daemonium
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
daemonium
MemberTere, mis oleksid kõige tõhusamad harjutused nende “sangade” hävitamiseks? Käin jooksmas ja püüan ka toitumise korras hoida aga kuna minu põhimureks ongi just “sangad”, siis tean, et ainult jooksust ja toitumisest ei piisa.
Väga valesti tead.
Piisab küll.Järelikult ei ole söömine korras.
daemonium
MemberMa panen siia kirja üldise toitumise.
Hommikul, 2 keedumuna või praemuna. Kella 3-4 ajal söön tavaliselt vorsti või juustu saiaga (4 viilu). Kella 18.00 või 18.30-ne ajal söön suppi, praekartuleid, makarone, riisi või tatart.. kuidas kunagi( kogust ei oska täpsemalt öelda, ehk umbkaudu 200g-350g ). No ühesõnaga olenavalt isust.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kell 20.00 söön vahest võileibu.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ja nii ma toitungi. Ei suuda dieete pidada. Kaal muidu 62-63kg, pikkus 168cm.
Taolise menüüga kipub rasvaprotsent kasvama jah.
daemonium
MemberKui tähtis on üldse mingi kindel kava?
Kui ma teen näiteks ise mingeid harjutusi mida tean (mõistuse piires, ntx:10 ja 3 seeriat)
Kas see võib kuidagi halvasti mõjuda?
Kutsu sõber kaasa, las tema teeb kava, sina mõistuse piires harjutusi, mida tead.
Kevadel vaadake …,
daemonium
MemberMinumeelest pole püüdel toituda tervislikult midagi viga. Ma ei saa aru miks osad kodanikud oma halbu ja ebatervislike toitumisharjumusi siin igaühele proovivad pähe määrida ja iseennast õigustada. Loomulikult ühtegi asja ei tule päris vältida aga võimaluse korral võtad ikka kohukese asemel kohupiima ja nii. Sellesmõttes on meie keha poolt antud puhvertsoon üsna suur aga see, et negatiivsed nähud ei teki ei tähenda, et kõik korras ja normaalne oleks.
Räägi palun teistele kah, mida halba on võis, hapukoores, rasvases kohupiimas …
’irmsasti tahaks teada, miks siukeste asjade vältimine tervislik on,

daemonium
MemberAhahh.
Nagu ma aru saan, on siis peamine, et toit oleks võimalikult maitsetu ja rasvavaba.Sel juhul soovitaks teema-algatajele kuiva saepuru …
Mina ise eelistan rasvast rosinatega kohupiima, võimalikult rasvast hapukoort, samuti ka võid – eriti just praadimiseks – ja soovitan neid kõigile, kel ülekaal ja soovivad sellest vabaneda.
daemonium
MemberKas kükkimine lõhub siis nii meeletult põlvi? Mul nii öelda trennikaaslane ei taha kükke teha kuna ütleb et see retsib liiga hullult põlvi. Ta kükib umbes poolele maale, mitte päris alla, vaid poolele maale et mitte põlvi lõhkuda. Aga kas mitte sa juba sinna poolele maale kükkides oma põlvi ei lõhu? Ma kükin nii et reie tagaosa on vastu pindluud (ma ei oska muud moodi selgitada) ja muretsen ka vaikselt põlvede pärast. Ja see pidi müüt olema et kükk lõhub põlvi? Kas keegi annaks mu tekstile kokkuvõtva vastuse?
Minu teada alla paralleeli kükkides langeb suurem osa koormusest puusale, samuti rakenduvad rohkem tuhara- ja tagareielihased, mis vähendab koormust põlvedele. Pool- ja veerandkükkijad kipuvad ka liiga suuri raskusi kasutama, värisevate ja kokku vajunud põlvedega kükkimine on kindlasti ohtlikum kui korraliku tehnikaga täiskükk. Kükkimine kui selline peaks tänu liigeseid ümbritsevate lihaste tugevnemisele põlvi stabiliseerima, mis aitab vältida vigastusi ka muid spordialasid harrastades. Samas loomulikult igasugune suur koormus kulutab ka liigest rohkem.
Just nii ongi.
Lisaks võiks teha kükki jalad rohkem laiali – väheneb koormus nii põlvedele kui alaseljale, koormust saavad rohkem lihased reie tagaosas ja siseküljel,samuti tuharalihas.Nii et ümberõppimine võtab veidi aega.
Ja “ass to grass” nii muidugi ei küki,
oktoober 29, 2011 at 11:11 e.l. in reply to: Mida pigem piirata, kas rasvu või süsivesikuid? #316355daemonium
MemberMa ei ütleks, et see tingimata laadimine on, väga individuaalne.
Mis su kaloraaž nende protsentide juures on?
Ma ei ütleks, et see tingimata laadimine on, väga individuaalne.
Mis su kaloraaž nende protsentide juures on?
~ 4500kcal.
oktoober 29, 2011 at 10:08 e.l. in reply to: Mida pigem piirata, kas rasvu või süsivesikuid? #316450daemonium
MemberTarvilik on tarbida 1g rasvu ja 2g valku kehakaalu kohta.
