daemonium
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
daemonium
MemberKas sa võrdled praegu kilplast kulturistiga v
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas antud isikute puhul on tegemist kulturistidega,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina olen siiamaani asjast nii aru saanud,et kulturismi eesmärk on võimalikult ilusa ja täiusliku keha saavutamine,mitte oma keha ebaloomulik moonutamine.
Kui ma olen millestki valesti aru saanud – sry.
Ehk siis – igal inimesel on põhimõtteliselt õigus oma kehaga teha mis tahes,kui see ei kahjusta teisi.
Aga tunnustada oma keha teadlikku moonutamist ;vat see juba midagi muud.
Või hakkame nüüd ka end 500-kiloseks õginud tüüpidele “resssspekkt” kilkama?!Nad kah suure vaevaga oma kehaga muutusi läbi viinud.Vaatama rikutud tervisele.Vaatamate ümbritsevate mõnitustele.Vaatamata arstide hoiatustele.Vaatamata füüsilisele ebamugavusele ….
õgivad nad kangelaslikult edasi. …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kah ressspekktt või,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberSelles suhtes respekt, et nad näevad kindlasti palju vaeva, et sellist tulemust saavutada ja hoida, aga mis puutub nägudesse, siis see on suht karm… ei meeldi. Aga pole midagi parata, palju loota, et sellise keha juures nägu kena naiselik püsiks.Kilplased näevad samuti palju vaeva …
et siis neile kah respekt,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberEi tea miks? Meestele käib au pihta või?Mõistuse pihta käib.
Vat mina nägin 6/7 oma elust välja nagu värdjas.Ümbermõõt 2 meetrit,kaal >200 kg.Ja ma nägin 3,5 aastat vaeva,et enam-vähem inimese välimus saavutada.
Seetõttu ei taha vastassuunalised pürgimused minu kõrvade vahele mitte ära mahtuda …
no mitte ei saa aru.Ju ma siis nii loll,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nimelt see käib au pihta jah,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberNo – o – jah.
Ma parem rohkem midagi ei ütle,niikuinii kustutatakse ära …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
Memberet küsimus selles, et kuidas kõige soodsamalt kaalust alla võtta.tahaks umbes 5 – 7 kilost lahti saada, vaatasin toodet : Hydroxycut.
see ehk peaks mulle sobima kuna teen regulaarselt trenni, nädalas, u 4 – 5 ja korraga umbes tund – poolteist (korvpall)
samuti pärast natuke kõhulihaseid.. aga kaal püsib koguaeg sama, vahet pole kas ma käin koguaeg trennis või istun kodus.
kui kellegil midagi head öelda/aidata kuidagi siis aitäh ette
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Toitumine korda,see on esmane.Pulbrite n2aost sisseajamine ei aita kohe mitte.
daemonium
MemberMnjah.Artikli autor on vist mingi tje-eetolooog.Või mingi krdi kaalujälgija,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tore,et ma seda kenjaalset teost kolm aastat tagasi ei lugenud.Ilmselt siis ei olekski kaalu vähendama hakanud, 
No milleks,kui sellega nii ’irmsad traumad kaasnevad,veel ‘ullemad kui ülekaaluga,

Õnneks olin loll ja harimatu ja sain ballastist lahti.Täiesti valesti ja ebateaduslikult,nagu selgub.
Aga traumadest ei ole pääsenud.Ja need on tulnud kõik jõutrenniga.Mitte ükski aeroobsega …
btw,HIITi ei eita kohe üldse mitte.Ja küsiks seoses sellega targemate käest ….
Olen seda ~6 nädalat teha proovinud veloergomeetriga.Tulemused on … e-ee … huvitavad …,

maitea,kas ma teen midagi valesti – äkki keegi oskab nõu anda – a reie ümbermõõt on tõusnud selle ajaga 9cm,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lihtsalt uskumatu.
Peabki nii olema või teen midagi väga valesti?
Ahjaa,kaal on mingi 1,5kg langenud.
daemonium
MemberKüll võetakse, kergemad mehed peavad vbla lihtsal kõvemini ütlema
Aga jah, tütarlast on õnnistatud – tõenäoliselt on ka 15 aasta pärast temal väga lihtne püsida sale ja heas vormis. Tuleb süüa mõistlikult, tuleb teha jõutrenni või mingit muud sellise iseloomuga trenni, mis talle meeldiks.
Ei aita.Teatasin eelmine nädal tüdrukule ,et viin kehakaalu ~90kg kanti.
Vastus oli et sa oled siis ju mingi kilu.
Ja et tema ei ole nõus,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Juba neljas päev kestab tummfilm.Vat nii.
btw,selle mu imevägilase enda mõõdud on 162cm ja ~46kg …,
Member40 kätekõverdust …
ma ei saa päris hästi sellest hirmsast siputamisest aru,

