daemonium
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
daemonium
MemberLihtsam on mul vist minna näit. Kadrioru spordiklubisse ja lasta seal treeneril toitumine ja kava paika panna.Aeroobset saan kodus tehtud küll.
Kah hea mõte.
Anlt aeroobset ära unusta!
Nooremad seltsimehed võivad siin diskuteerida teemadel on vaja-ei ole vaja.
Tähendab,diskuteerida võime meie kah …
peale seda,kui aeroobne selleks päevaks tehtud,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberNo 2-3x nädalas aeroobset teha nüüd “vajalik” kohe kindlasti ei ole. Jõusaalis rassimine parandab südame töövõimet samamoodi, teatud artiklite järgi isegi tunduvalt paremini kui aeroobne piinamine.Sa teema-algataja vanust ikka vaatasid?
daemonium
MemberAnorektikud kaotavad ka päris hästi kaalu ja tunnevad ennast selle juures väga hästi! (Kui suur suremus välja arvata).See blog on tõsin või paroodia? Kohutav igatahes…
Küll sa oled ikka pessimistid.
Tglt võiks ju ka ‘ullem olla – no vähemalt esialgu seal amputeerimist või giljotiini keegi efektiivseima kaalualandajana ei soovita …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberTereSelline küsimus tekkis,et kas ma teen väga valesti kui ma pühendan iga treening päeva konkreetselt ainult ühele lihasgrupile?Trenni kestvus on kuskil 90-100 minutit.
Hetkel on kava selline
Esmaspäev-Rind
Teisipäev -Biitseps ja triitseps
Kolmapäev-Puhkepäev
Neljapäev -Õlg
Reede -Rind
Laupäev -Jalg
Põhapäev -Puhkepäev
Ning uuest nädalast läheb edasi nii nagu eelneval nädalal pooleli jäi ehk siis Esmaspäeval tuleks nüüd siisbiitseps ja triitseps jne.Kas selline treening on norm?
Viieks jaotatud kavas ei ole ju midagi valesti …
anlt et …
sinu puhul ikka on.
Kus on seljapäev?!
Hetkel sul üla-alakeha trenn proportsioonist väljas.
Ja milline küll võiks välja näha 90min rinnatrenni ja
veel 2X nädalas?
Rinna võiks ntx ühendada triitsepsiga – too saab rinnatrenni puhul niigi koormust ja selja biitsepsiga …
võib ka vastupidi – rind-biits ja selg-triits.
daemonium
Memberoot, kas ma saan õigesti aru? Et ainuke harjutus, mida jõusaalis järgnevad mitu kuud teen, on kükk? Aga mis siis ülejäänud kehast saab?No mina tegin toda vanurikava,nii et muud keha päris unarusse ei jätnud,küll võtsin rahulikumalt.
Seda üllatavam oligi minu jaoks,et ka rinnalt surumine ~20kg paranes – siis tööseeriad nimelt.
Paistab kinnitavat väidet kükk on kõige alus …,
MemberTere!Soov on siis lahti saada liigsetest kilodest ja anda jalgadele ja kõhule mingit väljanägemist.
Pikkust 183 ja kaal on 98kg ja vanus 43a
nüüd aga tekkinud küsimus,et kas tasub ennem jõusaali minekut katsuda kaalu langetada või mitte!
Sõber mul väitis,et pole mõtet minna-jookse,sõida rattaga jne
Mina aga arvan,et jõutreeninguga ja õige toitumisega saab ka asja paika.
Olen nüüd üritanud viimased kuu aega joosta ja ratast teha väljas aga kuidagi nagu ei istu see värk.
Kuna päevad kusagil 12-14tunnised siis toitumine oli kah metsas st sõin 3korda päevas ja enam-vähem kõike.
Nüüd söön 0.kalorlusega toite ehk siis põhirõhk on suppidel.
Soovin ikkagi alustada regulaarsete treeningutega ja usun,et treenerite abiga saaks toitumise ja kava paika.
On mu mõttekäik loogiline?
Mõttekäik on loogiline,toitumine vale.Ja sõbral kah õigus – ilma aeroobse trennita ei pääse,süda ei pea vastu.Ja jõusaali mine kah.
Elik siis :
1. Toitumine korda!See on peamine.Suppe tõesti ei soovita – liiga kergelt omastatavad organismi poolt.
Otsingusse Fred Antson ja loe!
2.Jõusaali mine kindlasti.Kui seal treener,lase endale kava koostada,niisama rapsida ei ole mõtet.Ei ole treenerit,leiad siit “tööriistade” alt kava.
3.Kas just jooksmine sulle parim on …
no kui jaksad 45min joosta,anna minna,aga muidu soovitaks rohkem kas ratast või ujumist või sõudetrenazhööri.
