daemonium
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 30, 2012 at 2:56 p.l. in reply to: Kuidas suhtub teie elukaaslane/abikaasa teie jõusaali? #333410
daemonium
Memberarumaisaa …
või tglt ei suuda ette kujutada, et mu elukaaslane hakkaks midagi minu trennitegemisest arvama, ilma et tema arvamust oleks keegi küsinud.
No minu fantaasia taolise olukorra ette kujutamiseni ei küüni,
??:”>daemonium
MemberKiire küsimus
Mida vastata elukaaslase totrale ütlelusele, et ära söö enne restorani minekut (u. 2-3h enne)
Ma ütlen, et magu peab saama toitu, et hiljem restoranis selle võrra rohkem ei õgiks. Millised oleksid teie vastused sellisele naisele.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga miks peab üldse midagi vastama?
Naistel on ju kombeks vahetpidamata midagi seletada.Kes krt neile kogu aeg vastata jõuab …,

daemonium
MemberMa tahtsin küsida kas ma kuulsin on tõde või ei ole ,et kui inimene on tegelenud pidevalt trenniga nädalas 4-5korda ja tarbib toidulisandit 8kuud lihaste taastumiseks ja paremini tulemust . kui lõpetab toidulisandite tarbimist ja tegeleb edasi jõusaali trenniga siis kas lihased kahanevad kiiresti alla või taastub edasi ka ilma toidulisanditeta kui inimene sööb korralikult toidukoguses päevas vajalikke ?
Ootan huvi vastust .
Kas lisandid on sul korrastatud toitumist asendanud?
daemonium
MemberVäga ‘uvitav vaidlusstrateegia tibil.
Kõigepealt omastatakse oponendile mingid – olematud – väited ja siis asutakse neid ümber lükkama …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Elik siis naisteloogika.
daemonium
MemberMitte ei saa aru …
milleks on lihasmassi kasvatamiseks vaja taoline meeletu kogus süsikaid,
daemonium
MemberAga goblet squat?
Hommikul proovime ära.
edit:
Proovisin.
Võtan kavva.
Tnx soovituse eest!
daemonium
MemberSumo kükki? Sellega peab küll mingi ime puusade painduvus olema et mingit sügavust saavutada (vähemalt mul on selline tunne, ehk teised suudavad paremini).
Kui selja püsti hoidmine on nii tähtis selle prolapsi puhul (ei oska täpsemalt seda kommenteerida kuna pole antud asja asjatundja) siis kas poleks mõttekam teha just tõstja stiilis kükki ehk et rohkem rõhku eeskükil kus ettekallutamine pole väga võimalik?
Ass to grass ei tee jah,
daemonium
MemberJõutõmmet ja kükki võiks sellisel puhul teha sumo stiilis. Nii hoiab selga rohkem püsti ja alaselg saab vähem koormust. Omal sama häda ja muud moodi ei saagi teha. Raskustest ja raskuste kasvatamisest – väga ettevaatlikult.Vahepe
Ühineks soovitusega küki osas.Endal sarnane probleem ja sumo-kükki kannatab teha küll, kusjuures päris normaalse raskusega. Tehnika ümberõppimisega läks küll pea aasta.
Jõutõmbe soovitamisega oleks siiski ettevaatlikum.
daemonium
MemberKui Jumal tahab kedagi karistada, siis kõigepealt võtab ta mõistuse …,

daemonium
MemberTore, et heategusid teha nii lihtne on,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberÜhinen eelnevatega.
november 14, 2012 at 5:43 p.l. in reply to: Kuidas saada just sellist suuremat lihast ning massi #329943daemonium
MemberTere!
Olen nüüd juba kuu aega teinud igasuguseid harjutusi (lõuatõmbed, kõhulihased, kätekõverdused jne) tarvitan ka toidulisandeid, kuid ei näe erilisi tulemusi, mingid triibud on (näiteks triitsepsil ja kõhulihastel). Kuidas saada just sellist suuremat lihast ning massi?
Pulbrilusikas liiga väike,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui tõsisemalt, siis:
1.mine trenni
2.söömine korda
november 7, 2012 at 6:50 p.l. in reply to: Aitab kodus logelemisest ja aeg võtta ennast kätte? #329280daemonium
MemberNo ma elan soomes.
Eesti keelt kah ei oska?
Ikka saad aru, mida sulle siin kirjutati?
daemonium
MemberAnoreksiaga siin küll tegemist ei ole. Mul ei ole midagi selle vastu kui mõni kilo juurde tuleb. Tahaksin, et lihased rohkem välja tuleks, aga lihase kasvatamiseks peaks nii palju sööma. Minu päevane soovitatav on 2425kcal tavaliselt söön sellest max 2000kcal. Söön hommikul korralikult, lõunal, õhtul ja terve päeva peale näksin ikka ka normaalselt vahepeal. Kõht pole tühi, et veel süüa. See 2425 tundubki natuke liiga palju minu arust.
e-ee …
ja mina oma rumala peaga arvasin, et lihase välja tulekuks peab lihas kõige pealt olemas olema …,