daemonium
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
daemonium
MemberMis sobiks rohkem hommikusöögiks:1.)müsli piimaga
2.)puder
3.)keedetd muna
4.)võileib
Või äkki soovitate midagi muud hommikusöögiks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Müsli piimaga unusta üldse ära;võileib kah.
Tatrapuder on OK.
Muna kah normaalne.
Austatud spetsialisti hr.ROtteri klassikalises menüüs oli hommikusöök:
singiomlett ,brokkoli-avokado-tomati salat hapukoorega ja koorega kohv.
daemonium
MemberVaidlen vastu sellele loogikale, et ilma aeroobseta ei saa alla võtta ja rasva põletada. Kõik on võimalik õige toitumisega.Keskmine jõusaalitreening kulutab 200-300 kalorit, koos sinnakuuluva soendusega ja venitamistega. Inimene, kellel on toitumine paigas ja kelle eesmärk ongi alla võtta ja ta suudab tunda nälgi ja pidada kinni oma kavast ja rutiinist saab väga edukalt võtta alla ilma aeroobseta.
Tõesti, kui inimene kaalub 200 kg, siis võtab see ilmatuma hulga aega, kuid 5-10kg on selliselt täiesti reaalne kaotada normaalse aja jooksul.
Miks sa arvad, et kodus ei kuluta rohkem kui sa sööd?
Nt, istud päev läbi kodus, sööd kindlatel kellaaegadel kindlaid asju ja kaalutult, et ei sööks kaloreid rohkem kui sa kulutad + oma BAV. Nt BAV 1500kcal, kodus passides sa ikka midagi teed, +400kcal veel päeva (16h) jooksul. 1900kcal ja täiesti reaalne ju.
Edit: mis puudutab Bolti, siis ma ilmselgelt ei mõelnudki tippsporti, vaid täiesti tavalist inimest ja normaalses vormis olemist. Sinu jutu järgi võrdub hea, tervislik vorm ainult tipuga ja maailmatasemega.
Minu loogika oli üldiselt,et peamine ongi söömine ja trenni peale väga loota ei maksa.
Kas pean ennast tsiteerima või saad ise lugemisega hakkama?
Oma viimase väite puhul sa aga lihtsalt valetad.
daemonium
MemberAeroobne pole rasvapõletuseks üldse mittegi kõige tähtsam asi. Mina ütleks, et korralik jõutreening on palju effektiivsem. Ning usu mind kui ütlene, et ülekaalus naisterahvas saab isegi põlvede peal kätekõverduste tegemisega sellise koormuse, et higi voolab ojadena
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Usu mind – see ei ole nii.Viimased 5 aastat asjaga tegeletud.Ei ole mina veel näinud kedagi end saledaks treenimas.
Kõige tähtsam on alustada – ükskõik kui väikese sammudega. Alusta kasvõi nii, et jätad päevas kohukese söömata ja tuled koolist pikema ringiga koju. Algus on alati raske.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siin on sul küll õigus.
daemonium
Memberdaemonium mida sa plõksid, take it easy now, ikka peab olema keegi kes hakkab mingit juuksekarva pooleks ajama mingite Mozardite ja Boltidega,- gosh, geneetika geneetikaks, et paneme üldse teema lukku ja ühesõnaga lootust peaaegu polegi või? Kust tead millise geneetikaga teemaalgataja on üldse? Mis vahet seal on, et foorumis on hunnik hard gainereid kes juurde ei võta, vahet pole palju söövad, see ei puutu eriti üldse siia teemasse…Neiu soovis abi ja temapuhul aitaks kaasa küll, kui ta teaks mida omale suhu pista ja mida mitte.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ju ei vaielnud selle vastu,et peab vaatama,mida sööd,minu väide oli hoopis,et grupp seltsmehi peab toitumist tunduvalt hoolikamalt jälgima kui teised.
Veel enam,ma väidan,et küsija jaoks just see ongi peamine ja põhiline.Väidan endiselt,et ülekaalus ja kehvas füüsilises vormis inimesele on korras toitumine praktiliselt ainuke lahendus kaalu alandamiseks.
Trenni tuleb teha,niipalju kui füüsis võimaldab,aga jään ka siin oma seisukoha juurde,et tavainimene ei ole aeroobset trenni tegemata võimeline nii intensiivselt treenima,et kaalu alandada.
Siin kõhnakstreenimist jutlustavatele kodanikele oleks siiski paar küsimust:
1.Kui suur peaks ikkagi olema too treeningkoormus,et ilma aeroobse trennita saavutada negatiivne kaloraazh?