Aga aeroobne trenn on hädavajalik;nii 2-3X nädalas kindlasti.
4.Kaalu ära fetisheeri,vaata rohkem rasvaprotsenti … ja muidugi peeglisse,
MemberVaatasin edasijõudnute kavasi ja võtsin alakeha osadest need välja, mis on pea võimatud nende atribuutidega, mis olemas. Selleasemel,et targutada “võimatu,kõva vend” võiks aidata..Delfi naistekas võid sellist juttu ajada. Siit ma tulin küsima, et ABI saada kava koostamisel. Kui paremaks ei oska muuta või midagi tarka öelda, siis ära parem ütle midagi.Kui kohale ei jõudnud:harjutusi oli ühe päeva jaoks liiga palju.Ei kujuta hästi ette,mismoodi näeks välja jõutõmme päeva viimase harjutusena.Ka mina ei saa aru,milleks on vaja jagada kava anlt kaheks.Selja ja jalad võiks ntx eri päevadele tõsta.
Ja nüüd võid telhvvi naistekasse tagasi kolida,
MemberAlakeha&selg:Kükk kangiga, kang turjal 4 x 10
Hack-kükk trenazööril 3×8-10
Jalapress trenazööril 3×8-10
Pöiasirutus trenazööril seistes 3×8-10
Keretõste alaseljapingil 3×10-15
Keretõste kõhupingil 2x max
Jõutõmme kangiga 3 x 8 – 10
Kas midagi veel lisada ?
Kui sul on see kõik kavas ühel päeval,siis oled krdi kõva mees,
MemberIse olen 18 vana ja olen 2 kuud trenni teinud pidevatltNädalas 2 korda jõusaalis ja 5korda kodus.
Jõusaalis teen rohkem raskemaid asju umbes 2 tundi.
Kodus teen 2-3 tundi trenni see sisaldab:kätekõverdused igatviisi 150korda päevas,õlgu treenin hantlitega,biitsepsit hantlitega,kõhulihaseid treenin umbes pooltund ja teisigi harjutusi.
Ja ülepäeviti 5km jooksu.
Suuri tulemusi on aint kõhul.Muidu natuke arenenud küll.Tahaks lihtsalt küsida,et kas selle 2 kuujooksul igapäevane trenn liiiga suur ülekoormus ei ole? Kaalun 79 ja olen 190 pikk
Mis asi on normaalne?
Et sa ilma mingi kavata rahmeldad?Ja VIIS korda nädalas teha õlgu ja biitsa?!
No ei ole normaalne.
Õnneks ei jaksa sa trenni teha suurte koormustega,muidu sa juba tunneksid,kui ebanoormalne taoline rapsimine on.
Mis teil jõusaalis siis treenerit ei ole või?
Kui ei,võta endale algajate kava ja tee selle järgi paar kuud.
btw,söömisest ei rääkinud sa üldse midagi …
Ja muuseas,lihas kasvab puhates!
daemonium
MemberEi, lihtsalt sinu võrdlus oli natuke vale või liialdatud.Muidugi liialdatud, oligi ju eesmärk inimesele asi äärmiselt hüpertrofeeritult silme ette tuua et mis võib juhtuda,
??:”>Aga kindlasti ei olnud võrdlus vale.
daemonium
MemberKas “FittaN”-il on Kalmuse keha, et ta peaks sinna alla enda jalad panema?Tulevikus ehk on ;jalad jäävad aga kindlasti samaks neid ta ju treenida ei kavatse.
Kas sulle ei tundu,et taolist olukorda oleks parem ennetada?
Kas on mingi põhjus,et sa lausa soovid,et inimene teadmatusest oma keha proportsioonid ebaloomulikuks muudaks?
daemonium
MemberJõudu meheikka jõudmise puhul,hr.Kalmus.
daemonium
MemberJalakava pole veel paika pannud, hetkel tegelen selle koostamisega…Eesmärgiks pole eriti suuri palke endale alla ehitada, seega ei treeni neid vist nii keskendunult kui ülakeha. Selle eest saan nüüd kindlasti palju kriitikat, kuid see minu enda eelistus mitte väga jämedaid jalgu omada.
Natukene saavad jalad vatti ka jooksmisest mida nädalas keskmiselt 2x teen , 30min korraga.
Tänud tagasiside eest igaljuhul!
Taolisi novaatoreid siin nähtud küll ja küll,
??:”>Arvutist jagad midagi?No võta ntx hr.Kalmuse pilt ja fotoshopi seda pisut – asenda tema jalad enda omadega …
Ikka veel väidad,et inimese keha EI PEA olema proportsionaalselt arenenud?