daemonium
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
daemonium
MemberKaalu saad loomulikult väljaspool jõusaali maha võtta! Jooksmas,rattaga sõitmas vms. käin ise samuti vabas õhus! Mina räägin konkreetselt LIHASMASSI arendamisest!!! Kuna antud isik väitis,et tal on kiire eluviis ja pole aega jõusaalis käia ning samuti pole ta midagi väitnud ülekaalu kohta,siis eeldan,et tahtis omale lihasmassi ehitada. Seega väljendasin ennast piisavalt selgelt,kuidas lood TEGELIKULT on.Sa võtsid kaalu maha küll,aga ega sul see lihasega ei asendunud ju?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõusaalis käidki selleks,et lihasmassi arendada. Rasvapõletust võid loomulikult kodus kahe seina vahel teha!
Aga muidugi asendus,muud võimalust ei olnud – nahk oleks rippuma ju jäänud.Ntx,et “täita” alakõhtu lihastega,läks mul KOLM AASTAT.Alles sel kevadel sain enam-vähem korda.
Jutt ikkagi -100kilost!Ümbermõõt vähenes üle meetri.
.Ja ma ei usu,et mu kodune jõusaal jääks alla väiksemata kohtade jõusaalidele.
daemonium
MemberSpetsialisti poolt tehtud toitumiskava aitab palju – kõigepealt juba ,et distsiplineerib.Muu peale selle.
Ja ka kui miski ei õnnestu,siis on vähemalt süüdlane kohe võtta …,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
Memberdaemonium,kuule sa mõtlesid vist rohkem mingit lisakohustust? kurrat ,see vist küll suurt ei lödvesta ,kurnab veel rohkem lihaseid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ei kurna.No mitte ei kurna,
??:”>daemonium
Membere-ee …
taolise teema all liiguvad mõtted …,
??:”>noh …,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nojah.
daemonium
MemberMillal peaksin ma hakkama lisandeid tarvitama ( valgud, kreatiinid vms)?Praegu olen jõusaalis käind juba mingi kuu aega. Suvel käin mingi 2 x ainult, kuna ajagraafik on tihe.
Aga samas on mu keha rasvaprotsent suhteliselt suur.
Et kas ma peaksin enne lahti saamas üleliigsest rasvast või juba praegu midagi tarbima hakkama?
Mis sa üritad öelda,et 2xnädalas teed trenni ja organism ei saa tavatoidust piisavalt valku?!?A kui vaataks enne toitumise üle?
Ja annad sa endale ikka aru,et ka valgudest saad energiat;et kui tahad rasvaprotsenti vähendada,pead tolle energia mingil moel ära kulutama?
Ma kahtlen sügavalt sinu võimes lähikuudel nii tugevalt ja suurte koormustega trenni teha,et sul lisavalgu vajadus tekiks.
Ega sa ometi arva,et parim viis lihaskasvuks on suure lusikaga kreatiini ja proteiini sisse kühveldada?
daemonium
MemberKui ma noor olin, puudusid mul teadmised, aga oli võhma,
nüüd on mul teadmised, aga ei ole võhma.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ma siis veel noor järelikult,
MemberSeks ei ole midagi nii hea rasvapõletaja nagu arvad. Jooksmine kiirusel 10km/h kulutab 6 korda rohkem kaloreid kui seks. Aga noh, vähemalt saab sellega kaasa parema enesetunde kui jooksmisega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina ei arvanud midagi,ma tsiteerisin – kahjuks puuduvad mul selleteemaliseks arvamiseks piisavad teadmised,

Aga oleks ju tore,kui taoline rasvapõletusviis – kui ta ikka eksisteerib – saaks teaduslik-metoodilise aluse,
Memberma arvan et jutt käib sellest külmas vees ujumise teooriast, mis pidavat rasva salvestama?mina isiklikult arvan, et kõik mis võtab võhmale, põletab ka rasva. olen väga pikka aega ainult ujumist teinud ja ei ütleks et ma sellest rasva läksin, ikka rohkem vormi
tõestagu keegi vastupidist
hmmm …
mu sõber – ta kõva suusataja – raiub nagu rauda,et korralik seks on vä-ä-ga hea rasvapõletaja …,no nagu 10km metsajooksu …
Kui siin nüüd kommentaare lugeda,siis paistab ,et tema seisukohal hulgem toetajaid,

