daemonium
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
daemonium
MemberSellel tasemel surumistulemuse 20kg võrra parandamine 3 kuu jooksul peaks olema täiesti reaalne …
anlt et materiaalne baas võib takistuseks saada.
80kg kangiga parandada surumist 100kg peale – ei kujuta päris hästi ette,mismoodi seda teha,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberNiipalju, kui mina tean, et tõstata Euroopas peale Eesti keegi seda monumentide probleemi. Mitte kedagi see ei häiri. Häirib ainult Eestit. Isegi Saksamaal seisab rahumeeli selline monument ja kellelegi ei tule pähegi, et seda peab lammutama, kividega loopima, pommi alla panema või mida iganes te siin plaanite, kallid patrioodid.Sa ikka uudiseid vaatad oma emakeeles?Täna hommikul oli juttu Poolast ,seal kavatsetakse asendada ausammas vene okupantidele ausambaga Reagan’ile,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis puutub Saksamaasse …
vata,Saksamaa oli ise sõja algataja.Ja Venemaa ikkagi purustas natsi-Saksamaa.Nii et mälestusmärk seal on kohane.
Aga Venemaa EI VABASTANUD sealjuures kedagi.Venelased orjastasid kogu Ida-Euroopa.
Ja ei vääri seega mälestusmärki kui “vabastajad”.
Aga mina olen PronksOkupandi eemaldamise vastu.Las seisab seal kui ausammas Massmõrvarile.Et eestlased ei unustaks,mida nendega tehti.Ja kes nende kõrval elab – on ju venelased valmis kaitsma oma Massimõrvarit kuni viimse veretilgani.
Malum nullum est sine aliquo bono,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>P.S.
Ahjaa,Stavropolis tehti analoogiline ausammas pikema jututa maatasa – nii et …,
veebruar 22, 2007 at 1:06 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107286daemonium
MemberKõige hullem nende valimiste juures on veel see minu arust, et kui valid reformi – saad tahes tahtmata kesikud ka kaasa. Siiani ma alati reforme valind, aga sel aastal seda enam küll ei julge teha – kuna siis kesikud jälle platsis.Aga valima lähen kindlasti ja soovitan seda ka teistele – iga hääl kellegi muu poolt tõmbab maha ühe tibla hääle kesikute poolt. KÕIK VALIMA!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sama siin.
Polegi keda valida nagu enam.
Ansip=savisaar=putin
Ja mitte valida kah ei saa – äkki tulebki muidu võimule end “keskerakonnaks” nimetav kollaborantide bande.
btw,maisaaru,miks “keskerakonda” üldse erakonnaks kutsutakse.Tegemist ju “Ühtse Venemaa” Eesti filiaaliga.No nagu KOMINTERN koondas omal ajal kommunistlike “parteisid”,keda juhiti Kremlist ja kes tegutsesid Mosvka huvides,nii on tänapäeval “Ühtse Venemaaga”.
Neil igal pool oma “rakuke”:Lätis “Za Prava Cheloveka”,Ukrainas “Partia Regionov”,Eestis “keskerakond” …
daemonium
MemberTore,kui palju julgeid ja vapraid patrioote meil arvutite taga istub,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberKa mina ei näe mingit põhjust paanikaks.
1,5 kg aastaga lihaste arvelt pole ju palju.Et täpsemalt öelda,oleks vaja teada algkaalu.Ntx 50kg->51,kg ja 70kg->71,5kg ei ole päris sama.
Ja kui lihasmassi suurenemist enam ei taha,siis võib ju alati trenni muuta,
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberNüüd sa pead oma treeningplaani ümber tegema ja kavva võtma uue harjutuse – õllekasti hoidmine.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Sellele tuleks kohe terve päev pühendada:
kõigepealt õllekast tühjaks juua,siis üleval hoida.
Õllepäev siis kohe.
daemonium
Memberaga kui on kolm seeriat täiskükki ning tahaks teha selle poolkükikskas oleks mõtekas siis lisada veel üks seeria?
et tekiks kolme seeria täisküki asemel neli seeriat poolkükki
Äkki seletad,miks sul neid poolkükke nii kangesti vaja on?Täiskükk on tunduvalt efektiivsem ja (see minu isiklik arvamus) tglt on poolkükk isegi ohtlikum – liiga suur koormus langeb just põlvedele ja võib juhtuda,et ei tunneta raskust,et hakkad tegema suurema raskusega kui valmis oled.
daemonium
Memberkrt egomaniakk
Treeneriga poleks sa ehk egomaniakiks muutnud,
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
Memberloll jutt suhu tagasi, kodus annab vägagi hästi endale lihast kasvatada, sama mis jõusaal pm ainult tegu on pidevalt vabaderaskustega treeninguga.Ära räuska.
Algaja koht on jõusaalis,kuna seal on treener.
Ja ei ole vaja mulle seleteda kodus treenimise võimalikkust – mul omal kodus jõusaal sisustatud.
daemonium
MemberOlen 110kg ja 180cm pikk……..parajad sangad juba kylgedel…plaan oleks nyyd hakata nosima mingisugust rasvapõletajatMissugune põletaja kõige efektiivsem????
Kas on ka kahjulikud???
Sinu puhul on efektiivseimad veloergomeeter ja ujumine ja nosimise lõpetamine.
Jooksmist sinu kaalu puhul ei soovita.Nosimist kah mitte.
daemonium
MemberÄra raiska aega ja mine heaga jõusaali.
daemonium
MemberKindad,tõstevöö(ilma selleta ei saa kahjuks suurt midagi teha),randmesidemed.
Teatud triitsepsiharjutuste ajaks seon küünarnukid kinni.
daemonium
MemberTore,et ma seda kenjaalset artiklit 4-5 aastat tagasi ei lugenud,

Minul õnnestus tohutust ülekaalust vabaneda just neid müüte jälgides,mida siin hoolega ümber lükatakse.
Kohe piinlik hakkab olla siuke müütiline ja ebateaduslik nähtus …
me läheb ja häbeneb nüüd vähe aega,

et oma müütidele põhinevat ebateaduslikku rezhiimi jätkata,

daemonium
MemberKa mina teen max laia haardega – lihtsalt selg ei võimalda klassikalist stiili kasutada.
daemonium
MemberMinu arust võiks need venelased siit eestist kõik koos oma pronks-sõduriga venemaale kaduda
Eelkõige võiks siit kaduda igasugu ksenofoobid ja muu taoline publik.
PronksOkupant seisku edasi.Ega seltskond,kelle jaoks Eesti anastamine ja etniline puhastus on pidupäev,kuhugi kao,kui ausammas vallutajatele ja mõrvaritele ära viiakse.
Seisku aga …
KAPO akende all …

ja meie silme all,et me teaks,kellega kõrvuti elame.
Narva tahetakse ju Peeter I’le,kes hävitas 3/4 eestlastest,samuti ausammas püstitada – ilmselt tänutäheks eelpoolnimetatud tegevuse eest.
-
AutorPostitused