2.Milline peaks too intenssivne kaalulandav trenn välja nägema inimese puhul,kes väidab,et ei jaksa ei joosta ega rattaga sõita?
btw,neile,kes ei olegi kunagi paks olnud,teadmiseks – väide a ma tegin ju trenni on suure osa paksude jaoks lihtsalt ettekääne-enesepetmine,et lubada endale söögilauas rohkem kui vaja.
Igal juhul mina olin küll selline.Siit ka trenni fetisheerimine paksude puhul – et ainult ei peaks söömise kallale minema.
Ja nüüd üritavad head inimesed siin väita,et (hommik)võimlemisega saab kaalu alandada …
No sel juhul pean mina olema see paha,kes väidab ülekaaluline kehva füüsisega inimene vabaneb kaalust ainult toitumise abil;trenn on sekundaarne,kuigi samuti vajalik.
Mina kuulasin häid inimesi 38 aastat,siis sain aru,et pahadel on õigus;loodetavasti neiu küsija on minust targem,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberPuhtalt vaimus kinni. On see kodu siis mingi eriline koht, kus rasv ei põle?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Põleb ikka – kui on tingimused.Mul omal kodus jõusaal sisustatud.
Ma lihtsalt väitsin seda,et tavainimene ei ole võimeline aeroobset tegemata nii intensiivselt treenima,et rasva põletama hakata,.
daemonium
MemberDaemonium- tahad öelda, et kui ma kulutan rohkem kcal kui söön siis see ei aita mu kaalulangusele?Ma ei jõua jooksmas käija, veel vähem rattaga sõita. Sa oled jah vb terve elu voemis olnud ja ei tea mis asi on ülekaal. Proovi ise joosta väljas oma 25 üleliigse rasvaga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui ma kõnnin neljandale korrusele, siis olen juba surm väsind ja selline tunne, et rohkem ei jõua.Isegi 1 kg ei saa alla kui toitun tervislikult ja kodus teen palju trenni????Päris huvitav.
Kodus sa lihtsalt ei kuluta rohkem kui sööd.Seda et sa joosta ei jaksa,ma usun,et rattaga sõita ei jaksa – no mitte ei usu.
Ahjaa …
Mina kaalusin 8 aastat tagasi ~200kg.
daemonium
MemberÄra jama.
Võta endale tööriistade alt(või telli) normaalne kava.
Treenitaks ikka KOGU keha.
daemonium
MemberEI või aga neid geneetilisis imesid nagu Bolt ja Mozart (ma loodan et sa ikka seda täisnime ka tead)on vähe !Aga vaaates praegu üldist dendentsi siis enamus inimesi,vähemalt vananedes kui mitte varem suudavad oma kaalu vale toitumisega ära rikkuda.Need kes söövad kõike ja ei võta juurde neid on ju vähe?Ja kas tõesti on geen mis takistab inimesi trenni tegemast ja sunnib neid juustuburgereid õgima?Ma tean et on ka haigusi mis takistavad inimesel kunagi täiskõhutunnet tundmast, aga see on ikagi väga haruldane. Ma ei ole ise ka supergeneetikaga ja pean oma kaalul ja toitumisel silma peal hoidma, kuna see läheb väga kergesti käest ära.Ometi ei nimeta ma tahtejõu puudumist geneetiliseks veaks!Seda minagi,et inimesed on erinevad.Ühed õgivad end paksuks,teistel on geneteeline eelsoodumus …
ühtedel on kergem end vormi viia,teistel raskem.
btw,minu arust on tahtejõud samasugune anne kui kõik muu,seega ka tahtejõu puudumine geneteeline …
mida küll vahel asendab enesealalhoiuinstinkt,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu puhul ntx.,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>P.S.
Jah,ma tean Mozarti täisnime.Mis siis?
Või oleks Liszt’i näide sulle rohkem meeldinud?Või küsid ka tema tema täisnime,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>P.P.S.
Muuseas, sõna tendents kirjutatakse nii,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberMa ütlesin enamus, mitte kõik!Mis puutub siia Mozart võib Bolt??? Vormi saavad kõik kel vähegi tahtmist ja kannatust on. Neid kes isegi mitu korda üle oma BAVI süües juurde ei võta , neid on vähe.
Toon näite oma tuttavast,
eluaeg olnud alakaaluline, 6 kuud tagasi oli 47kg. (mees)
Hakkas korralikult toituma ja seejärel treenima, tänaseks on ta 60kg ja veidi peale.
Enamikul puudub lihtsalt tahtejõudu õieti rutiinselt toituda ja trenni teha.
Ära tule siin jurama “tahtejõust”.Sa lihtsalt ei tea,millest räägid.
Vormi saab tõesti igaüks,ainult et mõnel on vaja selleks vähe ja teisel tohutut pingutust.
