daemonium
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
daemonium
Membertänud vot sellist vastust ma saada tahtsingi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>—
mul ei ole vaja jalgu hullult lihastesse ajada!!!
ma teen joostes erinevaid harjutusi nt põlvetõsted, sääretõsted, käärjooks, jne… kõik, mis ma olen õppinud kergejõustikuks lisaks teen säärtele veel eraldi trenni varbseinal jne.poovisin järgi see 15min jooks on 4,5km – 5km
Osta endale paarkümmend meetrit kas ekspandrikummi või/ja kummilinti.Nende ja ntx lõutõmbamiskangi ja redeli abil võib aretada praktiliselt suvaliste trenazhööride aseaineid.Hirmsalt lihasesse sa ei lähe, küll on see aga efektiivsem kui keharaskusega treening.Viimasega siuke lugu, et nõuab tulemuste saamiseks tunduvalt suuremaid teadmisi.
P.S.
Ei ole põhjuseid, välja arvatud meditsiiliste, et mingit lihasgruppi mitte treenida.Kordan veel kord – jooks, kui sa just HIIT’i ei tee, ei ole jalatrenn.
daemonium
Membermul jalgu treenitud küll, just ülakere tahaksin treenida rohkem. nagu ma ütlesin suudan ma joosta, suusatada, hüpata ja mida veel palju teha jalgadega.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma olen varem kasutanud kavasid, mis on treening kavades, kasutasin kiivikase kava.
mind lihtsalt huvitab, mis mul seal kavas nii segamini on.
eelisrõhk on mul seljalihastele mis on selgroo piirkonnas ja ma ei tahaks kasutada suuri raskusi ning eelistaksin treeningut enda kehaga.
Kle, siit sa oma jalgutreeninjooksuga-plämale takkakiitjaid ei lea.Kuna sa kedagi niikuinii ei kuula, tee midaiganes.
Või ära tee.
daemonium
MemberKohe-kohe saan 44 … Treenida armastan mitmekylgselt. Seda, teist ja kolmandat…
Ega iseennast on raske objektiivselt hinnata, et kui vana või mittevana. Eks me lähe kõik vanemaks ja tuleks seda võtta eelkõige kui väljakutset.
No noored tüdrukud peavadki mitmekülgselt treenima …,
daemonium
MemberTäna tuli Smolov’i kava sees 3X265kg.Kahe nädala pärast saab kava otsa ja loodetavasti tuleb 300kg ära kah.
daemonium
MemberKõigiga ei ole, aga ei peagi olema selleks, et teada saada, kas kaloraaž on üle BAV või alla.
Sel juhul on põhjuseks söömise tihedus ja see, mida süüakse …
kuigi, nagu ma aru saan, uusimate kenjaalseimate D-oorjate järgi on taoline asi ilmvõimatu,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberNo minul on juba oma tutvusringkonnast näiteid tuua. Süüakse kord päevas suppi ja päeva jooksul näksitakse paar õuna ja 1 väikese jogurti, kaaludes ise 80+ kg. Kaal ei alane grammigi. Uskuge või mitte. Kaloraaž kõvasti alla BAV ja räägitakse, et pole isu süüa, aga kaal ikka ei lange. Minu arust on selliseid näiteid siin foorumis ennegi olnud.
Oled nende inimestega 24/7/365 koos olnud,
daemonium
MemberArchangel, kuidas sa selgitad asjaolu, et paljud söövad kõvasti alla oma normi, aga sellegi poolest lähevad paksuks? On ju piisavalt palju näiteid, kus inimene sööb kord päevas jogurtit ja õuna, aga on paks ja jääb paksuks.
Vat seda juttu mina ei usu.
daemonium
MemberOot, Archangel. Kas ma sain õigesti aru su jutust, et liigne valgu ja süsivesikute tarbimine ei põhjusta rasvumist? Mis siis põhjustab?
No üle jääb kaks varianti:
1.rasvumist põhjustavad rasvad
2.rasvumist ei ole olemas
daemonium
MemberHei, lihtsalt küsin Teie arvamust minu näitajate kohta.
Vanus: 20
Pikkus: ~180 cm
Kaal: ~87 kg
Lamades surumine: eile surusin 100 kg 6 korda. Ilma abita. Selg ei tõusnud.
Kükk: Eelmine kolmapäev tegin 105 kg 6 korda.
Jõutõmme: Täna siis tegin 110 kg 6 korda.
Ise mul on hea tunne kuna ületasin kõiges kolmes saja piiri.
Aga mis Te arvate minu näitajatest? On need head? Või…?
Asi väga paigast ära.Kükk–jõutõmme lihtsalt nõrgad surumisega võrreldes, peaks olema ~50-60kg rohkem.
Soovitaks Smolov’i kükikava.
daemonium
MemberTeinekord on nendest toidulisanditest rohkem kasu inimesele, kelle menüü kõige õigem pole, kui sellele, kel see niigi paigas on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jama.
Korras toitumist ei asenda miski.
daemonium
MemberSega maitsetamata kohupiim näiteks jogurtiga (maitsestatud), seal igasuguseid suhkruid ja muudki põnevat.
Ja mis mõte on siis üleüldse maitsestama kohupiimal, kui ise temast kaloripomm valmis miksida?
Massilisaja või?
daemonium
MemberNovot, kui härrale ei maitse – ei tohi ka kellelegi teisele maitsta..!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida iganes.
daemonium
MemberAhsoo, et kohupiim on siis solk.
Ära aja jama.
Solk on igasugune maitsetu või halva maitsega löga, mida eriti just naised armastavad kui kaalu alandavat.Et kui maitsetu, või vastik, siis kasulik.
Eriti on mulle arusaamatu maitsestama kohupiima fetisheerimine;kuna see saepurutaoline ollus muidu alla minna ei taha, siis kallatakse ta üle suhkrute-mooside-hapukoorte-rosinatega …
või kõigega korraga …
ja kujutatakse ette, et käib ’irmus kaalualandamine …
daemonium
MemberMis söömise kordasättimisse puutub, siis olen lugenud, et kohupiim pidi tervislik olema. Aga kas see peab olema maitsestamata? Mage kohupiim kohe üldse alla ei lähe. Ega see halba tee, kui seal ikka pisut suhkurt ja näiteks rosinad sees on.. see mulle maitseb.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Korras toitumine ei tähenda solgi söömist.
november 17, 2011 at 2:34 p.l. in reply to: motivatsioon kadunud, kahe nädalane paus, kava vahetus plaan #303889daemonium
Memberneid on mitu, aga kirjutasin vist veidi kiirustades. Esimene küsimus on, et kuidas Teie enda motivatsiooni leiate(kui seee peaks kaduma) Ja teine küsimus on selle kava ülesseehituse kohta, et kas selline on okei ja kas see reede-laup-pühap puhkust liiiga pikk ei ole või kuidas? Algselt tegin viis päeva nädalas, iga päev eraldi lihasgrupp, kuid aega-ajalt juhtus miskit ja siis tekkis paus, sellepärast oleks idaaalne kava, kus teeen keha näiteks kaks korda läbi või nii nagu siia märksiin.
1.Peeglist.Endomorfina on seal pea kohe näha, kui söömisega midagi valesti.
2.Kava tulebki aeg-ajalt muuta, samuti ka kava ülesehitust.
AutorPostitused