daemonium
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
daemonium
Membermul sama asi, et kõht kurjam ära ei kao
??:”> kõhulihaseid teen 4 korda päevas 10 minutit aga väike õllekas on ikka peal ..samas kui ajan kõhu pingesse ja katsun lihaseid siis tundub nagu nad oleks täitsa olemas…aga kõht kurja ei kao mitteSa oled millestki täiesti valesti aru saanud.Ega pekk ei kaogi ära kõhulihaseid tehes.Söömine vaja korda saada.
No ja aeroobne aitab asjale kaasa.
Ja 4xpäevas …
no tule ikka mõistusele.Kõhulihas on lihas nagu iga teinegi.Ka tema vajab puhkust.
daemonium
Membermmh jah see oli selline kava põhimõtteliselt mida ma yldjuhul teen , kuid jah ei sa öelda et ma selga ei tee minu meelest ploki tõmbed vastu kõhtu kui ka kukla taha on otseselt seotud seljaga ,kuid võimalik et olen asjast valesti aru saanud !Ja seoses jalgadega on tõesti nii et ma neile praktiliselt eraldi harjutusi ei tee ,ainult sellisel juhul kui ma tunnen end mõnel päeval peale antud kava täitmist mitte piisavalt väsinuna !
Ole hea anna siis mõni soovitus kuda asja muuta !
Vaata siia ehk saad abi.
Ja kui ei saa,siis siit ikka saab.
daemonium
MemberNii selline kysimus et ise tegelen trenniga umbes aasta ( kuid on ka olnud mõningaid pause vahel ) ja olen teinud kogu aeg systeemselt trenni 3-5 korda nädalas ( vastavalt energia varudele , kuna tegelen fyysilise tööga )1.päev
Soenduseks 10-15 minutid sörk jooksu
Lamades surumine kangiga neutraalne 5×10 + algul soendus
Kaldpinnal hantlitega surumine 5×10
Kaldpinnal hantlitega lendamine 5X10
Lamades surumine kangiga negatiivne 5X10 + algul soendus
Ploki alla surumine seistes 5X10
Kõhupink 4X10
Venitus ja lõpetuseks rahulikku kõndimist 10-15 minutit
2.päev
Soenduseks 10-15 minutid sörk jooksu
Istudes triitsepimasinal kangi yles surumine 5×10 + algul soendus
Ploki tõmbed vastu kõhtu, istudes 5×10 +algul soendus
Biitsepingil istudes kangiga 5×10 + algul soendus
Hantlite surumine istudes 4-5×10
Hantlite ette tõstmine õlgade laiuselt 5×10
Biitsepsitele seistes kangiga 5×10 ( yle nädala vahetan ja teen pealthaardega )
Ploki tõmbed kukla taha laia haardega istudes 5×10
Ploki tõmbed yles seistes 5×10
Kõhupink 4×10
Venitus ja lõpetuseks rahulikku kõndimist 10-15 minutit
Mis te arvate sellisest kavast kas oleks mõtet midagi muutma hakata ?
Nagu ma aru saan,on sul olnud mingi üliraske trauma,nii et sa enam jalgu kasutada ei saa.Ilmselt halvatus siis.Anlt et kuidas sa jalutuna sörkjooksu teed?
Ja miks sul vaja küürakana välja paista – ilma selga tegemata nii juhtub …
arumaisaa …,
??:”>daemonium
MemberNii kaua kui mingeid probleeme pole, on jah hea keksida. Liigutus on neil harjutustel täpselt sama, rinnale tõmmates saab isegi vbl parema amplituudi ja rohkem raskust kasutada. Tegelikult mõnedele on küll vahe, kellele see kukla taha tõmbamine pigem kõhulihaste trenniks on. See huvitaks küll, kuidas rinnale tõmbed ohtlikud on?Soovitasin lihtsalt mitte üldistada.
Kukla taha tõmbeid ma saan teha,ette on valus;et üldse teha,tuleb harjutust sooritada väga täpelt.Põhjuseks kunagine õlavigastus.
