daemonium
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
daemonium
MemberVaata harjutustepangast. Põhiliseks on siiski õlgade tõsted kangi või hantlitega.… samuti ka T-kangiga,

daemonium
MemberJa mina arvasin, et olen siin kõige vanem …
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jõusaali läksin maikuus 4 aastat tagasi, olin siis 35. Ja Tõnniga täiesti nõus – kunagi pole hilja, välja arvatud sellel ühel juhul …No vää -äga vale arvamus.Me on 41.
Ja 4-5 aastat tagasi oli probleemiks jõusaali uksest sisse mahtumine ,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>otseses mõttes.
Nii et alustada pole tõesti kunagi hilja,

daemonium
MemberLugesin … lugesin …
Lühidalt – oma tüdrukut mina jõusaali ei lase.Krt,pärast saa veel kodus ….,

kole ju,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
Membertsiteeriks savisaart:“vanamoodse inimesena meeldivad mulle ikka naised”
e-ee …
milline Savisaar seda ütles?
Vilja …
või Maria … ,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberLoe kõik postitused korralikult läbi ikka enne kui midagi vastama hakkad…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lugesin-lugesin.
Ja siiski …,

Loodetavasti keegi ei solvu.
daemonium
Memberhelistasin just tervisekeskusesse saan oma medali kätte:PAh et medaleid jagati siis helistajatale,
daemonium
Membertere. oskab keegi öelda, palju oleks optimaalne kaal 180cm-se pikkuse juures?
daemonium
Memberkui mul kodus 10 kilosed hantlid (äravõetavad raskused teen seitsme kiloga) ja tahaks biitsepsi 35 cm (praegu 30 cm) mingi suveks et siis kuidas saaks kiirelt…Et kiirelt …
seo hantel käe külge ja mõõda siis.Nii saab kiirelt,
daemonium
MemberPraegult õgib ta kodus preatud juurvilju
ja ma arvan et nii ei ol emõtet küll end piinata
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Aga mida ta süüa võiks ja kui palju umbes
?e-ee …
õgib praetud – siis õliga,rasvaga praetud juurvilju?Ja milliseid juurvilju su klassiõde õgib,

Ja mis sa – sry,”ta” – üritad siukese “dieediga” saavutada?Pekitagavara koguda tulevaste treeningute jaoks?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>btw,tööriistade all on kaloriarvuti olemas …
Ja toitumiskava saamiseks pöördu asjatundjate poole.Muidu võib sulle igaüks krt teab mida soovitada ja kuna sa – või su klassiõde – ise asja uurida ei viitsi,siis ei jää üle muud,kui enda peal kõike katsetada – mis ei ole vast kõige targem ,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberOlen 19 Neiu. 168cm ja 61.6 kg.. enam vähem suht rahul.. jaanuari alguses kaalusin veel 70kg.. siis aga sain pulsikella. Minu trenn on 3 vahest ka 4 korda nädalas õhtuti 45 minti kuni tund jooksmist pulsiga 140-155.Tüüpiline menüü:
Hommik 9.00… Müsli piimaga+ õun.+Vahest ka väherasvane jogurt+peotäis pähkleid.
Lõuna 13.00 …. 2 viilu sepikut kodujuustuga. Kui hommiku jogurtit ei söönud siis nüüd. Õun, kurk, tomat, paprika, porgand, redis.
Õhtu 17.00.. soe söök.. milleks tihti riis.. seda palju ei söö.. väike ports..ja kana.. sajas erinevas varjandis. Või väherasvane loomaliha praena või guljashina. Ja vahest ka ahjus tehtud maguskartul. Ja tavaline kartul. Juurikateks kas suur ports brokolit või herneid või siukesi peenikesi ubasi. Ja kauss salatit.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Trenn on alati kella 8st kuni poole kümeneni.
Ka-a-as elu siis nii ära tüüdanud,et peale vabatahtliku näljasurma enam muud väljapääsu leida ei suutnud,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberBlack & viking metal …
see ntx,

Siit ka soovitus Eesti tegijaile …,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberMina omaltpoolt ütleks ,et siin ei käi mitte kulturismitippude sõda, vaid sulaselge nõmetsemine. Vähe villa ja palju kära. Mõttetu sopaloopimine ! Sooviks kas eda teemat lukku, et saaks taas lugeda küsimusi “Protein No.1” kohta ja kuidas süüa Talleggi mune õigesti !e-ee …
tähendab,lukku panna pole midagi vaja …
aga oleks äärmiselt kena,kui kodanikud tipud suure vaidlemise vahelt veidi aega leiaksid ja tõesti ka küsimustele vastaksid …,
??:”>Ma saan aru,keegi pole millekski kohustatud etc aga ega võitlused sellest võitlemata jää,kui tipud ka “võitluse” ajal noori aitaksid.Me saab aru küll,et teil siin tähtsad asjad pooleli – aga noortel ka võitluse ajal teie nõuandeid vaja.
Jõudu kõigile.
daemonium
Memberwtf. kuulen seda esimest korda sellist asja.tavaliselt laksin ülepäeva karbi
Edaspidi proovi karp alles jätta.Katsu ainult kalaga läbi ajada.
daemonium
MemberSellisel juhul on 7 kilo kahe kuuga natuke liiga kiire kaotus..
No ei pruugi olla.Teema algataja ju ei öelnud alg-kaalu.Ntx 60kg pealt 53kg liiga kiire jah.
Aga 160kg pealt 153kg peale sugugi mitte,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehk siis, teema algataja oleks võinud nii oma pikkuse,hetkekaalu,soo ja ehk ka vanuse ära mainida,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberPöördu asjatundjate poole.Mõõduka tasu eest tehakse toitumiskava sulle ilusti valmis.
AutorPostitused