daemonium
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
daemonium
MemberAjaloolaste väitel algas väike jääaeg Euroopas aastal 1300 ja kestis eelmise sajandi alguseni. Toitu oli vähe üle terve Euroopa ja kord päevas söömine oli sund, mitte vaba valik. Inimesed olid saledad, sest süüa polnud, mitte et nad sõid vaid ideaalseid asju.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ajaloolased väidavad veel ,et inime on pärit Aafrikast …
Ja mis toidupuudusse puutub …
no vajaduse korral sai ka naabrimehe ära ampsata ,

daemonium
Member2. Söö nagu 10 000 aastat tagasi söödi.Minu arust sõi inime 11000 aastat tagasi hoopis tervislikumalt … ,
juuni 14, 2011 at 5:47 e.l. in reply to: Olen spordiriietes, higine ja haisen ning mingid mehed vahivad mind… #305736daemonium
MemberMA OLEN HIGINE,HAISEN,SPORDIRIIETES JA mingid Mehed VAHIVAD MIND IGALT POOLT!!!—Selline on siis mitmete naiste arvamus mõte-kas minna või mitte minna jõusaali! ( NAISTE TÜDRUKUTE,KES KAALUVAD või on hiilimas käinud,kuid ei julge nagu ja imelik tundub) AIDAKE NEID- Ja lükake ümber need väiteid,mida on tohutult kuulda olnud naistelt/tüdrukutelt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jajahh.Probleem on tõesti tõsine.
Eestis ,ja loomulikult ka jõusaalides ,on tõesti väga palju hetereseksuaalseid mehi ,kes teiste meeste asemel naisi vahivad.Kole lugu ,aga nii see on.
Aga vat ei ole kuulnud-täheldanud ,et vahitaks ,ja veel igalt poolt ,just higiseid ,haisvaid ja …
e-ee …
teatud ületoitumuse faasis tibisd ,kes seni spordist kaarega mööda käinud …
Tuleb meelde kunagi 70ndate lõpus elektrirongis juhtunu …
Kas vä-ää-ga soliidset – nii 160cm ja 100kg – keskealist daami arutavad omavahel väga kõva hälega ,et kohutavad ajad on kätte jõudnud ,et muudkui vägistetakse ,et ei julge enam kodunt välja minnagi …
millele reageeris paar pingivahet eemal istunud raudteetööline – too vaatas daamide pool ,kollegide poole ,viipas peaga daamide suunas ja ütles :”Ну размечтались …”
daemonium
Memberoh sa pliin! 600-700 kcal rohkem!? see on ikka päääris mehine vahe.On jah.Pea kuuendik päevasest kaloraazhist ikkagi.
daemonium
MemberNii et 1 suure söögikorraga päevas saab alla võtta!? Teised siin foorumis väidavad, et sumomaadlejad ongi nii paksud sellepärast, et söövad 2 x päevas metsikult suured portsjonid ja et rasvapõletuseks on efektiivne just 5-8 x päevas väikseid portse süüa. See hoidvat ainevahetuse kiire jne. Mis siis toimib lõpuks, kui rasva arvelt maha tahad võtta?Õiget vastust ei ole.Sumomaadlejate näidet on siin toodud jah.Ja üldjuhul see ilmselt ka nii on ,aga ,nagu siin juba öeldi – inimesed on erinevad.
Võin tuua näiteks inimese ,keda tunnen kõige paremini – iseenda …
Ntx – kui söön 5-6Xpäevas,võin lubada 600-700kcal päevas rohkem kui siis ,kui söön 3Xpäevas.
daemonium
MemberKuulen naiste suust pidevalt, et neile ei meeldi kui neid vahitakse saalis… Nüüd mulle hakkab juba tunduma, et neile just meeldib ja lihtsalt tahavad siis tähtsad välja näha ja vinguvad ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nonäädsiis.
Ka noorematele kaasvoorumlastele ‘akkab kohale jõudma ,et naiste juttu ei maksa tõsiselt võtta ,

daemonium
MemberTuhnisin netis ja leidsin igasugust infot velotrenažööriga treenimise kasulikkusest ,lausa nii palju ,et tekitas segadust.Sellepärast küsin konkreetsed küsimused:Kas sellega treenimine võtab ära peki jalgadel,kõhul ja puusadel ?
Kaua ma sellega väntama pean ja mitu korda päevas /nädalas?
Millal tulemusi peaks näha olema ?
Kas sellega treenimine teeb jalad suuremaks ?
Tänan kõiki toredaid inimesi ,kes vaevuvad vastama !
Päikest!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1.Regionaalse rasvapõletuse vahendeid Eestis saada ei ole.Ametlikult ei ole.
Kas ratas sul rasva põletada aitab – kindlasti.Sõltuvalt menüüst ja trennist.
2.Kõige “klassikalisem” aeroobne trenn olevat ~45min pulsisagedusel 120-140 X min.
Tunduvalt efektiivsem on HIIT ,mis eeldab aga vastava füüsilise vormi olemasolu.
3.Peamine rasvapõletus toimub köögis.Millal midagi näha on – sõltub ,palju kaalud.Kui 150kg ,siis läheb aega ,

