daemonium
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
daemonium
MemberSelline jutt unusta kohe ära. Eks me kõik taha suuri rindasid, võimasid biitsepseid ja 6 pack kõhtusid kuid treening peab olema tasakaalustatud.Teiseks, su kava peamine probleem on tohutu treeningmahu overkill. Sul on mõttetult palju harjutusi ja väga paljud on lihtsalt sellised mis dubleerivad üksteist. Vabalt võid kavast vähemalt pool minema visata.
Kolmandaks ma ei treeniks õlga ja rinda järjestikkustel päevadel. Rinna trenn on ka õla ja triitsepsi trenn nii et minu meelest oleks mõtekam neid veidi rohkem lahus hoida (või lihtsalt samal päeval teha).
Täiesti nõus.
Rinnale VIIS harjutust …
jalapäev on täielik müstika – ma ei kujuta ette ,kuidas seda täie pingega on üldse võimalik läbi teha …
Ja milleks neid erinevaid harjutusi peab NII palju olema ,kui on olemas siuke tore harjutus kui KÜKK,
daemonium
MemberPiima ei ole vaja karta.e-ee …
ntx Fred Antson küll pastöriseeritud piima ei soovita …,
daemonium
Membermure on tagumikuga, liiga suur on. mida oleks kõige õigem teha? jooksmas käia? või hoopis kiirkõnd?ei tahaks, et mu sääred suuremaks ka läheksid… mõned on kurtnud seoses jooksmisega.
Sääred lähevad suureks …
siin teevad inimesed aastate kaupa trenni ,et sääri suurteks saada ja mitte kõigil see ei õnnestu ja sinul lähevad sääred suureks sörkjooksust?!
Kõige õigem oleks lõpetada mittemidagitegemisele õigustuste otsimine.
Söömine korda ja trenni!
daemonium
MemberKui te loete mu kommentaare suurema huvi ja täpsusega, saate aru, et ma ei ütle, et piim ja piimatooted on halvad ega seda ka seemnete ega pähklite kohta.Miks ma eelistan juurvilju ja puuvilju pähklitele? Lihtne; nad sisaldavad rohkem vitamiine ja mineraale ning neid on keerulisem üle süüa. Pealegi, kuna antud kasutaja soovib enda figuuri paremaks muuta ja juba tarbib hoolega seemneid, võiks tal soovitada seda hoolikamalt jälgida küll. Samuti ei ütelnud ma, et piimatooteid peab piirama, lihtsalt minu meelest tuleb inimestele kasuks kui nad nendega ei liialda. Tõsi ta on, et siinsed foorumlased on mingil põhjusel piimatoodetest jube vaimustatud. Ei tea, mis sellel pastöriseeritud piimal nii suurepärast on (pidage meeles, et mitte igaühel ei ole ligipääsu toorpiimale).
Kui veel kommentaare ja küsimusi on, kuulan huviga.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>e-ee …
sa rääkisid siiski piiramisest ja …
kas ma sain õigesti aru – juustu ,kohupiima ,hapukoore ,kodujuustu söömist peab selle pärast piirama ,et poes müüakse pastöriseeritud piima,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>btw,kas puuviljadega tohib liialdada?
daemonium
MemberOn ju tadatuntud fakt, et banaane süies ei tule mitte banaanikujuline figuur.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tundub natuke et kasulikest rasvadest on pigem puudus.Just pähklid,kala, külmpressoliivõli…Ootame ikka ära meie asjatundja arvamuse,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberMa soovitan süüa põhiliselt juurvilju ja puuvilju, kala, muna, liha ning vähem seemned/pähkleid, teravilju ja piima/piimatooteid. Ei soovita tõesti üleliigselt seemneid süüa ning seda kaeraküpsist ka ei poolda. Kuna su toitumine ei tundu olevat täiesti korras, ei hooliks mina eriti sellest süsivesikute/rasvade vahekorrast — ei maksa detailidele tähelepanu pööratu, kui baas ei ole täiesti korras. Ma soovitaksin eelkõige rohkem juurvilju ja puuvilju süüa ning ikka kala, liha ja muna, et enda valkusid menüüs tõsta.Mina ütleksin, et kui sul toiduisu pole, siis ei maksa ju endale toitu sisse kugistada. Ma usun, et kui sa sööd nii nagu ma soovitan, siis su toiduisu on enam-vähem reguleeritud vastavalt sellele, kuidas sul endal kasulik on.
