daemonium
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
daemonium
MemberTund 45 nii täie rauga teha,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>siis veel sellise seeriate arvu ja korduste juures –
pretendeerimata absoluutsele tõele – aga minu arust nagu palju.
Mida üldse saavutada tahad?
Areng ikka toimub;ületreeningut pole tekkinud?
daemonium
Member‘uvitav kava.
jalga pole,kõhtu pole …
intellektuaalselt äärmiselt ‘uvitav.
Aasta pärast paned ehk pildid üles – nii toreda eksperimendi tulemit ikka tahaks näha,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
Memberma mingeid küke proovisin,panen selle kangi õlgadele ja siis teen kükke eks..praegu sain nii 60kg aga nii hakkab kaelal valus,võin tegin valesti?Tee sa midagi valesti.Alguse asi
daemonium
Member1.daemonium
2.ma elan jõusaalis;~5.aastat tagasi,kui oli vaja hakata kaalu piirama,sisustasin endale isikliku jõusaali koju
3.180cm ,106kg
4.

5.155kg ;185kg;180kg(enne vigastust 255kg)
6.Ei
7.-101kg kehakaalust
8.vt.eelmist
9.kuskil ju tuleb elada,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberJaa, peaks proovima aga see 9 kuud massi tegemist on toonud nt. biitsepi ümbermõõtu ainult 2cm.Jube jonnakas keha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>… või vale toitumine.
daemonium
Memberkas kui rebin 32kg yles on hea? 13a,157cm,47kgNiikaua,kuni sa seda netis teed,pole hullu,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberSelline küsimus, et mida peaks tegema, et võimalikult kiiresti suudaks suuremaid raskusi suruda??Kunagi kaua aega tagasi suutsin nii umbes 55kg. seeriaid teha. Nüüd max. 30kg.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja natukene imelik on kangiga vehkida, kui ainult kaks väikest parankat seal otsas on.
e-ee …
mis tähendab kaua aega tagasi?
30 aastat?50 aastat?
No 80-aastase mammi jaoks ei ole 30kg häbiasi,
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberMõte oleks siis hakata käima jõusaalis,aga ei tea millest ja kuidas alustada,äkki oskab keegi aidata?Alguses tahaks lihasmassi kasvatama hakata.
e-ee … a kuidas oleks et lugemisest?
Või on sellega probleeme?
daemonium
MemberNo sa oled 104 kg ka
Ma olen 70 ja juurde ei taha võtta.No mina võtan ju kah maha,

ja just niisuguse tempoga,nagu mulle vaja.
daemonium
Member3000 … 4000 …
mingi buchenwald vä …

Kui mina nii vähe sõin,siis kaalusin pea poole rohkem kui praegu,

Hetkel siis ~5500-6000kcal päevas.Ja kaal 104kg.Siis -12 ~kolme kuuga.Nimelt plaan kaal püsivalt 95kg peale saada.
3000kcal näljutuse peal me ei näe enam enda ümber mitte inimesi,vaid toitu
,

daemonium
MemberPõhimõtteliselt 2 nädalaga võib u 2kg rasva nt maha joosta küll, 70kg inimesel oleks see peaaegu 3%. Seda peaks olema natuke peeglist märgata küll, annab enesekindlust ja indu juurde ning järgmise 2 nädalaga paraneb vorm veelgi.Põhimõtteliselt võib isegi rohkem rasva % kaotada selle ajaga.Aga siis peab vä-ää-ga täpselt teadma,mida teed.
daemonium
MemberMa arvan, et enamus, kes niimoodi kavasid otsivad (ehk ise ei oska teha), ei ole piisavalt edasijõudnud.No ei ole kindlasti nõus.Vat mina kah otsin kavasid.Igalt poolt,kus saan.Et endale sobivat välja kujundada.Et toimuks mingi areng.Ja kui leian,siis … paari kuu pärast hakkan jälle otsima.Asjatundjate poolt koostatud baaskavad on igal juhul suureks abiks.Mis ületreeningusse puutub – no ükski treener ei saa treenija eest mõelda.Iga kava eeldab eelkõige aju kasutamist,
daemonium
MemberDieet ei muutunud.Või täpsemalt – toitumisrezhiimi ei muutnud üldse.
Minu puhul paistab,et muutis asja just aeroobse ja söögi ümbertõstmine.
Ja enestunne paranes kah.
Krt,tühja kõhuga pedaalide sõtkumine on ikka jama,
daemonium
MemberSee kehtib ainult sellel juhul kui vaadatakse rasvapõletust paari tunni jooksul peale tegevust. Uuemad uuringud, kus jälgiti ainevahetust 24h lõikes, siis see meetod osutus pikas perspektiivis just ainevahetust ja rasvapõletust AEGLUSTAVAKS.Me ei ole teinud mingeid uurimusi kui vaid enda peal.Seda viimase kolme kuu jooksul – otsustasin su poolt voorumis räägitut siis ka proovida.Tulemus:-10kg.Siis kolme kuuga 115kg pealt 105kg peale.Ainuke,mida muutsin,et hommikusöök on nüüd enne aeroobset.Lihasmass praktiliselt vähenenud ei ole – jääb mulje,et organism on hakanud toitu paremini omastama.Jõunäitajad on veidi isegi paranenud …,
daemonium
Memberet siis tahaks küsida et noh olen selline ca 10 kilo ülekaalus (183 pikk ja 94 kilo)e-ee …
a kus siin see ülekaalon ?
AutorPostitused