Just sellepärast puutuvadki siia Mozart ja Bolt.Kui asi käiks nii,nagu sina väidad,oleks meil kõik Boldid ja Mozartid.
Aga ei ole ju.
daemonium
MemberAlanBStard- Mul polnud plaanis teha kodust trenni terve elu. Tahaks esialgu 5-10 kg allas saada, et oleks endal kergem ja siis juba välja jooksma. Ratast mul pole ja ei saa ka, sest seda pole kuskile toppida ja vanemad ütlevad, et mis selle rattaga ikka linnas teha, liiga palju autosi jne(nii nad ütlevad ja ei luba osta). Kodus võiks esialgu teha kõhulihaseid, kükke, harjutusi hantlitega (youtubes videot saab otsida) ja mul endal on plaadi peal mitu trenni-jooga, fitness ja muud kaalulangetamis ja lihasvormimis harjutused.Ja mul polnud plaanis jäätist sööma hakata, lihtsalt üleeelmises postituses kirjutasin,et kui oleksin vormis siisi saaksin suvel vahepeal jäätist süüa, ilma et peaks piinlikkust tundma.(See oli lihtsalt näide)
Ja kui viitsimist on siis kirjutage mida te ise teete, et vormis olete v kui olete olnud ülekaalus, kuidas saite vormi. Kirjutage midagi(õpetlikku või niisama), mul on alati hea meel lgeda teie vastuseid/postitusi.
Ei usu,et suudad kodus treenida niivõrd suure koormusega,et see kasvõi mingil määral su kaalu mõjutaks.Ratast ei soovitatud sulle niisama;rattaga on füüsiliselt kehvas vormis inimesel kõige lihtsam piisavat koormust saada.Ja üldiselt toimub peamine kaalualandamine ikkagi köögis.
Ahjaa,sõna “dieet” selles mõttes,et mingi kuu-kaks piirad toitumist ja siis võid olla nagu teised,unusta ära.Sina jääd oma söömist rangelt jälgima elu lõpuni – kui ikka tahad normaalkaalus olla.
Geneetika …,
MemberGeneetika on ikkagi suhteliselt väheuuritud ja see kellel milline geen avaldub on ikka suht kaootiline.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Trofim Lõssenkost oled midagi kuulnud?
Enamus inimesi suudavad enast kerge vaevaga halva toitumisega paksuks süüa ja suudavad ka vormi saada.Jajahh.Igaüks võib kirjutada viieaastaselt ooperi nagu Mozart või joosta sama kiiresti kui Bolt.Nad lihtsalt ei viitsi,eks ole,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ka siin voorumis piisavalt inimesi,kes ei suuda kaalust juurde võtta vaatamata sellele,mida ja kui palju nad suhu panevad.
Kuulutame need logarditeks,kes ei viitsi süüa,nagu peab?
daemonium
MemberKeegi ei sünni paksuna, see on kõik kinni sellest – MIDA sa omale suhu pistad!Nii et kuulutame geneetika väärteaduseks,
MemberPanin. Vihjasin oma tekstis sellele, et kui tema eesmärgiks on maksimaalne lihaskasv ja mitte niivõrd see fakt, kui palju ta kükib, siis miks peaks ta midagi (uurimuste kohaselt) vähemefektiivset tegema lihaskasvuks? Ta saaks teha edukalt jala sirutamist ja jalapressi ning nendega omale pakud alla ehitada nähes tunduvalt vähem aega (puhkepausid lühemad), seega miks minna ringiga, kui saab ka otse.Ka mina tahaks kangesti taolisi uurimusi näha.
btw …
kas ma olen väga paranoiline,kui väidan,et küki vastu võitlevad valdavalt need,kel on selle harjutusega probleeme elik kelle jalad on lihtsalt nõrgad,
MemberKui kulturist teeb jala sirutamist, las ta teeb. Kui jõutõstja teeb kettidega kükke kastilt, las ta teeb. Ühe tegevuse puhul on eelisarenduses lihaskasv, teisel on selleks jõud (loe: mõlemal juhul kasvab lihas, lihtsalt erineva kiirusega).e-ee …
sa ju ikka panid tähele,et me ei räägi mitte jõutõstjast või kulturistist vaid algajast,
MemberLisan juurde, et mu jutt käis algaja kohta, kes nuputab ise kükitehnikat välja, ja just seepärast soovitan rohkem jalapressi teha.Ei ole nõus.
MITTE ÜHEGI harjutuse tehnikat ei tohi algaja ise nuputada,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega sa ometi väida,et aasta otsa jalapressi tehes omandub kükitehnika ise-enesest?
Või et jalapressiga ei ole tehnika vajalik?
-
AutorPostitused