Seoses naha lõdvaks muutumisega soovtaksin ma teha mõni kord nädalas ka jõutreeningut. Sa ei pea selleks ilmtingimata jõusaaliga liituma, vaid võid vabalt kodus oma enda keharaskusega treenida. Jõutreening tõstab su lihasmassi ja muudab su figuuri ilusamaks, küll läheb ta nii ka proportsionaalsemaks.
Loodetavasti olin sulle veidi abiks; anna teada, kui midagi mu kommentaarist said või kui veel küsimusi on.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>‘oopis minul tekkis küsimus:
mida halba on pähklites , hapukoores ,kohupiimas ,kodujuustus ,et neid peab piirama ja miks tuleb panna rõhk puuviljadele.
Ja kuidas saab söömise korda ,kui ei pööra tähelepanu valkude-rasvade-süsivesikute vahekorrale,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 21, 2011 at 3:09 p.l. in reply to: Treeningkava ja menüü, lihase kasvatamine ja rasva põletamine #303168daemonium
MemberEttekujutus korralikust toitumisest on täitsa olemas, aitäh.Sinu sõnad:
menüüd veel päris kärpima ei hakka (ega seal midagi räpstoitu ja palju rasva nagunii pole)tõestavad vastupidist.
mai 21, 2011 at 9:39 e.l. in reply to: Treeningkava ja menüü, lihase kasvatamine ja rasva põletamine #303143daemonium
MemberAusalt öeldes ma olen nõus tegema rohkem trenni ning rohkem sööma, aga menüüd veel päris kärpima ei hakka (ega seal midagi räpstoitu ja palju rasva nagunii pole)Dieeti nii noorelt ei tahaks veel alustada.. aga tänud info eest Carlsson
No üldiselt olen rahult oma toitumisega, tahaks rohkem trenni kohta kuulda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa oled millestki väga valesti aru saanud.Korralikku vormi ilma korras söömiseta ei saavuta.
Sa ju võid oma söömisega rahul olla …
aga su rasvade-väide näitab ,et tglt pole sul korralikust toitumisest mitte mingit ettekujust ,nii et korras see nüüd kindlasti ei ole.
Seega – soovitud tulemused jäävad saavutamata.
Mina tervislikku toitumist küll dieeditamiseks ei nimetaks.Täiesti nõus.
Igasugu tjeedid on rohkem naistekate teema.Kogu tjeeditamise-juttu lugedes tundub ,nagu saabuks koos dieedi lõpuga ka ajaloo lõpp – kõik on ilus ja korras ja rohkem polegi midagi vaja …
Tglt mingit lõppu ei ole:
söömine tuleb korda teha ja nii peabki jääma in saecula saeculorum.
daemonium
Membervanus 35a. 192, 95kg.Olen eluaeg tänapäeva mõistes suht saasta söönud. Lapsena palju magusat, kartulit, riisi, makarone ja liha, suvel marju ja sügisel õunu, nagu nõukaajal käis. Täiskavanuna hommikuti võileibu, lõunal praad ja piim, õhtul mingi telekaesine närimine ja alkohol. Niimoodi toitudes on mu enesetunne väga hea. Mõistus on selge, tuju on hea. Aga kehale mõjub muidugi halvasti, nahk kole, rasvaprotsent suur. Tavaliselt olen suure aeroobse trenniga rasvast lahti saanud ja muudele probleemidele käega löönud, aga praeguses vanuses tunnen, et asi läheb ohtlikuks ja aeroobset ei jõua kah enam niiplaju teha.
Aga nüüd probleem: niikui ma hakkan niiöelda tervislikult toituma, läheb mu enesetunne ülihalvaks. Mälu kaob ära, mõistus on udu täis, tohutu uni ja südamekloppimine. Ma ei ole eriline veejooja kunagi olnud, kui siis hakkan rohkem vett jooma, saan nagu mingi narkolaksu sellest. Tervisliku toitumise all pean silmas seda, et lisan menüüsse juurviljad, puuviljad, head rasvad, jätan ära suhkru ja teravilja, alkoholi, joon palju vett.
