõusaal on pealkirjas tegelikult natuke eksitav, selles mõttes et jõusaali välised trennid ei ole välistatud. Täpsem oleks, “7 trenni nädalas, mitte treenitud inimesena, kuidas vältida ülekoormust ?”
Ausalt öeldes, tõenäoliselt ei pea sul too kõrvade-vaheline taolisele rapsimisele vastu – kui su trennid muidugi mingiks hommikuvõimlemise-sarnaseks ei kujune,
daemonium
MemberMis te arvate kas need nii öelda kodused elektroonilised kaalud mõõdavad keha rasvaprotsenti täpselt?
Loomulikult mitte.
Aga nagu indikaatorid töötavad küll.
daemonium
MemberTere ,olen 16-aastane poiss. Pikkust on mul 182 ja kaalu 69kg. Eesmärk on massi kasvatada , saada nii umbes 73-74kg peale. Toitumiskava tegin endale ise ja ei hakka seda siin välja tooma aga tahaksin,et vaataksite minu treeningkava üle.
Soov oleks jalgu suuremaks saada, eriti reie tagaosa, see kõige rohkem maha jäänud. Kui kellegil on soovitusi mõni harjutus juurde lisada või ära võtta siis palun öelge.
1.Söömine on vähemalt sama oluline kui trenn.
2.Sinu oludes kükk harkis jalgadega.
daemonium
MemberSee et osalejad pingsalt toitumisguru ettekirjutusi järgivad, on vaid ühe noore ullikese ettekujutus…ma pole skeptik ja mu öeldu on fakt!
Multa paucis,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberTere! Mul on mure nimelt on mul liiga peenikesed jalad. Suvi tulekul ja ei oska kohe midagi ette võtta ei saagi seelikuga käia.. teksades ka ei tahaks terve suve olla ning isegi kui söön palju ei ole muutusi. Mis ma tegema peaksin?
??:”>No kui seelikuga ei saa, tuleb ilma läbi ajada …,
daemonium
MemberVõimalik, toitumisega ongi see, et igapäev ei tule 1,5g valku kehakaalu kohta täis.
Seega siis toitumine ikkagi ei ole OK,
daemonium
Memberno aga küsimus polnudki toitumise kohta, vaid soovitus valgupulbri leidmisel. enamus kulturiste tarvitavad igast pulbreid ja muid tablette. Usun et neil on ka toitumine korras.
Nimelt nii pidi.Kõigepealt korras toitumine, siis pulbrid.Võid tead mõnda tegijat, kel pulbrid asendavad toitumist?
Aga rohkem su oma asi.
daemonium
Membertoitumine on korras, olen selle kohta palju uurinud, ja lihaseid on mul juurde tulnud võrreldes sellega mis ma näiteks pool aastat tagasi olin. Vahest joon peale trenni proteiini jooki. kui antud hetkel siis raha rahakotis on.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mõtlesin et oleks soodsam osta pulber ja ise seda siis valmis segada. aga ei teagi millist, kas seda msi kasvatab lihaseid või seda mis põletab rasva?
Kui oleks toitumine korras, siis seda teemat siin ei oleks.
aprill 13, 2012 at 2:29 p.l. in reply to: Toitun tervislikult, teen trenni aga kaal ei lähe alla! #140633daemonium
MemberSee on ühtlasi ka üks suurimaid toitumismüüte. Tiheda toitumise ainus mõte on selles, et kõht dieeditades
tühjaks ei läheks ja dieeditaja hiljem korraga toitu kugistama ei hakkaks.
Vata, väga suures ülekaalus inimestele, kes valdavalt söögisöltlased elik õgardid, ongi see peamine,
daemonium
MemberPiisavalt kaua õigesti treenida ja toituda, siis saab rasvaprotsendi naiste puhul olenevalt kehatüübist siiski väga ühtlaseks.
Luustikku aga muuta ei saa ning olenevalt sellest nö. “Raamist” võib alati keha omada mingit spetsiifilist kuju. Aga lihasmassi ja rasvamassi mõjutamine on vägagi tulemusrikas. Tuleb vaid õigesti läheneda.
Praktika kinnitab su väite õigsust.Mu praegune elukaaslane on pea sama kehatüübiga, kui siin juttu …
mis ei seganud teda tegelemast omal ajal Eesti tasemel iluvõimlemisega.
daemonium
Membernonii näiteks esmaspäev 9.04
Hommik 7.30
Kaerahelbepudru kuskil 170 g
Moos 1 sl.
2 sepikut singi ja kurgiga
Lõuna 12.00
Koolitoit- Pilaff , keskmine ports
klaas Piima
2 teravilja leiba
Kapsa salat
Vahepala 16.00
Kaerahelbepudru 100g
moos 1sl.
2 sepikut juustu ja singiga
klaas mahla ,
Õhtu 20.00
Leivajogurt 200 kg
Beebiporgandid
banaan
sellel päeval oli bodycombati trenn ja pulsivöö järgi kaotasin 597 kalorit .
Kaalu saab alandada selle menüüga küll, eriti kui kaloraazh allpool BAVi hoida,
daemonium
MemberDziizas, ma olen 2x siia pika teksti maha kirjutanud aga google chrome lööb oma errorit ise ette, enne, kui postitus valmski on :S
enam ei jaksa kirjutada.
.
See peaks aitama:https://chrome.google.com/webstore/search/lazarus?utm_source=chrome-ntp-icon
daemonium
MemberVõta julgelt, ma ei saa aru mis teised seda keelavad. Kui me kunagi kooli jõukas käisime samas vanuses, siis lõpuks olid lihased ainult neil, kes pulbrit segasid peale trenni. Selge see, et ema sulle 120g valku päevas ei vaarita.
Suudad näitada, kes keelavad või valetad lihtsalt niisama?
daemonium
MemberAitähh vastuste eest!
Aga mida te soovitaksite teha saalis?
Alakeha pole vast vaja kuna 4l päeval saab alakeha piisavalt trenni selle kava järgi mis “nightq” soovitas.
Ei saa.Pealegi on kükk põhiharjutus, vaat et kõige alus,
AutorPostitused