kui ~60kg ,siis paari nädalaga peaks juba näha olema.
4.HIIt võib teha jalad suureks jah – aga see on sinus kinni ,millist ülekannet kasutad.
daemonium
MemberTahaks teada kas mõnel teisel suurejalgsel on sarnane probleem:Olen sunnitud ostma veidi paksemate meeste pükse kui vöökoht eeldaks sest teised lihtsalt ei mahu reite ümber. Kuid isegi kui leian sellised püksid mis lähevad jalga, kuluvad nad jalge vahelt ajapikku ära ja ma pean muidu täiesti korralikud püksid ära viskama sest sinna on suur auk tekkinud.
Sa ei ole ainus.
Miks mulle tundub ,et su postitusele annaks oma allkirja absoluutne enamus voorumlastest ,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberViin on tarkade meeste jook.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma räägin kogu aeg seda, aga keegi ei saa aru. 
Jajah.Et kes viina ei joo ,on loll,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberTere.Olen 163cm pikk, kaalun umbes 53-55kg, olen kaalunumbriga üsnagi rahul, kuid peegelpildiga mitte. Olin umbes aastakene tagasi 66 kilogrammi juures kuid umbes 4st kg’st sain lahti tänu dieetidele, sooviksin lahti saada ka oma päästerõngast kõhu ümbert ja seda tervislikul moel, kuid ei tea üldse, kas ja kuidas ma midagi õigesti teen või mitte.
Kirjutan oma tänase toitumise:
Hommik: 2 viilu röstsaia, tass kohvi vähese suhkruga.
Lõuna: Tomati-kurgi salat(pool taldrikut), ülejäänud pool taldrikut jagunes kartulipudru ja kala jaoks.
Õhtusöök: 2 viilu saia, peotäis kuivatatud ploome ja klaas jogurtit.
Ma olen iseendaga pahuksis igatepidi oma söögiga, sooviksin teie nõu saada:)
Aa ja trenni teen umbes kolm kuni neli korda nädalas jooksmist ja igapäevaselt kõhulihaseid.
Taolise menüüga võid ainult lihast põletada ,kui kaloraazh piisavalt alla viidud – ja sinul on.
Hommiku-ja õhtusöök ei kõlba kohe üldse – no ploomid ehk ainult.
Hommikuks võiks süüa omletti või (tatra)putru koos mingi rohelise salatiga ,kuhu kindlasti peab kuuluma avokado.
Lõunaks liha – kanaliha,loomaliha etc … ja jälle juurikaid.
Peale trenni ploomid ja kohupiim.
Õhtuks kala ja mingid juurikad.
Salatid tee hapukoore või maitsestamata jogurtiga.Tavaline jogurt on nende jaoks ,kes üritavad kaalu lisada.
daemonium
Memberära prae, küpseta ahjus.vici kalad? mõtled kalapulki? noh, kehval ajal käib kah, siis on konn ka kala…
Konn ehk käiks,a need pulgad küll mitte.
Jube sodi ju.
daemonium
MemberTalvel sai 2X läbi tehtud Smolov’i vanuritekükikava,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mille tagajärjel paranes rinnalt surumise tulemus ~25kg …
tea ,peaks midagi sellest järeldama või … ,

daemonium
MemberÜhed soovitavad piima kui väga head massilisajat ja üsna head valguallikat, kuid nüüd, tuleb välja, ei tohigi seda juua. Võta siis nüüd see tõde kinni.
Piim ongi hea massilisaja.
Anlt et küsija ei soovinud sugugi mitte massi lisada,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberMöh?Minu arust pole siin mingit overkilli. Harjutusi pole sugugi liiga palju. Kelle jaoks see on overkill pole järelikult korralikult saalis trenni teinudki.

Vaatamata hilisele tunnile ikka päris rumalusi kah rääkida ei maksa,
MemberPigem soovitab Fred pastöriseeritud piima kui putru, moosi, mahla, salvesti purgitoite ja rakvere kotletti mida müüakse vaakumpakendis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks mulle tundub ,et selles nimekirjas soovitatavad puuduvad üleüldse …,
AutorPostitused