daemonium
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
daemonium
MemberAitäh vastuste eest. muidugi söön ka muid toite jrx. Pikkust 192 ja ja kaalu 91 kg. Ise olen arvatavasti endomorfi kehatüübiga ja aeglase ainevahetusega ja mõtlesin et 4 tundi söögikordade vahel oleks ok.Kas arvate et söön vähe ja tihemini söömine teeks ainevahetust kiiremaks? Kui jah siis mida päris õhtul enne magamaminekut oleks hea süüa? Endal muidu tühja kõhu tunnet küll ei ole ja ausalt öeldes rohkem süüa ei tahakski.
Minu arust sööd vähe jah,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga ega vägisi toppida tõesti ei saa.
Söögikordade lisamine igal juhul minu puhul aitas – btw,olen sinuga sama tüüpi,anlt ilmselt veel äärmuslikum endomorfsuse suunas – ja minu jaoks on õhtusöögi aeg ülitähtis.Tavaliselt söön ~kaheksa-poole üheksa paiku(hilisem aeg on minu puhul saatanast),dieedi ajal tund-poolteist varem,aga mitte enne seitset.Kui õhtusöök varasema aja peale lükata,siis kukub kaal kolinal … ja jõud kaob kah.
Eks sul tule taolised asjad ise enda jaoks välja uurida.
daemonium
MemberTere,küsimus siis nooremale generatsioonile: et palju te ka rinnalt surute? Ise 13a pikkus 183, kaal 76 ja panen 85 kg praegu rinnalt
Vastused väga oodatud!
Mnjahhhhhhhhhhhh …
No meil siin voorum täis 14 aastasi ja 60kg kaaluvaid imevägilasi,kes 140kg matsudes üles suruvad …
no vähemalt virtuaalselt …,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>… oot …
või oli see 40kilosed,kes 160kg suruvad …,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberKohe saab 3,5 aastat,kui maha jätsin.
daemonium
MemberSAAGE JUBA ARU, ET MEEDIA EI KAJSTA SPORDIALASI, MIS EI OLE INIMESTELE ATRAKTIIVSED.JA SEE KAS SPORDIALA PAKUB INIMESTELE HUVI VÕI EI PAKU SEE ON JUBA AEGADE JOOKSUL VÄLJA KUJUNENUD.
SEE ON LIHTSALT JUBA NII, ET INIMESED VAATAVAD JALGPALLI MITTE RAMMUMEESTE VÕISTLUST.
Mis sa kisad,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Naisekandmine on vä-ää-ga atraktiivne.Või saapavise.Või banaani söömine aja peale.
A vat ei kajastata!
Suusatamise taha peitunud tumedad jõud tiskrimineeriivad!
MemberKui saadi olümpiamedal suusatamises,siis kurat,ainult päev läbi sellest lällutatigi.Mis õigus on neil spordijuhtidel sportlasi niimodi diskrimineerida?Ise ei tõstaks nad neid kohvreid maast lahtigi,rääkimata kandmisest.Õige jah.
Ja naisekandmist kah nad ei väärtusta …,
Membertere, on selline küsimus, et mida ma sööma peaksin, et massi juurde kasvatada. käin 3x nädalas jõusaalisE,K,R ja põhiliselt mingi 1h päevas. jõusaali lähen kohe pärast kooli, kuna muul ajal ei saa käia…..kas keegi saaks öelda milliseid toidulisandeid peaks sööma näiteks kas Mass2 290 – 320.- eek on sobiv?
Kaal: 56,5 kg
Pikkus: 178cm
Vanus: 15
Jõusaalis teen järgnevaid harjusi:
Lamades surumine kangiga 3 x 8 – 10
Triitsepsitele ploki alla surumine seistes 3 x 8 – 12
Biitsepsid kangiga alt rinnani 3 x 8 – 10
e-ee … millele sa massi lisad?Sa ju ei tee midagi.Või üritad pekki koguda?
A kui :
a)hakkaks kõigepealt TRENNI tegema – normaalselt,normaalse kava järgi
b)hakkaks normalselt sööma normaalse kava järgi
c)aasta päras küsi sama küsimus uuesti
P.S.
Mis teil seal jõusaalis treenerit ei ole või?
daemonium
MemberKuna seda õpetatakse ikkagi spetsnazi eriüksusteleMis asja,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis ajast peale?Millisest SpetsNaz’ist jutt.СпецНаз ГлавУпр’a või?
daemonium
Member4 korda nädalas võib viia su ületreeninguni. Kuna oled ikkagi algaja. Aga eks sa ise tunned. Et sa täna päeva pealt hakkad täiega rauda sikutama ei too sulle lihasmassi kiiremini.Jõusaal 4 korda nädalas on ületreening,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui ‘uvitav …
Kas ei oleks võimalik anda mingit linki,kus taolist revolutsioonilist avastust lähemalt tutvustatakse?
daemonium
MemberColeman vana eesti tegija jah.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nojaanoh.Ta õige nimi tglt Kuulmann.Eesti poiss,Setumaalt pärit.Seal kõik siuksed.
daemonium
MemberLisaks on noil odavail pinkidel üks vä-ä-ga halb omadus – kipuvad lagunema.Eriti “liblikal” – ja kui vaadata,siis max raskus ongi 20-30kg …
sama lugu ka jalgade tõstmiseks mõeldud värgiga.
Nii et 1500 EEK eest on oht osta enda sandistamise vahend.
daemonium
MemberVata,alusta ajugümnastikast:õpid lugema;loed läbi asjatundjate poolt üles pandud kavad – nagu eelpool soovitati.Kui sellest ei piisa,pöördud mõne asjatundja poole isiklikult ja tellid endale personaalse treeningu ja toitumiskava.Selleks peab muidugi oskama kirjutada …,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kui siis veel ikka midagi on arusaamatut,vat siis küsid foorumis.
Jõudu,

daemonium
MemberTrenni pooleli jätta ma küll ei tahaks, kohe üldse mitte.Äkki nädal pausi ja siis kergemini edasi?
Soojendusega enne ja peale trenni on mul halvasti, väga ei viitsi nagu. Kui tihedalt käia siis ei ole ka järgmine päev lihased valusad.
Kui nüüd positiivselt asjale läheneda –
no vähemalt said nüüd aru,milleks soojendust vaja teha on,
Member
miks karistusviis mull pole selle kava ületrenni tulnd ja tulemusi tuleb päris hästi.
Bs ei tegele kulturismi vaid surumine,kükk,tõmme.
Nojah …
triits puudu,biits 4xnädalas,trapets puudu,õlg 2-3 harjutust ja seda kogu õla peale kokku …
noh,su välimus saab olema … e-ee … ‘‘uvitav,

daemonium
MemberIsiklikust kogemusest kinnitan:kasvab küll.
daemonium
Member1.esmaspäev Rind 2-3 harjutust Piits 2-3 harjutust kõht 2harjutust2.Teisipäev: kui jalgu teed siis Jalg 2-3 harjutust 1-2 harjutust säärt 2-3 harjutsust piitsa
3.Kolmapäev: Õlg 2-3 harjutust selga 3-4 harjutust
4.Neljapäev:Rind 2-3 harjutust Piits 2-3 harjutust kõht 2harjutust
5.Reede: kui jalgu teed siis Jalg 2-3 harjutust 1-2 harjutust räärt 2-3 harjutsust piitsa
see on 5 jagatuna koosta ise oma mugavuse järgi ümber 4-jaks päevaks Selga ja õlga aitab üks korda nädalas täiesti.

e-e …
mingi karistuviis või,

-
AutorPostitused