Kui rääkida sealt edasi millegi piiramise mõttekusest, siis teadmiseks, et 1g rasva annab 9kcal, 1g süsivesikuid 4kcal.
Kõike tuleb hoida optimaalsena- päevane kaloraaž võiks koosneda ~25% valgust, ~25% rasvadest ja ~50% süsivesikutest.
Ära jama.Ntx minu puhul tähendaks see kas istumist poonäljas või kehakaalu kiiret tõusu.
Protsendid minu puhul siis orienteeruvalt 30-35%;35-50% ja 20-35% – vastavalt vajadusele.Seleta nüüd mulle ära, miks peaksin äkki süsivesikuid hoogsalt laadima hakkama?
daemonium
MemberKahjuks avokaado ei maitse üldse, kuigi tean, et see on äärmiselt kasulik.Pole probleemi – lisa avokadot salatile.
daemonium
MemberNo ütleme, et kergelt üle keskmise positiivne menüü mu meelest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kangesti tahaks teada, mida on üle keskmise positiivset praktiliselt rasvavabas menüüs?
Kas on ilmunud mingi uuring, mis väidab, et rasvad tuleb menüüst eemaldada?
daemonium
Membertere olen 23 a, eluaeg olnud kaaluga probleeme 64kg ja 173 pikk. olen käinud nüüd 1 kuu jõukas ja üritanud toituda valgurikkalt (liskas toidule ka reflexi onestopi) kuid muutust ei ole. läksin kahe sõbraga samal ajal ja nendel on kaal kuuga tulnud 4 kilo juurde. (nad käivad koolis)kas kaalu juurde tulemist võib pidurdada füüsiline töö ja selja operatsioon st et ühte seljalihast ei ole (op oli 7a tagasi.)
arengut on jõukas olnud , ehk siis raskused on suuremaks läinud, mis peaks tõestama ,et tühja trenni ei tee. (enne saali minekut teen ka jooksmist ja sõudmist )
Igasugune info ja soovitus on abiks.
Kaalu saab juurde süües …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberRüütel Maiväli teavitas ka koheselt Bonsuna foorumis, et siia teema tehtud.Archangel, kas ma peaksin nüüd häbenema, et selle teema tegin? Kas mul ei või olla oma arvamust? Ning loe postitus uuesti läbi, teema eesmärk polnud foorumit laimata!
A sa telhhvi naistekas oled oma muret kurtnud – naised on suurema empaativõimega, vat võtavad asja käsile ja … ,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberMis tähendab “hoida kõhtu vabalt” . Mismoodi saab kõhulihaseid treenides hoida kõhtu vabalt?Mul tekkis täpselt sama küsimus – kuidas saab lihas, mida pingutatakse, olla vabalt,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
Memberning ma usun, et me saaksime siin sõbralikult suheldud küll, kui sa automaatselt ei eeldaks, et kõik mis ma ütlen vale on – ainult selle pärast, et see olen mina kes seda ütleb ja et see ei lähe tavapäraste arvamustega kokku.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Saab ikka, kui vaja.Sina aga pööra tähelepanu sellele, et rahvas aru saaks, millest sa üldse räägid, siis enam stiil või ütleja isik ei loe …
kuniks –
ega niiviisi see inimesest staatuseks muutumine käibki –
sind hakatakse tsiteerima kui autoriteeti …,

daemonium
MemberJõudis kohale. Jah. Sa oled laps.Kui miski minu argumentidest on selgusetu siis küsid. Mitte ei haugu vastu nagu koer. Ma võin seletada väga ilusti ning olen seda ka teinud. Paljud saavad väga ilusti aru, kuid mõni nagu isegi ei üritaks midagi mõista.
Sul on mingi sisemine vihavaen ja seega soovitaksin psühholoogi juurde pöörduda. Sa ei suuda aksepteerida uusi teadmisi kui nad sinu praeguste teadmistega vastuollu lähevad. See on kõige suurem kahju mida sa enda vaimu arengule tekitada saad. Keeldumine uutest teadmistest.
Minuga võib igaüks mitte nõustuda. Kuid kui keegi ei nõustu – siis mind huvitaks põhjus. Ning see, et “ah ma lugesin midagi siit või sealt, või et Kiivikas ütles, või et Antson ütles või et…” – Need pole põhjendused. Need on lollused.
Kui sul on teaduslikult argumenteeritud põhjendus oma arvamusele siis palun käi see välja, et ma saaksin ka seda uurida ning äkki olen mina loll.
Aga mitte keegi seda võimalust mulle ei paku.
Ikka ainult mõnitamine ja kisa.
Su sõimule isiklikult minu aadressil ei vasta.
Mis puutub sellesse, et sinuga ei nõustuta …
jaaa … ,mulle tundub kah,
et kui sa väidaksid, et lumi on valge, siis peagi oleks 90% voorumlastest arvamusel, et küllap on lumi ükskõik mis värvi, ainult mitte valge,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sa kas ei oska või ei taha selgitida asju nii, et mitteasjatundjad aru saaksid.Ja kui sinust ei saada aru, siis sa ärritud, hakkad sõimama …
A tglt mul suva.Ei viitsi rohkem.
Quid ad rem …,
AutorPostitused