Oma keksimis-jura hoia endale,ka ohtlikkuse kohta pole ma midagi öelnud.
daemonium
Memberüks hea erinevus on sinu kahel harjutusel üks on väga halb õlgadele ja ei tasu mitte kellelgi teha, kui te oma õlgu ei vihka ja neile halba ei taha.Ära üldista.Inimesed on erinevad.Minule ntx mõjuvad nii kukla taha tõmbed kui kukla tagant surumine väga hästi.Ei mingeid probleeme,küll aga tuleb väga ettevaatlik olla rinna ette tõmmetega.
daemonium
MemberKuidas muidu kogemused hommikuse trenni/hommikuvõimlemisega…kes, mida teeb? tasub teha yldse ja mida?Me teeb,kui kuhugi hommikul minek – eriti peale seljavigastust.Muidu ei saa üldse liikuma.
daemonium
Member7Selline küsimus veel ,et kas ma peaksin pealejõusaali kaa kodus treenima?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sinu vanuses kindlasti mitte.
daemonium
MemberMa kasutan proteiini Whey Matrix-itTrenni veel ei tee,aga toidulisasid juba pistad,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ole nüüd ikka mõistlik,vali ise tööriistade alt mõni kava ja tee selle järgi.Või veel parem,telli endale asjatundjalt korralik treening- ja toidukava.
Muidu keerad oma suure tahtejõuga midagi põhjalikult p***se.
Ma nüüd vabandan,aga sul ei ole probleem mitte biitsepsiga vaid kõrvade vahel,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
Membersee on muidugi vaieldav, kõik on individuaalne, minul, kes olen kiire ainevahetusega andis küll toidukordade lisamine plahvatuslikult juurde.üldiselt soovitaksin proovida näiteks kuu vältel proovida ära nii toidukordade lisamise ja vähendamise ja ise järeldusi teha:)
Loomulikult on see individuaalne.
Kuigi,minu arvates liigitud sina antud juhul sinna erandite poole peale.,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberTere! Olen 17a. pikkus 182 cm, kaal 66 kg. Kavatsesin 4 kuud tagasi hakata jõusaalis käima, et kasvatada lihaseid, kuid avastasin et peaks enne juurde võtma. nii ma sõi mingi 3 kuud jutti päevas u 5-6 korda. lisaks tavalisele toidule , mida muidu söönd, tarbisin rohkem kanamune, juustu, jogurteid jms. hakkasin ka hommikuti sööma. hommikune menüü oli kruus teed, 2 paksu viilu juustu, 6 viilu saia ja keedetud muna ja 450g petijooki Pepi. kuid praegu kaaludes avastasin et pole grammigi juurde võtnud. nii mõtlesin et peaks ostma valku. kõige odavam on American Pro Whey. 800 g-155 eeki. Küsin teilt lisaks et äkki peaks juurde võtma ka nt. kreatiine?? Ja ega vist vahet eriti pole kas on odavam või kallim? Võibolla pakute ka mingeid muid tooteid. Tahaks ikka massi juurde, et pärast enam nii kleenuke ei oleks… Tänan…oot …
sa tahad siis pekki kasvatada – sain ma õigesti aru?
Ja milleks see hea on,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>btw ,sa hakkasid sööma 5-6 korda päevas,su ainevahetus kiirenes veelgi – paistad üldse olevat kiire ainevahetusega – ja loomulikult,juurde sa ei võtnud.
Anlt seleta ära – mille krdi pärast sul veel rohkem valku vaja,kui sa midagi ei tee?!?!?
Mis sa saad asjast nii aru ,et istud laua ääres,suur lusikas käes,ja pistad ühest purgist kreatiini,teisest proteiini ja lihas muudkui kasvab?
daemonium
MemberKlge kodanikud – a kui selgitaksite äkki võistlustel,”kes ja kuipalju”,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>virtuaalsurumist siin voorumis juba piisavalt tehtud.
daemonium
Memberminuarust lollide ikka!et kui oled tark siis jood viina v”_
vastupidi ikka ju!
pealegi/minuarust jook pole ta yldse! vast sobib aind v’lispidiseks kasutamiseks mitte seespidiseks. n’iteks kui steroide systite siis alkot desinfitseerimiseks…
Viin on tarkade inimeste jook lollide jaoks,
MemberMõjutab küll, vaata mul ei õnnestu kuidagi Otist parem olla, lihtne põhjus, Ott ei suitseta mina aga küll.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Samas Ott võtab vahel viina, mina aga joon õlut???
Peaks suitsust ja õllest ka igaksjuhuks loobuma, äkki õnnestub veel Eesti ABS tiitel võita
??:”>Nonii.
Vat mina olen karsklane ja ei suitseta.Hr.Kiivikas ei suitseta,aga võtab vahel viina.
Hr.Kiivikas on minust parem …
Järelikult,et hr.Kiivikale pähe teha,tuleb mul temast rohkem viina juua,
MemberPeab paranduse tegema:45kg
Me rahul,
MemberSeitse aastat mitte üks piisk.Ei taha enam miskipärast.
Ju sai oma doos eelnevalt ära joodud …
-
AutorPostitused