daemonium
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
daemonium
Membermõtled Johnny Bravot äkki?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näädsa,päris vanaks jäänud juba,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi johnnybravot,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberHuvitav,miks keegi jimmybravo’t ei paku …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui isetehtud kavu ja väljapakutud rekordeid vaadata,siis treenib nii mõnigi kaasvoorumlane just jimmybravo’ks saamise nimel,
MemberEi usu et mingi valk või kreatiin vinne tekitab. Enda kogemus on näidanud, et kui mingit rämpsu sisse ajada on tulemuseks vinnid, toidulisanditest pole seda küll märganud.Vana sa üldse oled? Võibolla on tegemist hoopis eriti raske juhtumiga, mille nimeks on puberteet
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Valesti teed,kui ei usu,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ntx mina ei saa kreatiini ja proteiini üldse tarvitada.Ja asi pole mingites vinnides …
daemonium
MemberJärjekordne peenisemõõtmis teema… Päris loogiline et mingid 14 aastased vennad suruvad rinnalt 110 ja tõmbavad siin 200 ringis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See selleks.
Aga …
vä-ää-äga imelik,et noorhärradel rinnalt surumise ja küki tulemused praktiliselt võrdsed.
Maiteandki,et jimmybravo NII SUUR iidol on,et kõik just tema sarnaseks saada tahavad …,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 27, 2007 at 1:35 p.l. in reply to: kuda ma saan õlle kõhust lahti rasva ei ole õlle kõht .? äkki keegi aitab #120274daemonium
Membermees sul magu välja veninud muud ei midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> söögi kogus minimaalsele viia
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja seda oli vaja öelda VIIS kuud hiljem,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberMispärast sul, huvitav, suvel vähem aega on? Tavaliselt on ju suvel just rohkem aega.Äkki inime käib koolivaheajal tööl,
MemberAitäh, teen täiskükke ja yritan teha nii korralikult kui saab
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Raskused on ka mõistlikud.Üldiselt oleks soovitav teha vähemalt alguses treeneri juuresolekul,et tehnika õige oleks.
daemonium
MemberTore kava.Intellektuaalselt äärmiselt ‘uvitav.Kelle peal siis veel eksperimenteerida kui ise-enda peal.
Oleks põnev teada saada,milline näeb välja rinnalt surumine peale jõutõmmet või kükki …,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks anna paari kuu pärast teada,kuda arenguga lood on.
daemonium
MemberEeee… mis selle teema mõte nüüd siis täpselt on?Onud tuleb vist ära süüa …,
Membere-ee …
ma vaidleks vastu,et pekikihist kasu pole.Toetuda saan siiski vaid omaenese kogemusele.Toon näiteks küki.
Mõned aastad tagasi tegin kükki 5X255kg.Kaalusin siis ~160kg.Ja tegemist oli täiesti korrektse täiskükiga.Hetkel on jõukohane aaga vaid 8X180kg.Kaal on ~110kg.Tõsi,eelmine aasta oli tõsine selja-jama(arst keelas igasuguse kangitrenni üldse ära …) aga ainult selja kaela siukest taandaregut kah ei aajaks.Samas on igasugu hack-kükkide,jalgade sirutamise trenazhööril etc tulemused kogu aeg paranenud.Tol ajal olin ise kah veendunud,et ega pekist mingit kasu pole,mida kiiremini lahti saab,seda parem.Nüüd tuleb nagu välja,et päris nii see vist ei olegi …
Tglt oli pekist lahti saad muidugi kewl ja tore,a krt,kangesti tahaks veel normaalsete raskustega treenida ,
daemonium
Membere-ee. …
erinevalt enamikust on minul võimalus võrrelda suhtuminst endasse,kui mu vööümbermõõt oli 2m ja kui on ~95cm,

Ma just ei soovita kellelegi “kahemeetrist” olekut proovida – just naistevärgi koha pealt,

Ausõna,praegu on palju parem.Naiste arvates,niipalju,kui aru olen saanud,samuti …
Mis aga toodud arvamusse puutub,siis tegu ju eesti naiste arvamusega – too foorum eestikeelne.
Aga eesti naine ei ole sugugi mitte loll.Eesti naine saab aru,et iga päev lihaseid treeniv mees on jätnud unarusse peamamise kehaosa – rahakoti – treenimise.Loomulikult tüüpilisele eesti naisele taolised tüübid ei meeldi …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõigi (mees)voorumlaste lohutuseks – ei ole Eesti rahvusriik,nii et võib rahulikult edasi lihastega tegeleda,ei pea … ,
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja integratsioon võib vahetevahel päris tore olla …
ausõna!
daemonium
MemberOled sa proovinud teha kätekõverdusi 46kg turjal?Jah,loomulikult.
daemonium
MemberJa mis vastuseks tuli?Jõusaal,
MemberTore ju,kui välimuse nimel palju vaeva nähakse,
MemberAnaloogilisi siin juba olnud.
Kui lühidalt – rasvaprotsenti uskuda loomulikult ei maksa.Aga jrx’i poolt toodud tingimuste täitmiselt toimib indikaatorina küll.
AutorPostitused