daemonium
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
daemonium
MemberSee Primus Noctum olevat suures osas väljamõeldis, soovmõtlemine.Et siis lihtsalt ilus unistus Suurest Rikkas Paksust Härrast,
daemonium
MemberTglt peakski täpsustama;jutt käib eesti naistest.
On selge,miks eesti naisele ei meeldi lihaselised mehed – on ju selgemast selgem,et taolisel isendil ei ole aega kasvatada eesti naise jaoks tähtsamait lihast,rahakotti,

Ega’s Primus Noctum olnud eesti naisele mingi ebameeldiv kohustus,selle abil võis hoopis oma sotsiaalset staatust tõsta ja ainuke ebameeldivus kogu asja juures oli see,kui Härra tähelepanu EI osutanud.Vat see oli tragöödia!
Kokkuvõtteks:kuna rasvane(ja/või) lihasteta isane seostub eesti naise jaoks juba ajalooliselt Rikka Isanda ja Härraga,lihaselised mehed talle ei meeldigi.
Seega,tuleb leida endale naine rahva hulgast,kele jaoks pekine=rikas ei ole aksioom,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberNo vennatütar vennatütreks. Mis tema ikka kotib..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oli ikka vennatütar, eks?
Mul on naine selline, et kui muidu tegin ikka niisama jõudu saalis ja rebisin suuri kange, siis oli ok.
Nüüd otsustasin, et peaks alla võtma (kõht/sangad ikka tulnud selle pideva jõu- ja massitamisega).
Tema aga on jubedalt selle vastu ja ütleb, et talle üldse ei meeldi. Talle küll meeldib, et ma keskmisest suurem olen, kuid ta lausa nõuab, et oleks kõht ja sangad.

Ise on ta mul 48 kg tibin. No kurat… ja talle meeldib ilgelt maiustada, nagu kõigile naistele. Vot aga mulle meeldib ilgelt õigel kellaajal oma kodujuust või kanafilee salatiga sisse kütta või sheik teha… Ja oh siis seda vingumist.
Seega tõesti, naisi on igasuguseid.
Tal polegi midagi selle vastu, et pumpan, aga just selle vastu on, et kõht eest kaob.
Parim oli täna Kakumäe rannas. Lebotasime ja ma just üritasin (taaskord) rääkida sellist juttu, et ma tunnen ennast miljon korda paremini tänu uuele trennile ja kergemale kaalule jne. Ja kinnitasin, et päris peenikest poissi minust niikuinii kunagi ei saa. (Kohe tõsiselt ei saa, minu eesmärgid on pisut teised.) Ja siis kaugemal näitasin ühte sellist kõhu ja sangadega lõdva tüüpi, kellel lihast polnud ollagi. Küsisin, et kas ma peaks siis tõesti samasugune lõdvik olema, tema vastas, et see on ju kena….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> OHSAPERSIKNOH… mul polnud rohkem sõnu!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Need pisikesed on üldse imelikud.Mul omaga ju pea sama lugu;tähendab,mingit kõhtu ta ei nõua – a kaal PEAB olema raudselt üle saja kilo,

Mis neil mingi fetish vä,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberKõva vana kui 90 kg (või üle sellegi) maha oled suutnud võtta.
daemonium
Membere-ee …
kui ma 200kg kaalusin …
nojah,no leidus naisi,kellele see …,noh …,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Issanda loomaed on lõpmata kirju,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äkki su vennatütar kah taoliste erihuvidega,

Tol ajal ma paraku pildi peale eriti ei kippunud,muidu võiks ju üles panna.Äkki oleks vä-ä-ää-ga kõva sõna – no kui Kiivikas peale ei lähe,siis miski ju peab meeldima,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
Membere-ee … kumbki pole oma hinda väärt;
ja päris ausalt öeldes on tegemist täieliku saastaga.Töökaaslane ostis endale midagi analoogilist lolli peaga ,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sai siis üle vaadatud:ääretult ebamugav(surumine) ja ebakindel jubin.Kui mina oma 110kg + veel ~150kg kang seal peal olime,siis oli tunne,et nüüd vajub all kokku.Nood “lendamist” ja ploki allatõmbamist imiteerivad värgid ei kannata üldse raskust peale panna – mingi 20kg vist …
Ainuke normaalsem asi oligi too biitsepsi pink.Töökaaslane – no ei ole ta suur mees,60kg ümber – kirus ja vandus end ja toda pinki pärast maapõhja.
Kui kellelegi sobib,siis mingile 50-kilosele tibile.
Kokkuvõtteks:kui sulle hästi makstakse ja ruumi palju,võid ju võtta.Aga raha tolle asjanduse eest välja anda …
no 5 senti on kah palju,

daemonium
MemberNii, siin on tuhat temat ja kõik laiali, nii et küsin siin. Niisama seletajatel palun postitus teha oma mõtetes, et teemat mitte läbustada. VASTADA VÕIVAD KÕIKTahan alustada enda treenimisega ja on tekkinud mõned küsimused:
Kuidas on võimalik kõige kiiremini saada kõhult natuke rasva vähemaks ja lihaseid nähtavale ?
Milliseid toidulisandeid peaksin alguses kasutama, et lihaste arenemist ja rasvepõletust kiirendada?
Kui põhiliselt oleks vaja kõhulihast, natuke rinda ja kätt, siis ei pea ma ju muud treenima, kuna tahan ainult nende arvelt massi suurendada ja natuke lisajõudu ?
Kuidas ma saaksin jõusaalis suurendada vertikaalset hüppevõimet (ei tahaks jalalihaseid kinni treenida) ?
1.Et saada kõhulihaseid välja,tuleb kõigepealt lõpetada õgimine.
2.Algajal pole vaja mingeid lisandeid,piisab korralikust toitumiskavast.
3.Sa muidugi võid treenida ainult kõhtu,rinda ja kätt …
ja nüüd proovi na-a-atuke mõelda – ei pea olema ju spetsialist,et aru saada,kuidas sinu stiilis trenni puhul keha läheb välja proportsioonidest.Aga kui sind ootab tasuv töö värdjateshows – anna minna.Ja pane pildid kah üles,et teised algajad näeksid,milleni viib vaid teatud lihasgruppide treenimine.
Soovitus:pöördu siinsamas foorumis spetsialisti poole ja telli endale nii trenni- kui ka toitumiskava.Kui sa just värdjateshow’sse ei kipu …,
daemonium
MemberKas Te Kasutate Keemiat Või MitteMis On Vahe Kui Keemiat Ei Kasuta ja Mis Vahe Kui Kasutad?
Ise Proovin Puhtalt Treenida aga See Võtad Ikka Palju Aega.
Palun nimeta toiduaine,mis ei sisalda keemiat.
Või formuleeri küsimus korrektselt ümber,
daemonium
Memberja ärge unustage, mis oli teie esivanematele-ee …
mis sa pead silmas primus noctum’it või,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberMe vist sai teema poindile pihta:
grupp seltsimehi ei saa aru,millest ilusad vene naised räägivad on selle pärast tigedad ,
MemberEi tea mul on ka paar kogemust, aga khm, need küll ei kinnita legendi. Pigem lükkavad selle suure hooga ümber. Nii nagu on kumminukke eesti naiste seas on seda ka vene naiste seas. Veavalt et rahvus siin nii suur rolli mängib. Tõsi küll – vene naine hõivab täielikult su tele- ja raadiokanalid.Seda küll.Asi rohkem inimesest kinni.
Mis hõivamisse puutub,siis minu oma on hõivanud Raadio Mania,MTV2’e ja Extreme Spordi …,
MemberOldmanil on täiesti õigus. Vene naised on head. Seda näitab ka suur vene rahva arv.Eesti rahvas sureb aga välja sest eesti naine ei ole voodis hea… olgu on ka erandeid… aga enamasti ei ole.
Vene naised on tõesti head.Isiklik kogemus kinnitab.
Teist väidet …
e-eeeeeee-i kommentaari,
MemberHetkel on veel see jama, et venekeelses foorumis on mõned teemad tehtud erinevate encodingutega. Ja isegi ühes teemas on kohati nii, et üks postitus on ühe encodinguga ja teine postitus teisega. Ehk siis lugemise ajal peab seda vahel cyrilic(windows-1251) -ks panema.Seda võiks muidugi parandada, et oleks võimalus valida, miskeelseid teemasid inimene vaadata soovib.
Ja mingi transliteraator või vastav link võiks kah juures olla.Krt,silmadele ‘akkab ladina tähestikus venekeelne jutt,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
btw,niikaua kui ilusad tibid teemasid teevad,andku aga tuld.Kui peaks juurde tulema analoogilene hiinakeelne voorumiosa analoogilise teema-algatajaga – no siis õpime hiina keele kah ära.
Ja üleüldse,ilusate naiste keelt peab oskama.
Kui keegi ei oska – oma viga,
MemberHeakskiitu millele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma võin siia pannkoogi retsepti ka kirjutada ja oodata heakskiitu, et kas on norm
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga täpselt.
Kui inime soovib abi,teeb ta kõik,et abi saada:annab infi,kirjeldab probleemi etc.
Kui aga küsitakse,et kas nii on õige midagi täpsustamata,siis oodataksegi “positiivset” vastust,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberAsja mõte oli selles, et kui talle oli kava tehtud ja ta tegi selle ise ümber ja siis küsides kas see talle sobib. Ilma ütlemata oma kaalu, pikkust, vanust, midagi. Mis asjalikku vastust ta tahab siis siit foorumist saada.Taolisel juhul ootab inime üldjuhul heakskiitu …,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused