daemonium
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
daemonium
MemberMina olen kategooriliselt igasuguste sisetegevuste vastu, eriti nüüd, kevade tulekul. 102kg on päris palju, kuid alusta kasvõi kepikõnniga.Ise alustasin 95kg pealt (no on pisut vähem küll kui 102, aga siiski) sörkjooksu ja kõndimisega vaheldumisi. Kaal langeb joostes väga efektiivselt ja kui sa jooksed 3x nädalas ei hakka see ka põlvedele. Kui sul on ajalooliselt mingid põlvevaegused olnud, alusta kepikõnniga, kaota 5-10kg, ja võid hakata vaikselt sörkima. Ka liigesed muutuvad trenni käigus tugevamaks!
Ratast on võimalik ka õues teha,
daemonium
MemberKaalun 102 kilo ja olen 1.85 m pikk. Plaan hakata hommikuti jooksmas käia kaalu langetamise eesmärgil, kas jooks põlvedele liiga ei tee.Jooks on muidugi vägagi efektiivne,aga sellega siuke asi,et rasvapõletuseks vaja joosta ~45min.Esiteks,oled sa selleks üldse võimeline?Oled sa jooksuga varem tegelenud?Kui ei,siis ootavad sind ees probleemid liigestega – kaal siiski päris suur.
Tähendab,jooksma hakka vähehaaval kindlasti,aga rasvapõletuseks soovitaks kas veloergomeetrit või ujumist,kui võimalik.
daemonium
MemberTglt saab ju kõik ikka alguse kõrvade vahelt,

ja kui grupp seltsimehi soovib endast vormida värdjaid – no ega ju keelata kah ei saa.
Õnneks üldjuhul – antud juhul nende endi jaoks – ei ole nood rinna/biitsa mehed,kes jalgu/selga kohe üldse teha ei taha,trennis eriti usinad,

tänu millele noid johnnybravo’sid eriti ringi ei tatsa.
daemonium
MemberTore dieet,
anlt et … sama tulemuse saavutab konksu,seebi ja hea tugeva nööri abil kiiremini,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
Membersee värk ka veel,et suitsetamise jätsin alles maha.minig 2 pool kuud pole teinud,arvate,et kui ma söön 3 korra asemel 5 korda,siis asi ok?ei usu ikka küll!
Valesti teed,kui ei usu.Omal nahal järele proovitud.Ainevahetus kiireneb,organism ei tekita varusid …
btw,jätsid ütlemata,palju kaalud.Nagu aru sain,kavatsed peki maha joosta.Oled ikka võimeline ~45min jooksma?Liigestele liiga teha ei karda?
daemonium
MemberEi ole mitte võimalik.Pekist saab vabaneda ja lihast saab kasvatada aga lihast pekist ei saa.
daemonium
Member180cm ja 112kg.
Kuskil Jaanipäeva kanti saab olema 100kg.Ja sinna vahemiku ta esialgu jääbki.
daemonium
MemberPeeglist on natuke tõesti näha, aga hetkel veel ainult seal, kus ennem ka vähe pekki oli… tean, et see ongi loogiline.Kaalu tahan kaotada välimuse pärast – massi perioodi on nüüd juba küllalt saanud
daemonium
Member……..aga paar inimest helistasid ja soovitasid selle ka siin foorumis üles pannaJa, kindlasti helistasid : ) Huvitav, et ainult Vähile kõik helistavad ja kirjutavad ja paluvad, et ennast igale poole end üles seaks. Kas saab veel edevamaks minna.
Saab.Ausõna saab,
daemonium
MemberNjah.
Teha kõhulihaseid ja rinda ja mitte teha selga …
Mis on oma keha taolise ebaproportsionaalse moonutamise eesmärgiks?
Kas pakutakse ülitasuvat tööd mingis värdjate-shows,
veebruar 27, 2007 at 4:33 e.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107868daemonium
Memberkui keskerakond võimule siis saab tasuta koolis süüa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just.Ainult et koolis hakkad käima Siberis ja õppima vene keeles,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberKas aeroobseks saab ka seda nimetada kui ma teen trenni E.K.R, iga kord enne trenni teen 10-15 min ergomeetril, siis venitan ja peale trenni samamoodi?Mina nimetaks seda soenduseks, ja lõdvestuseks,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vähemalt minu puhul ei anna alla 50 min aeroobne trenn mingit effekti.
veebruar 26, 2007 at 11:43 e.l. in reply to: kuda ma saan õlle kõhust lahti rasva ei ole õlle kõht .? äkki keegi aitab #107786daemonium
MemberJa kui ei saa ise söögikava koostamisega hakkama,siis on alati võimalus tellida spetsialistidelt.
daemonium
Membersama kehtib ja nende tiblade kohta kes seal käivad ….. elagu rahulikult oma kodus … olgu politseisaate kuulsused ja viinapoe müüjad … mix nad käivad seal lilli viimas … ? …Et sind vihastada,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 26, 2007 at 8:29 e.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107769daemonium
MemberOleks küsimus “keskerakonna” toetajaile:
mis päevaks teil on kästud korraldada miiting,kus põletatakse President Ilvese kuju ja selle peal tallatakse?
Teie Moskva seltsimehed tegid juba asja ära 24.02.,mis kuupäevaks on teile käsk antud?
AutorPostitused