Ma ei tea, mida ma valesti teen. Kirjelduste järgi kõlab mu enesetunne nagu räägivad paastulaagrites käijad. Kas ma alustan kuidagi liiga ekstreemselt?
Panen menüü, kaloreid ei tea:
Hommikul
3praemuna
peekon sibulaga läbipraetud, paprikat
veerand potti kodujuustu, kurgiviilud
mõne tunni pärast 2 õuna
lõuna
Kanaliha keedetud lillkapsa ja brokkoliga
õhtusöök
väike riis mingi lihakastmega, üldiselt otsin midagi süsivesikurikast külmkapist,
kalamaksaõli hommikul ja õhtul
Ei tundu nagu väike kogus, aga kaal langeb väga kiiresti aga enesetunne on kohutav. Enesetunne paraneb koheselt, kui näiteks õhtuks satub mingi sünnipäev ja saab endale paar tordiviilu sisse keerata. Seega mingisugune kiirete süsivesikute puudus? Kas organismil on mingit üleminekuperioodi vaja? 2 nädala pärast annan tavaliselt alla ja teen endale hommikul mõned võileivad, ei jõua enam kannatada.
Tervilja ja suhkrut süües tõuseb kaal stabiilselt 1 kg nädalas ja ebanormaalne nälg on koguaeg. niiet ma pean selle ülemise menüü kuidagi käima saama.
Tekib kellelgi mingeid ideid?
Hapukoor,avokado,kohupiim,kookoshelbed menüüsse.
Riisi vahetaks mina tatra vastu.
Palju sul päevane kaloraazh kokku tuleb üldse?
Kui alla ~2600kcal ,siis vähevõitu.
daemonium
MemberSuurimad tänud teile asjalike vastuste eest.Siiski on paar küsimust füüsilise poole pealt- ehk siis kui lähen jõusaali, alustan tavaliselt 15-20 minutilisest soojendusest, milleks on kas ratas või see jooksuvärk (mitte jooksulint, vaid see teine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) siis millist pulssi peaks hoidma, siiani olen üritanud max 140-145 hoida, on see ok? või peaks parem tempot lisama ja tegema intensiivsemalt?Soojendus on soojendus.
Mitte segi ajada aeroobse trenniga …
ja nad ei asenda üksteist.
daemonium
MemberÄkki sul lihtsalt polegi jõudu
No see,et trenni – eriti jõutrenni – teevad ainult nõrgad ,on ju üldtuntud fakt ,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberNo kuna ma olen ektomorf, siis ma hoian hea meelega igast rasvakübemest kinni.Ainult lihas ja kont ei ole nagu väga reaalne.
Sellepärast ma kadestangi vahest natuke ülekaalulisi inimesi, küll nemad saaksid alles joosta palju tahavad.
Kui suudad leida mõne ülekaalulise (või lihtsalt endomorfi) ,kes TAHAB joosta ,anna teada ,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tahaks kangesti seda imeinimest näha.
daemonium
MemberKui tore on üle pika aja voorumit lugeda.
Teadmisi lisandub mühinal:
tuleb välja ,et Lõuna-Euroopa rahvaste veinikultuur on “totrus”.
Nad ,totrad , ei saa lihtsalt aru ,et ei ole mingit vahet ,kas juua siidrit või samakat või odekat …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Puha üks maitse.
Jah.Ilmselt tuleb siit ka järeldada ,et samuti on totrus igasugu gurmaanlus – mis krdi “maitseelamused”, mingid delikatessid … ,kartul jahukastega lauale ja kõik – maitse niikuinii üks,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja ainult totrad väidavad ,et Rahmaninovi klaverikontsert kõlab erinevalt RaadioElmariMaailmast või et Black Metal ja hip-hop on erinevad – üks musa kõik.Kõlab täiesti ühtemoodi.
Mulle kohe meeldib targaks saada,

daemonium
MemberJa juttu jätkub kauemaks … ,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>btw,keegi veel mäletab,mis on käesoleva teema pealkiri,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberPoliitilised susserdamised…Seleta ära,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused