daemonium
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
daemonium
MemberMaitsemeel on arendatav ja see jälle omakorda on tahtele alluv tegevus.Imelikke asju juhtub …
isegi naistel on mõnikord õigus,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võin seda ainult kinnitada – oma praegusest menüüst ei söönud ma ~15 aastat tagasi praktiliselt midagi …
ja vastupidi.
Inimene harjub ja kohaneb kõigega.
Ja maitseeelistused tõepoolest muutuvad – vastavavalt vajadusele,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberKa toidus peaksime püüdma taga ajada tervislikkust – vähem jahutooteid, magusaid piimatooteid, rasva (eriti sealiha) ning proovida rohkem tarbida täisteratoitusid, kala, kana, pähkleid, rohelist jne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma ise olen muidu heas vormis aga tervislik toit kuluks igal juhul ära, pealgi nõnda oleks ka emal kergem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teraviljatooted jätaks üldse menüüst välja;seda siis su ema puhul.Kartuli samuti.Suhkur – välja.
Rosinad – kui,siis peale trenni.Jogurtid – välja.
Kala,kana,pähklid,roheline – mida mainisid – on OK.
Lisaks munad,hapukoor,avokado,kohupiim.
Annab kombineerida küll.
daemonium
MemberEsiteks tahaksin tänada kõiki kes võtsid aja et probleemi veidi lahata ja katsuda mureõun üles leida.Tänase kaalumisega lisandusid kilod, ehk et uue info kohaselt on aasta algusest kaalu langenud 3.9 kg. Jah olen nõus et see pole paigalseis ja on küllaltki hea tulemus, ent kas kaine mõistus ei ütle et tulemus peaks olema ootuspäraselt pisut suurem?
Mulle tundub siiski, et kuskil on midagi valesti.
Kaloraazist niipalju, et tarbib päevas 2075 kalorit, selle on Kaaluabi keskkond tema eest välja arvutanud. Sööb mida soovib üldiselt, ent jälgib koguseid.
Eriti ei tarbi magusat ega saiakesi. Rmäpstoitu samuti ei armasta. Küll aga meeldib kartul ja liha nii nagu igale eestlasele.
Panen suvalise päeva näidismenüü:
Hommikusöök .
Kohupiimadessert 5%, Emma, Tere – rosina 200 g 302 kcal
Kohvijook, lahustuv 3-1 kohvijook, Nescafe 1 ports 250 g 74 kcal
Suhkur 1 tl 5 g 16 kcal
Rosinad 15 g 45 kcal
Kiirkaerahelbed, Helen 40 g 136 kcal
Kohvi piima ja suhruga 1 klaas 200 g 20 kcal
Lõunasöök .
Kapsa-porgandisalat, Mamma 100 g 135 kcal
Valge jahukaste 75 g 170 kcal
Klassikaline ahjukana, Tallegg 100 g 207 kcal
Kartul, keedetud, kooreta 200 g 154 kcal
Õhtusöök .
Peedi-küüslaugu majoneesisalat, Selveri Köök 50 g 116 kcal
Vitamiinisalat, Selver 100 g 52 kcal
Sealiha, Grillribi koore- ja sibulamarinaadis, Dagö 200 g 316 kcal
Vahepala .
Jogurt 2,6%, Valio, Alma jogurtimaius suurte kirssitükkidega 200 g 188 kcal
Karamell, apelsinitäidisega, Kalev 28 g 108 kcal
Kokku: 2041 kalorit
Krt,kadedaks teeb,misasju inimesed süüa saavad – ja kaal ei tõuse!
aprill 21, 2011 at 1:02 p.l. in reply to: Vaidlused soolise võrdõiguslikkuse, kunstrindade ja muu kunsti teemadel :) #298659daemonium
MemberÜtleks et pigem oli “First god created man and woman and soon had to replace her”“According to Hebrew legend, the first woman God created
as a companion for the first man Adam was a strong-willed lady
named Lilith. (See Graves and Patai’s Hebrew Myths and Reuther’s
Womanguides.) As both had been created from dust, Lilith considered
herself equal to Adam.
No ikka pidi mees selle välja ütlema,
aprill 21, 2011 at 6:23 e.l. in reply to: Vaidlused soolise võrdõiguslikkuse, kunstrindade ja muu kunsti teemadel :) #298602daemonium
MemberA tglt tark naine oleks tore …
selle asemel,et kuuglis ringi ukerdada,kamandad tibi köögist tuppa ja küsid tema käest …
,
aprill 20, 2011 at 6:37 p.l. in reply to: Vaidlused soolise võrdõiguslikkuse, kunstrindade ja muu kunsti teemadel :) #298566daemonium
MemberFirst God created man, then He had a better idea
aprill 20, 2011 at 6:33 p.l. in reply to: Vaidlused soolise võrdõiguslikkuse, kunstrindade ja muu kunsti teemadel :) #298565daemonium
MemberRäägib mees, kes kindasti ei kannata endast targemaid naisi. See on kahjuks tänapäeval väga sagedane probleem.
aprill 20, 2011 at 6:09 p.l. in reply to: Vaidlused soolise võrdõiguslikkuse, kunstrindade ja muu kunsti teemadel :) #298561daemonium
MemberKahjuks on elu nii, et isegi kui naine on mehest targem, siis peab mängima lollimat:D Samuti, kui palganumber on suurem, siis peab valetama, et tal väiksem kui mehel:)Naine ei ole mehest targem.Üldjuhul teab iga mees,kes oli esimene mees,kelle Jumal lõi – Aadam ju.eks ole.
Aga pakun,et 99,99999999999999% naisi ei tea,kes oli esimene naine …
ipso facto – naine on rumalam,
aprill 20, 2011 at 6:03 p.l. in reply to: Vaidlused soolise võrdõiguslikkuse, kunstrindade ja muu kunsti teemadel :) #298560daemonium
MemberJah, need on geeniused, kes on ühe sammu astunud.
aprill 19, 2011 at 8:13 p.l. in reply to: Soovitusi kaalu langetamiseks; kas jooksmine on sobiv mulle? #298396daemonium
MemberPõikaks korra siin kõrvale ning küsiksin, et miks just peaks vältima musta leiba? Olen kogu aeg mõelnud, et see on hea… Aga eks siis peab nüüd hakkama teist leiba ostma.
aprill 19, 2011 at 8:53 e.l. in reply to: Soovitusi kaalu langetamiseks; kas jooksmine on sobiv mulle? #298295daemonium
MemberAga miks peab jooksma piisava tempoga > 45 min?Mitte ei keegi pea tegema mitte midagi.
Kõik maailma naistekad on täis äärmiselt toredaid imedieete ja -vahendeid,kus rasv hakkab kohe niisama ja ülikiirelt põlema(‘uvitav,mis temperatuuril küll) …
ja midagi pole teha vaja …
peale papi välja köhimise,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 19, 2011 at 6:26 e.l. in reply to: Soovitusi kaalu langetamiseks; kas jooksmine on sobiv mulle? #298275daemonium
MemberJooksmine sobib kaalualandamiseks neile,kes jaksavad piisavalt kaua joosta ja kelle keha selle välja kannatab.Ehk siis kergematele kodanikele või ,kui sinu kaalukategooriast rääkida,siis sportlastele.
Sina nende hulka ei kuulu.Sa ei ole võimeline jooksma ~45min piisava tempoga ja peamine – kardetavasti ei pea su jalad,eriti põlved,koormusele vastu.
Sinu jaoks oleks parim ujumine,jalgratas(velotrenazhöör),sõudeergomeeter etc.
Jõusaali mine kah – lihased ei ole veel kedagi seganud,pealegi,kui kaalu alandama hakkad,siis nahal palju vähem kokku tõmbuda,kui peki all juba lihased ootamas,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Veidi aja pärast võid juba vähehaaval ka jooksmist alustada.
Teraviljatooteid ei ole sul üldse vaja,kartulit kah mitte.
Kuna oled ilmselt endomorf,soovitaks teraviljatoodete ja kartuli tarbimine hoida elu lõpuni range kontrolli all.
Kaalu alandatakse eelkõige köögis.
Sa ei toonud ära oma vanust,nii et vaata “tööriistade” alt ise,mis su BAV on.Sellest vähem süüa ei tohi sa mingil juhul!
Praegune kaalualandamise tempo,1kg nädalas,on täiesti OK.
daemonium
MemberTasuks mõelda, et HIIT võrdu jooksmisega – soovitan proovida ujumist, velo, crosstrainerit ja muud. Poolteist minutit HIITi alustades spirnti joosta neli seeriat oleks ehk kergejõustiklastele midagi head, mina alustaks 30/60 ja hakkaks sealt edasi aretama.Aga edu, endal ka plaanis hakata varsti tegema regulaarselt, ilmselt teen velo peal, üks kava on ka olemas.
Mina soovitaks eriti HIITi sõudetrenazhööril.
daemonium
MemberNo söön kuidas kunagi, hommikuti tavaliselt ei jõua süüa, päeval võtan mingi prae ja kaks mahla, õhtul söön suht 2 korda ja ongi kõik.Ja kaal muudkui tõuseb …
daemonium
MemberRämpstoitu ma ei söö, samas pole ka minu eesmärgiks saada saledaks nagu kulturistid. Olen ennast pühendanud pigem jõutõstmisele ning ainult ilusa väljanägemise pärast ma ei muretse.Kui mul tekib nälg toidukordade vahel, kas ühe õuna oleks võimalk ära süüa? Tavaliselt olen ma söönud õuna, kui esimesed märgid näljast ilmnevad.
Elaks ma üksi oleks mul palju lihtsam oma toidukava kui sellist reguleerida, kuid koos vanematega elades pean sööma seda mis teised. Lõuna on mul tavaliselt koolis ning seal pole ka suurt valikut.
Jutt oli sellest,et korrastamata söömine paneb ka su arengule pidurid peale.
Su tulemused on päris korralikud nii lühikese trenniaja kohta,nii et,mine tea,äkki saab sust veel Tegija …
Ainult et kui arvad,et jõutõstjad ei vaja korras toitumist,oled asjast väga valesti aru saanud.
Kui vanemad su sporditegemist toetavad,siis tuleb vanematele ära seletada,et teha jõutõstmist ilma söögita on sama,kui teha suusatamist ilma suuskadeta.
AutorPostitused