Skip to main content

daemonium

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 2,086 through 2,100 (of 2,419 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Puusade juurest.. #116705
    daemonium
    Member

Trennis ma käin, jõusaalis nimelt.

Olen harrastanud juba umbes 8 kuud.

Jooksmisega pole see ära läinud näiteks.

Söömine vale.

in reply to: Puusade juurest.. #116685
    daemonium
    Member

Et nagu kuidas saada lahti rasvast kintsudelt ja selle pealt nagu, ei oska seletada,

umbes sealt

|

/ —siit

|

pmst niimoodi läheb küljelt allapoole ..

Mida tegema peaks?

1.söömine korda(kui ise ei oska – telli toitumiskava)

2.aeroobne treening(või HIIT)

in reply to: päeva kava #116619
    daemonium
    Member

siia.

in reply to: päeva kava #116606
    daemonium
    Member

Ja-aa …

süsivesikutevabast dieedist olen kuulnud.

Aga süsivesikudieedist siiani veel mitte … ,

in reply to: Jõusali kasulikkus #116462
    daemonium
    Member

Oleks soov ka mingeid aineid kasutada, sõbrad soovitasid valku ja kreatiini.

Põhieesmärk oleks jõudu saada, kuna teen rasket tööd, ja teine eesmärk keha ilusamaks muuta

in reply to: Tahan teada. #116184
    daemonium
    Member

ülimalt kahjulik ja Su nahk jääks rippuma ( st ta ei jõuaks nii kiirelt tagasi tõmmata )

10kg kuus on palju.. 3kg on väidetavalt optimaalne, alla selle on ok, üle selle on palju

Ära nüü inimest ära hirmuta.Ei pruugi midagi rippuma jääda.

Aga tõesti,no ei soovita sellist tempot.Ei või iial teada,kuidas organism taolisele shokile reageerib.

Ntx võib teatud elualadel füsioloogiline aktiivsus kasvada suurusjärgu võrra – mis võib muutuda probleemiks …,

in reply to: Kaalust alla ja vormi #116183
    daemonium
    Member

No on käes reede. olen koguaeg jäginud mida suust sisseajan ja eile trenni päeva polnud , päev nagu ikka õhtul sõin ka sellist kerget toitu nagu riis kana ja krevettidega ning lisasin ka muna sinna, kohe oli see 0,5kg tagasi mis maha võtsin…..MIS MA VALESTI OLEN TEINUD???
    in reply to: Keharasva mõõtja #116025
    daemonium
    Member

Üks selline loomaarst töötab kahjuks “Naisteleht”-es. Iga nädal uues numbris soovitab pidada mingite maade dieete. “Söö 14 päeva nii ja kaotad 7 kg”. Näiteks: Jaapani dieet: hommikul 1 tass teed suhkruta, lõuna 2 keedetud porgandit ja 1 toores muna, õhtul väike kala. Mis see kokku siis teeb – 400kcal, 60g valku, 15g süsiv, 10g rasva + salmonella. Anna Nicole Smith andis oma vastsündinud beebile kah rohkem süüa kui see “dieet”. Ja nii iga nädal Havai dieet …jne

Nojah.Taolise naise ülapidamine on kahtlemata äärmiselt odav – peamiselt matusekulud.

Nõukogude-aegsetest ajalootundidest mäletan,et Leningradi blokaadis jagati kõige raskemail hetkil 125g leiba päevas.No sinna lähedale kaloraazhilt …

in reply to: ülikiirelt lihast kasvatavad ained,pulbrid #116021
    daemonium
    Member

Aga tüüp ei olegi öelnud et ta jõusaalis ei käi ja kõik kohe õiendama. Ülejäänud asjad suhtes on teistel õigus, kuula meid ja saad musklit! Peab olema kannatlik ja sihikindel. Vot.

Aga ta ei öelnud ka,et käib jõusaalis.Tglt jõusaalist ega trennist polnud üldse juttu.Kodanik soovis siukest pulbrit,mis lihased kiiresti suureks teeks …

Vastavad tulid ka vastused,

in reply to: ülikiirelt lihast kasvatavad ained,pulbrid #116000
    daemonium
    Member

terve,kes teab mingit ülihead toodet lihase kiireks kasvatamiseks,olen mõnda proovinud,aga tulemusi väga vähe
    in reply to: Keharasva mõõtja #115997
    daemonium
    Member

kui ma õigesti olen aru saand siis tal on raskusi lihasel ja rasval vahet tegemisega

kuna ta võtab seda vee hulga järgi

Just nii ongi.

Lisaks võtab ta oma valemis arvesse ka vanust …

in reply to: Kaalust alla ja vormi #115978
    daemonium
    Member

Hommikul eriti süüa ei taha aga noh minu toitumine näeb välja järgmine (kui trenni pole siis on ikka õhtusöök ka sest muidu on kõht jube tühi)

Kell 8:00 – puuvilja smuuti 0,25 l

Kell 9:00 – 125g riisipuding, tee , puuvili

kell 10:30 – mingi puuvili

kell 12:00 – lõuna (kuidas kunagi aga tavaliselt on kartul või puder + lihakaste või lihtsalt liha + toorsalat)

Kell 14-15 vahel – puuvili või väike jogurt

Kell 17:00 – trenn

Kell 19:00 – midagi kerget mida kodus juhtub olema.

Tean, et see pole kõige parem toidusedel aga lihtsalt rohkem ei lähe seda toitu sisse kui trenni teen ja kui ei tee siis suurest igavusest hakkangi näksima igasugu asju, mis pole õhtul just kõige targem tegu.

Kulturisti välimust ei taha aga hea oleks küll oma rasva protsenti ka vähendada see jutt läbi.

Mina su asemel vaataks toitumise põhjalikult üle.

in reply to: Toitumis/treeningkavad & ülekaalulisus #115976
    daemonium
    Member

ära aja lolli juttu, see on sama kui öelda, et jalgpalli saab raamatust selgeks
    in reply to: Keharasva mõõtja #115973
    daemonium
    Member

Taolisest värgist siin ennegi juttu olnud.

Oma (eriti naissoost) sõpru võib ju taolise kraamiga infarkti äärele viia,

in reply to: Kaalust alla ja vormi #115943
    daemonium
    Member

Hommikul eriti süüa ei taha

See tähendab :õhtul on söödud kas liiga hilja või liiga palju või mõlemat korraga.

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 2,086 through 2,100 (of 2,419 total)