Äkki keegi targem töötaks mingi vastava treeningmetoodika välja ; huviliste puudust ilmselt ei ole …,
MemberEelmise jutuga täiesti nõus.Kõigepealt tuleks omandada õige tehnika.Ja just sellepärast on algajale vaja TREENERIT.
daemonium
Memberojaa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Et siis ei tohi süüa burxi ja friikaid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Konkreetselt sinu puhul on kõige kahjulikum mittesöömine,

daemonium
Memberkui sa 5 päeva nädalas treenid, siis võib 1 põhjus olla ületreenitus. keha ei taastu. rinnalt surumisest niipalju, et soorita harjutus õige tehnikaga. igasugu sillas ja põrkega ja muud poolikud variandid sind ei aita. ise teen seerias 8 kordust. samas mõned räägivad, et jõudu tuleb jubedat moodi, kui teha 15-20 kordust seerias. inimesed on erinevad. aga kui tahad konkreetselt jõudu, siis vist peaks tegema mingi 4-8 kordust seerias. raske on midagi soovitada, inimeste lihased ja ainevahetus jne on nii erinevad. kõige tähtsam on toitumine, tastumine ja treeningu järjepidevus. edu.Inimesed on erinevad jah.Aga NII suuri erinevusi nüüd kah ei ole,et kiiruslikku vastupidavust treenides jõudu hirmsat moodi lisandub,

Foorumis rinnalt surumise treenimisest küllalt juttu olnud,lisaks on siin abi andmas ka ala Eesti parimad …
Ehk siis,ei maksa individuaalsega liiale minna ja jagada soovitusi seinast seina;välja tuleb ju jama,
Membertänud!, mis oleks parim toit siis? ja millistest kodustest toitudest peaks rohkem eemale hoidma?Miks sa toitumiskava ei telli?Ma saan aru,et koolipoisi värk,aga siiski …
Trenni kohta:kas keegi kontrollib su soorituste puhtust,et trenn ei muutuks raualoopimiseks?Treener ikka olemas?
daemonium
MemberVabandan “ohvtopiku” pärast, aga eelnevalt on mitmed inimesed ses teemas öelnud, et algul ära toidulisandeid tarbi. Mis on selle põhjuseks, kas see on algajale pigem kahjulik, pigem nati kasulik, aga mitte piisavalt, et sellele raha kulutada või ei anna ta mingit effekti algaja puhul? Ja see pole esimene teema, kus ei soovitata algul midagi tarbida, mis siis on ikkagi see põhjus!?Ootan huviga!
Loe nüüd seda sõna veelkord:toidulisand.
Ehk siis,on vajalik sel juhul,kui ei saa vajalikke aineid tavatoidust piisavalt.Üldjuhul ei ole algaja lihtsalt võimeline nii suurte koormustega treenima,et tekkiks vajadus lisade järele.
Ja minu arust on lisandid ka suurepärane reserv,kui areng aeglustub või hoopis peatub.
Ehk siis,kõigepealt toitumine korda ja lisad käiku siis,kui tõesti LISA vaja on.
daemonium
MemberNo kui vaadata noorte klassis jõutõstjate tulemusi viimaste aastate jooksul, siis on näha, et tase on kõvasti tõusnud. Seega ei maksa imestada, kui 16-aastased üle 100 suruvad. Loodame, et nad ka tulevikus Eestit MM-del esindavad ja medaleid toovad.Kui noored suruvad tublisti ka võistlustel,mitte ainult netiavarustes,on ju kõik korras,
daemonium
MemberMuudkui loe ja imesta…
Kui lood tõesti nii on, siis ei julge tänava peale enam minnagi, kui kõik 15-aastased sellised “härjad” on.

Mõnele tahaks küll öelda, et jäägu reaalsuse piiridesse ja järgmine kord kui rekordit surub, võtku enne surumissärk seljast ära

Ära nüüd ikka nõnda pelga,siin raffas surub valdavalt virtuaalselt,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused