daemonium
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
daemonium
MemberKas neist tõesti ükski ei sobi,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberKa mina võtan kriitika enda aadressil täielikult omaks ja teatan alandlikult,et …
EI kavatse end parandada.
Miks?
Näide rubriigist oma isiklikud lollused.
Paar aastat tagasi murdsin randme juurest vasakul käel mõlemad luud.Paranemine O.K,aga alustasin treeninguid suurte koormustega liiga vara.Tulemus:ülekoormusest parema(siis terve käe) õla trauma,tänu millele ma ei saa kunagi teada,mida oleksin võinud tegelikult saavutada.Ja seda seetõttu,et ühe õige eesti mehe jaoks on olemas vaid üks autoriteet – tema ise,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seega kavatsen jätkata samas vaimus:”marss! jõusaali;marss! treeneri juurde;ei mingit aretamist & isetegevust enne piisavate teadmiste ja kogemuste omandamist.Ja vabandan juba ette võimaliku teravuse pärast – sry.Aga ei ole vaja enda peal igasugu eksperimente teha.Eriti veel noortel.
daemonium
MemberVaata, noormees uuris siin toodud kavasid ja koostas nende põhjal oma JA KÜSIS SIIS TEISTE ARVAMUST.Kust siis võtta see “parim”? Kuulates nüüd veelkord teiste arvamusi eks IKKA OMA PEAGA MÕTISKLEDES.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu arvamus – et oma peaga mõelda,on vaja teadmisi ja kogemusi.Kolmekuuline trenn neid ei anna.
Algajatel ei ole vaja eksperimenteerida,algajatel on vaja end mingilegi tasemele viia,omandada teadmisi ja ise-end tundma õppida.Seda aitab teha TREENER.No ei ole võimalik oma peaga mõtiskleda teemal,millest sa midagi ei tea.
daemonium
MemberNii et teeme korra nädalas jõusaali,ajame näost sisse kreatiini-proteiini-rasvapõletajaid ja rasv muudkui kaob ja lihas kasvab.Et siis siuke su plaan?
Kle,proovi uuesti.
enne ütle,siis mõtle ei ole mitte sugugi parim,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberKas just “kenjaalsus”, aga mõte olemas täitsa.See kui teha teiste poolt ette antud kavade järgi, ilma neid oma eesmärkide ja eeldustega kohandamata… see on küll kahtlane tee. Pea ongi antud selleks, et mõelda, mis endale parim. Ja kui siis veel arvestada teiste arvamustes peituvate “teradega”, siis ongi kõik OK.
Masinad toimivad aga kindlasti omaniku käsu järele… neil pole oma pead vajagi.
Valik on sinu.
No kuule;hakata KOLME kuu trenni järel ise kava tegema?!Pea on tõesti antud selleks,et mõelda,anlt et kui puuduvad nii teadmised kui kogemused,siis midagi välja ei mõtle.Kolme kuuga ei jõua ennast veel tundma õppidagi.
Nii et kuskohast siis võtta mis enda jaoks parim?
daemonium
MemberMina olen just asjast vastupidi aru saanud.Just tänagi lugesin BODAUS lehest et seal selline kulturist ja et tema just enne hommikust söömist jookseb ja siis sööb ja mitte just nüüd nii tugevalt.Aga muidugi tal oli see ka mingi selline pikema aja dieet.Aga sellesmõttes et olen sama asja ka enne kuulnud.Enne jooks,jalgratas vms. ja siis söök(hommikuti)See on õige.Minu isiklik kogemus kinnitab vastupidist:enne söök,siis aeroobne.Efektiivsus paranes märgatavalt.
daemonium
MemberJa mehed piiluvad ka rohkem meid
(st need mehed, kes ise ka vormis ja sportlikud, vibalikke hirmutame pigem eemale….
)Ja-ja.Piilume ikka.
Ntx mina vaatan,et mu tüdruk igasugu kangidele ja hantlitele lähedale ei läheks,
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberOlen käinud jõusaalis 3 kuud aga ei tea täpselt kas teen õieti
Eesmärk on massi lisamine
Treeningkava siis järgmine:
Esmaspäev: Rind, õlg, kõht. 6-10 seeriat, igas seerias 6-10 kordust
Kolmapäev: Käed, selg. 6-10 seeriat, igas seerias 6-10 kordust
Reede: Jalad. 6-10 seeriat, igas seerias 6-10 kordust
Noarumaisaa ,
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>krt,käid jõusaalis kolm kuud,ei tea täpselt,kas teed õieti – aga muudkui üritad ise kava koostada.No siin on ju toodud näidiskavad;sul on võimalus pöörduda asjatundjate poole – aga ei;peab ikka midagi omast kenjaalsusest aretama.
daemonium
MemberVat asjatundjad-spetsid võiks välja töötada mingi tõelise eesti mehe valemi.
No ntx et kui noku on 20cm ja surub rinnalt 200kg,siis on õige eesti mees.Või kui 15 cm,siis surugu 250kg.Aga 25 cm puhul piisab ka 150kg surumisest etc,
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ja kuskile tuleb ikka mingi alampiir kah panna ,millest alates meheks enam mitte lugeda ei saa … ,

no aga seda juba otsustagu spetsialistid,

daemonium
MemberNojah.
Et siis jälle siuke teema,
daemonium
MemberNo 14 aastane ja 60kg noormees surub meie voorumis matsudes >140kg,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Taolisi tegijaid siin küll.

daemonium
Memberahahh.
Selge.
Viin on tarkade inimeste jook lollidele,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberViin pidi olema tarkade inimeste jook.e-ee … et siis,kes viina ei joo,on loll,
MemberMarek – ma tahaks ka sinuga koos pilti saada, please!No tuleb lihtsal fänniks ‘akata …,
Membermul endal samad ambitsioonid, kuid kaalun 55 kg ja ei soovi seda enam alandada. teen korra nädalas rasvapõletust, steppi, kaks korda nädalas vesaeroobikat ja kaks korda nädalas 30 min baastreening ja siis erinevad lihasgrupid. kõhul-, seljalihaseid ja kätekõverdusi teen iga päev. sellele vaatamata on kõhul veel väike rasvakiht ja sellest tahaks küll lahti saada. a ma ei oska päris õiget toituniskava koostada.Nemad oskavad,
AutorPostitused