Ise teen kätekõverdusi nii 3-4 kätekõverdust minutis – nii 15-20sec kätekõverduse peale – ja üle 15 kohe mitte ei jäksa.Ju ma siis nõrguke …
vanainimese asi,
Membersee on siis minu esimene ise koostatud kava..myuidu olen alati söönud tunde järgi..enamuson kodused toiduained ja võimalikult odavalt läbi aetud kuna käin alles koolis..olen 17 aastane ja 83 kilo kaalun.see kava peaks siis andma umbes rasva 35 valke 110 süsikaid 400 või nats rohkem kiudained 35.eesmärk siis oleks reljeefsus praegu ja kaalu soovin hetkel hoida.. või isegi mõni kilo rasvaarvelt alla võtta..hommik-neljavilja puder,2 muna 4 saia peal.
oode- kruus jogurtit 4 leivaviilu ,nuudlid
enne trenni- müsli jogurtiga või mingi kodune toit soojaks lastud.kodujuust või valgusheik oleneb mis parasjagu käepärast on.
peale trenni-ema valmistatud toit oleneb..kartul kaste,või makaronid munaga jne..valgusheik 40 gr whey 8100
õhtul tund või paar enne magamaminekut-valge riis,2 muna,kohupiim või piim või keefir jne..
On muidugi tore,kui inimesed püüavad oma peaga mõelda.Aga selle kavaga saad sa endale siukse vägeva reljeehvi,et korraga ei jõua ära vaadatagi,
daemonium
MemberVäga hästi aitab ka siuke vahend:
tuleb end süüa 200-kiloseks,nii paar aastat ringi kakerdada ja siis nii 100 kilo maha võtta.
Ehk isegi liiga ‘ästi aitab …,
daemonium
Membervabandan, ma siis mainin ära, olen 17a. 182cm pikk ja kaalun 62kg ainult.kui gmasteril oli minu jaoks kõige parem variant, nüüd on mul vaja ainult teada mis nende 15kg hantlite miinium kaal on, siis kui neid saab minimaalselt 5kg teha siis on need minu jaoks täiesti sobivad.
Saab.
daemonium
Memberpalju selline hantel maksta siis võib ja kust osta/tellida saab?tundub hea asi olevat
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuskil jäi silma et ~2500 EEK …
daemonium
MemberKui kodus on maailma kalleim trenazöör siis… võtad naise endale selga ja teed kükke 3 x max…. Ülejäänud harjutusi leiuta ise, ennem magama minekut aeroobset või anaeroobset hiit-i näiteks…Siis vist pean hakkama moslemiks või mormooniks – ntx minu tüdruk kaalub 46kg.Ei ole just suurem asi abivahend trenni juures …,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberVabandan,kui end valesti väljendasin. Ma ei ole kedagi liigitanud mingi taseme põhjal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Igatahes tubli oled,et nii suure kaalualandamisega oled hakkama saanud:)Nojaa,ega me ju asjast NII erinevalt aru saagi.Ka mina toetan jõusaali varianti – eelkõige treeneri pärast.Ka kõige parem varustus ei asenda treenerit.Ka seda võin oma kogemuse põhjal väita,
??:”>Mis aga ei välista kodust trenni.
Aga oma eelmises postituses ei pidanud ma silmas sugugi mitte sind …
daemonium
MemberTa lõi sulle põhja alla ja mingil määral ka parandas. Aga su areng jääb seisma varsti niivõi naa. Räägi,kaua sa teeksid trenni oma kahe hantliga? Ma arvan,et mitte kaua! Lihtsalt asja POINT,et kohale jõuaks: Jõusaal laseb sul ennast arendada füüsiliselt täielikult…kodus läheb see väga raskeks,kui pole vastavaid vahendeid. See,et sa omale kodus põhja alla teha ei saa,pole ma väitnud. Ma räägin üldisest progressionist. Samuti võin kihla vedada,et jõusaal parandas oluliselt sinu üldfüüsilist pilti! See on minu arusaam ja pilt asjast. Ma teen kõik oma trennid jõusaalis,samuti olen ka kodus treeninud. Aga see,mis pildi saad jõusaalis treenidest,ületab kõik kodused katsumused!Keegi ju ei vaidlegi,et jõusaalis on parem.Muidugi on.Eriti veel hea treeneri käe all.
Aga ka kodus on võimalik nii mõndagi saavutada.Ja ka jõusaalis on võimalik niisama molutada,
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja arumaisaa,mille poolest nood molutajad paremad on kui tüübid,kes kodus midagi teha üritavad.Pealegi,ei ole Eestimaal igal pool jõusaale.No ei ela kõik linnades.
Ja seoses sellega jääb mulle isiklikult arusaamatuks,miks üks Eesti tipptegijaid ühes teises teemas kodus treenijad pihkupeksjate hulka liigitas.Ausalt öeldes …
mulle jäi mulje,et sinna paigutati kõik,kes ei ole piisava taseme saavutanud …
loodetavasti sain ma valesti aru. …,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga üldiselt,mina kavatsen enda vormishoidmist jätkata,arvaku keegi sellest mida tahes,
??:”>200kg kaaluda kah ei taha.
AutorPostitused