daemonium
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
daemonium
Memberkuid mõelge pikalt enne, kui soovitate seda teha isikul, kellel on olnud seljaprobleemid. Küki puhul ei meeldi mulle vertikaalne raskus selgroole, kuna teatavasti pole viimane sellise raskuse talumiseks mõeldud ja inimesed on üldse neljakäpakil liikumiseks loodud – kõndimine on meile siiski suhteliselt uus asi.Olen ise üks neist,kelle on olnud väga tõsine seljavigastus ja just küki abil oma seisukoirda tunduvalt parandanud.
Kõige alus on tehnika!
Ja survet selgroole aitab vähendada jalgade laiem asend.
daemonium
MemberIgatahes, sa võiks minna kükke tegema ja möla ning debiilsusehimu peast välja treenida.Ka sina võiks minna kükke tegema.Sinu mõõtudega mees vajab eelkõige lihasmassi ja ka jõudu ja paraku kükist paremat harjutust selle jaoks ei ole.
Lihtsalt tuleb valida sobiv raskus ja tehnika ära õppida.
Vehkida päevast päeva biitsa teha …
ei ole mitte kõige arukam,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberBiitsepsi harjutuste jaoks jäi raskust väheks ja polnd kuskilt võtta. Ülejäänu jaoks jah piisab praegustest raskustest.Sel juhul oleks sul aeg triitseps järele aidata.
daemonium
MemberKükk on hea massilisaja, kuid peale jalgade treenib ta veel niivõrd paljusid teisi lihaseid samuti. Isoleeriva harjutsega nagu säärte sirutused saad kasutada väga suurt koormust mis läheb otse jalgadesse…Sellepärast ta ongi põhiharjutus.Ja vähemalt algajaile ka asendamatu.
Vältida kükki sellepärast,et raske on – vat see on puhas lollus,
MemberMa ei tee kükki.On mingi meditsiiniline põhjus?
Või lihtsalt rumal?
daemonium
MemberOli plaanis endale uued hantlid hankida. Soovisin teada, mitme kilosed peaksid umbes olema selle küsitluse järgi, sest Googles ei leidnud normaalset vastust.Aga sa hangi “tellitavad” hantlid,võimalikult suured – teatud harjutusi tehakse ju ka ühe hantliga;no pullover …ntx … etc … etc
Ja ka EZ-kang biitsepsile ei tee paha,pärast ise tead,palju peale laod.
Ja loodetavasti ei treeni sa ainult biitsa,,
MemberKäin 5 korda nädalas jõusaalis, kolmapäev jalatrenn. Hakkasin aeroobset juurde tegema (jooksmine ja hüppenööriga hüppamine), tundub nagu jalad saaksid kõvasti rohkem koormust kui muu keha, kas oleks normaalne kui teeksin 4 korda nädalas aeroobset ja jätaks jalatrenni jõusaalis ära??Täiesti ebanormaalne.
See,et jooksmisest ja hüppenöörist tundub sulle,et jalad saavad liiga suurt koormust räägib vaid ühest – su jalad on lihtsalt nõrgad.
daemonium
MemberSuur tänu! Olen nüüd hulga enesekindlam kohe!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Valguallikana mõtlesin, mis oleks, kui tarbida keedetud muna? (Kohupiim taaskord allergia tõttu välistatud) Siinkohal tekkis aga küsimus munakollase kohta – see ju puhas rasvaallikas. Kohati justkui rangelt keelatakse munakollase tarbimine, samas aga ei ole probleemi?
Ja mida halba on rasvades,eriti veel heades rasvades,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
Memberhakkasin kõhulihaste harjutusi tegema 2×50 ja jalatõsteid 2×10, aga kui ma õhtu teen ka 2×50 et päeva jooksul 200 tk et peaks aitab küll v? 4 korda nädalas teeks 2×50 ja õhtuti 2×50Kui eesmärgiks on pekist vabaneda,siis võid oma “kõhulihaseid” teha ka 24X7X365,aitab ikkagi vaid toitumine.
daemonium
Memberühesõnag pean rasvaimu tegema… kui aus olla ega ma eriti ei õgigi mõni päev ei söö pm midagi ma ei tea kust see magu ette tulebEt sina midagi ei söö …
ja magu muudkui kasvab …,
No sel juhul ei saa midagi isegi soovitada kui sa pms mõni päev midagi ei söö …,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arvad et paisud Pühast Vaimust siis?
daemonium
MemberTere , tahaks teada kas mu toitumine normaalne. Kui midagi valesti siis parandage ja öelge mida võiks asemele süüa.Hommikul 7.10 – Puder, 2 muna, tee
Koolis lõuna ajal – E,K,R praad , T,N supp
Peale kooli 15.15 – kartulipuder või bloff ja teed kõrvale.
Enne trenni 16.45 – 200g jogurt
Peale trenni 18.00 – 200g jogurt + banaan
Õhtul 19.30 – See mis enamvähem lõunaajal üle jäi ja piima ka kõrvale
Enne magamaminekut – mingit puuvilja ja vahepeal ka kodujuustu
Vahepeal ostan 1 tund enne koolitoitu ka pitsasaia, sest kõht siis juba väga tühi.
Ebanormaalne on oodata vastust,kui puudub igasugune infomartsioon su enda ja eesmärkide kohta.
Kui on eesmärgiks lihastest vabanemine ja rasvaprotsendi suurendamine,siis selleks kõlbab:valdavalt süsivesikud,valke vähe,rasvu veel vähem.
Nii et pekki lähed ilusti – kui see eesmärgiks seatud.
daemonium
MemberEi ole üldse vaja Hiina vanasõnu tsiteerida piisab ka Eesti omadst.Mitte et ma kedagi solvata tahaks.Üks loll oskab rohkem küsida kui kümme tarkavastata!Jajah;
Ut tute est,inem omnes certes esse,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberTeemat ajendas mind tõstatama see teema ja paljud varasemad sarnased.Ma olen olnud selle foorumi kasutaja pea viis aastat ja ma mõistan, et on teemasid, mis on muutunud tüütuks ja millele ei viitsi enam vastata. Õigustab see aga üleolevust ja teeb ülbus kedagi paremaks? Kahtlen selles. Ehk võtaks end kokku ja suunaks sellised teemaarendajad viisakalt otsingut kasutama või kui seda ei suuda, oleks lihtsalt vait?
Ideid foorumi kasutjasõbralikumaks muutmisel?
e-ee …
sa ikka küsimust lugesid?
Mina arust vastati veel isegi viisakalt …
btw,Hiina vanasõna ütleb et ühe käega ei saa plaksutada,
MemberKas sa üritad väita et jõusaalikülastajad on mingite vaimsete puuetega? Ning kas sina oled see kes otsustab mis on elus mõttekas ja mõttetu et seda teistele niimodi ette öelda?Kas saa siis aru ei saanud,et tegelane üritab kõigest hingest suuri ja laiu halvustada,mis on alaväärsuskompleksi ja vaimse ebakindluse kõige kindlamaks tunnuseks,
MemberKuidas HIITi ajal mitte lihast kaotada? Uurisin veits välismaa foorumitest, seal öeldi, et ei peaks üldse selle pärast muretsema. Peale trenni ikka sheik alla või ei? Seda tean, et süsivesikutega peaks mingi tund aega ootama peale trenni.Uuri veel.
Minul ntx õnnestus HIITi tehes 4kuuga reie ümbermõõtu 4cm suurendada …
-
AutorPostitused