daemonium
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
daemonium
MemberMina olen selle teema algataja.Täna, ehk siis 6 päeva hiljem teema algatusest, on ikka see valu. Päevi valuga kogunenud juba 15.
Äkki oskab keegi teist veel nõu anda? Või ainus võimalus ikkagi spordiarst?
Tänud, kes võtsid vaevaks vastata.
No kuule,mida sa veel ootad?Muidugi arsti juurde!
Või on sul mõni tuttav pühak,kes valu puudutusega ära võtaks?
daemonium
MemberTeatan,et nüüdsest loobusin ma täielikult alkoholist.Isegi mitte õllet enam.Põhjuseks on see,et ma ei oska pidada piiri ja otseks ajendiks läinudnädala laupäeval toimunud pidu,kus jõin:0,5 liitrit viina,2 pudelit õlut ja ~0,3 liirit veini.Tunnen,et nüüd mulle aitab,loobun sellest saastast.Mul pole seda raske teha,kuna olin täiskarsklane aastatel 2003-2006.Tunnen,et siis oli areng jõusaalis samuti kiireim.Samuti üldine elukvaliteet.Kõige parem on ikkagi olla kaine,siis mõistus kõige teravam.
daemonium
MemberSee on täiesti individuaalne ja sõltub ka vanusest.
Ehk siis,laktoositaluvus võib elu jooksul muutuda – kipub vähenema.Seda võin ka isiklikule kogemusele viidates väita.
daemonium
MemberArumaisaa,mille üle kodanikud imestavad,

Meil siin voorum paksult täis 14-aastaseid,60kg kaaluvaid ja 140kg – või oli 40 ja 160,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – virtuaalselt suruvaid imevägilasi.No elementaarne ju,et tegemist ka tipptreeneritega – tulemused räägivad ise enda eest.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberNo ütleme nii, et mul on rind 105 cm ja kõht 114 cm.Paranduse põhjus: Õpi kirjutama! [by alessandro]
Noh,kui ilusti trenni teed ja toitumiskava jälgid,saad ~aasta pärast ehk tõesti rasvaprotsendi 20 peale.
daemonium
MemberTahaks weel küsida kas se toitumiskava on efektiivne?Ja iks probleem on weel ma ei sa kusagil oma rasva protsenti arvutada kas ei saaks kudagi kaalu inteksiga sea määrata?Indeksi järgi o norm kaal 65kg hetkel kaalun 92 kg see teeks umbes rasva protsendi 20 % we??
e-ee …
seda peab ikka vastavate riistadega määrama,indeks ise-enesest ei ütle midagi.
No kui su vööümbermõõt ikka rinnaümbermõõdust suurem,võid 20% anlt unitada…,
MemberKüsiks omalt poolt:
enne,ülekaaluga, oli vererõhk 100/180,nüüd 70/115;~tund peale trenni veel madalam.Ainul trenni ajal on normaalne olemine.
Krt,jube külm on kogu aeg …
ja kas selline vererõhu langus võib kuidagi kahjulikult mõjuda?
daemonium
MemberEi jõua ju, sest naised kardavad kangi puudutada… Ilusa tagumiku annavad ikka kükk ja jõutõmme kõige lihtsamini ju näiteks;)Ära nüüd liialda.Ka ilma kangita on võimalik end vormis hoida.No ei ole vaja naisel jõutõmmet teha selleks,ausõna,
MemberSuurt kõhtu ei saa kah väga kiiresti minuteada.Sa võid ju teema-algatajaga võistluse korraldada,et üks üritab lihaseid suureks süüa ja teine üritab kõhtu suureks süüa.Et kumb võidab,
MemberLiikumine teeb ilusaks!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga teatud ainete võtmine teeb inetuks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jrx’il on õigus, jube, kohutavalt vale arusaam, et naine kes läheb tõstab kangi, muutub samuti selliseks. Kuhu me sedasi mõeldes jõuame?
Ilusate naisteni,

daemonium
MemberAhah.Siis selline ilu.
Kordan ennast veelkord:oma tüdrukut ma kangi ligi ei lase.Liiga palju ilu ei ole vaja,
MemberWacken.
daemonium
MemberSuure kõhu saab söömisega endale ette kasvatada.
Suuri lihaseid mingite koksidega ei kasvata.Suured lihased saab suurte koormustega treenides ja õigesti toitudes.Kui vaja,siis kasutakse ka lisandeid.
Aga milleks algajale mingid valgukoksid – arumaisaa …,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tee ikka vähemalt aasta trenni,telli endale toitumiskava … küll tuleb ka valgukokside aeg.
daemonium
MemberEi ole ei treener ega arst,aga:
1.Mine kindlasti arsti juurde
2.Kuni ei ole terve,ei maksa selga teha.
Ise suutsin paar aastat tagasi kannatamatusega just analoogilises olukorras seljale põhjaliku matsu panna.Loodetavasti suudad olla mõistlikum.
daemonium
MemberNii tore roheline pilt, lilla pilt oleks palju hullem …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No – pea-aegu roheline pilt …
AutorPostitused