daemonium
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
daemonium
MemberMinu kaastunne.
daemonium
MemberMarss! kohe arsti juurde!
Omal ajal sai ise lollus tehtud ja asi käest lastud.Nüüd aitaks vaid operatsioon – kui seegi.Harjutustega on küll õnnestunud lihased ümber kasvatada ja käsi enam-vähem liikuma saada,aga see pole see …
Nii et ei ole vaja teiste lollusi korrata.
Foorum küll tore koht ja siin on palju toredaid inimesi,aga diagnoosi neti teel ei pane,ravimisest rääkimata.
Ehk siis veel kord:
arsti juurde!!!!!
daemonium
Member13 korda
40
~110kg
Haige õla tõttu saan teha ainult kõige kitsama haardega,vaid biitsepsite peal.
Samal põhjusel ei tule “jõnksutamine” kõne allagi(nagu ka “põrgatamine” rinnalt surumises).
daemonium
MemberTuleb osta 2 purki ultra geli ja see ära kasutada- usun, et aitabKuidas kellelgi.Minul ei aidanud.
Probleem siis sama …
daemonium
MemberKrt kui uhke on ikka olla eestlane – kodumaa täis 15- 17 aastaseid 60-70kg kaaluvaid imevägilasi!
Foorumi administrastioon peaks vist nood imevägilased ülejaanud rahvale nõu andma paluma lisaks hr.Kiivikas & Co’le …
või koguni nende asemele,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seltsimehed püstitavad kodukeldris vaat et maailmarekordeid – no nii väärt kogemust peaks ju teistega jagama!Ja siis kõik keldritesse ja garaazhidesse rekordeid tegema!!!!!!!!!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberEi tarvita juba 6 aastat.Mitte et see mingi eesmärgik oleks,aga ühel (mitte eriti) ilusal päeval ei läinud enam lihtsalt alla.
Ju siis sai kõht seda kraami omal ajal täis joodud,
MemberJaah …
milliseid imevägilasi küll kalli isamaa pind kannab,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberNo tuleb keskmisi näitajaid tõsta:
180/108/40
daemonium
MemberSelline mees nagu Indrek Otsus sõidab 3 tundi päevas keskeltläbi ja saab iga päev süüa 5000 – 6000 kcal, see on hirmus hunnik toitu, kindlasti ei ole teie tempo analoogne kuid kulutus aktiivselt on siiski üksjagu suur, nii et isegi 3000 kcal söömine on üksjagu aeganõudev tegevus.Kas äkki ei saaks seda veidi kommmenteerida?
Olen nagu aru saanud,et kolm tundi nädalas olevat palju – ja nüüd äkki kolm tundi päevas?!
Asi nimelt selles,et olen ise viimased pool aastat sama moodi treeninud.Päevane toidukaloraazh ~4500-5000.Ja kuna organism on ülimalt endomorfne,ei tule mingi rämpstoit minu puhul kõne allagi(eelnevalt õnnustus poolteise aasta jooksul langetada kehakaal ~200kg’lt 105 kg’ni;paraku langesid ka tulemused).
Nüüd on kõik(tulemused) hakanud paremuse poole minema;kaal küll tõusis 112-115kg’ni,a rasvaprotsent väheneb …(on see ikka võimalik,äkki riist valetab?)
Kuna pidasin taolist trenni ,vaatamata positiivsele efektile,totaalselt valeks,ei julenud siin midagi küsida ka …,

ja nüüd tuleb välja,et olen – mingil määral – hr.Otsus’t plagieerinud,

Olen ma siis mingi friik,kes saavutab tulemusi täiesti valesti treenides,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>või on see mingi vanakeste eripära – ma kah juba 40 …
või …
no hr.Otsus ju ei ole friik,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eisaaenammillestkiaru.
Äkki suudavad targemad midagi lahti seletada?
daemonium
MemberNojah …endal oli kah varem ~180/100.
Peale kehakaalu vähenemist on 110-115/70-75.
Ainult et – kõrge vererõhuga sai aja jooksul nagu ära harjutud,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüüd,normaalvererõhuga,jälle kuidagi imelik …,
MemberNäpukas või matemaatika lonkab!!
??:”>
Siin ongi aint alla 20 inimesed????

On jah alla 20;alla 20-kilosed jah kõik …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberVanainimese asi,ei jäksa mingit “tümakat” kuulata,tahaks ikka midagi hingele – seega siis:
Black&Death&Viking metal.
Kõik isiklikud rekordid on püstitatud Rotting Christ’i “In Domine Sathana” saatel.Mõjub nagu doping …
daemonium
Member1.4-5X
2.e-ee …
palju.Palju rohkem kui siin soovitatakse.Organismi eripära,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>3.~2h
4. ~10min
5.no püüan 4-5X päevas
6.3-4h tagant enam-vähem regulaarselt
7.kahjuks olen sunnitud
8.4-5h – no ei suuda rohkem …
9.3-4l
10.5,5 aastat – üldse mitte
11.3 aastat – ei
12.piimatooted,kala
13.kala
14.Juust,kohupiim on lemmikud – seega iga päev,

15.ei taha olla selline kui olin (paari aasta eest)
a rekordid tahaks taastada …
daemonium
MemberNo mina tahaks näha siukest imeinimest,kes puhta trenniga,söömist paika panemata,~25 kg maha võtab,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes tahab pekki saagida,siis söömine korda;see põhiline.Kõik muu juba aitab kaasa …
daemonium
MemberEi hakka uut teemat tegema,vaid küsiks nii :
kui palju üldse tohib päevas aeroobset teha,et jõule ja lihastele kahjulikult ei mõjuks?
AutorPostitused