daemonium
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
daemonium
MemberMinu arust lihased siiski nagu toetavad liigeseid – või olen ma millestki vä-äga valesti aru saanud?Skeletilihased toetavad liigeseid. Vaata bioloogia raamatust.
Nii et ma olen ikka asjas õieti aru saanud,

daemonium
MemberTegeilkult ju pole liigestel vahet, kas ülekaal on rasvast või lihasest. Liigesed peavad ikka selle 92kg-ga toime tulema.e-ee-i tahaks nagu hästi nõus olla.Minu arust lihased siiski nagu toetavad liigeseid – või olen ma millestki vä-äga valesti aru saanud?
daemonium
MemberKõik oleneb sellest,mis sul kaalub,

ehk siis – kui suur on rasvaprotsent.
daemonium
MemberTore.
Mida rohkem madinat eesotsas,seda rohkem ‘uvi rahva hulgas.Mida rohkem huvi rahva hulgas,seda rohkem vaatajaid.Mida rohkem vaatajaid,seda rohkem tuleb raha taha.Mida rohkem raha,seda rohkem tegijad.Mida rohkem tegijaid,seda rohkem madinat eesotsas …,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberTore.
Edu!
daemonium
Membere-ee….
kas hr.Kiivikas on metallist või,
daemonium
MemberTere foorumi rahvas, ma tahaks teada, et kas kangi surumisega on võimalik treenida endale korralikud rinnalihased. Ja mis lihaseid sellega veel treenib ?1.See on üks harjutustest.Vt. tööriistade alla,seal neid veel.
2.Õlg,biits,triits – olenevalt haardest.
daemonium
MemberÜlekaalu toob kaasa ülesöömine,
daemonium
Membertriitsepsile 2 harjutust on minu arvates vähe, ma ise teen 5-6, aga mul oli triitseps varem väga nõrk ka.e-ee … 5-6 harjutust … kas paljuks ei lähe? Ega Sul sooritus ometi raua loopimiseks muutu?
daemonium
MemberOli sama probleem – nüüd kasutan v-kangi ja tavalist vaheldumisi eri päevadel …
ja valu on kadunud.
daemonium
MemberHääletuse järgi paistab, et ükski foorumis olev “14 aastane ja 140kg suruv” ei kavatsegi osa võtta.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jaa-aaaaaahh….
ni et polegi lootust näha 14-aastasi ,60kg kaaluvaid,140kg suruvaid ja poolemeetrise biitsaga imevägilasi,

daemonium
MemberIsiklikust kogemusest kinnitan seda,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberNojah …
vanainimesel hakkab noorte vägilaste kõrval kohe päris piinlik,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>siis vanus 40
kaal ~115
pikkus 180
biits 46-48cm
ja ennetades edaspidisi küsimusi teemal kui suur on
siis:rind 127cm
vöö 108cm(krdi palju,rsk)
reis 67cm
me läheb nüüd nurka häbenema,

daemonium
MemberTegelt võiks foorumi koorekiht teha sellis alafoorumi, kus iga kasutaja saab lisada oma teemasse kogu oma arengu ning teised seda kommenteerida. Alafoorumi nimeks võiks olla ntx “Kasutajate areng” vms.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No igal juhul oleks asjal rohkem mõtet,kui teatud seltskonna virtuaalsetel rekordipüstitustel stiilis olen 14-aastane,kaalun 40kg ja surun rinnalt 140kg …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siin vähemalt selged pildid ees,