daemonium
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
daemonium
Memberei ole, sest ma ütlesin koha enne valesti.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ahsoo.
No ütleme siis nii:
(rinna)lihaste puudumine ei ole normaalne.Küllap tead seda isegi.
btw,mis oleks,kui sa äkki asjatundja käest toitumis ja trennikava telliksid ja oma energiat endale kasulikumalt rakendaksid?
Sinu poolt tehtud teemad ja püstitatud küsimused on kahtlemata intellektuaalselt äärmiselt ‘uvitavad,anlt et rinna ega muid lihaseid sel viisil juurde ei teki …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
Memberkas see on normaalne kui lihaseid pingutades kõhulihaste keskelt ribid paistavad.Täiesti ebanormaalne ja ravimatu.
Oled nüüd rahul?
daemonium
MemberMillised on piisavalt suured? Äkki ma olen siis ka paks…apppiiiiii, nüüd tuleb suur masendus ja lähen aeroobset tegema…Oi,

See arvamus:
mul vist midagi viga.. aga mulle meeldib kui naisel ikka jalapeal veidi lihast on…. eriti kui kõrged konsad. Lihtsalt nääb ilusam välja kui rippuv peek… Või siis jalda nii peened, et kui kõnnib konsatega siis selline tunne, et iga hetk jalg murdub.. ´aga jah võib-olla mul miskit viga:D
peaks sulle rohkem meeldima,

daemonium
MemberPaksusest me siin küll ei rääkinud, pigem jäi kõlama lause, et lihased on naistel koledad…… ja kui lihased on piisavalt suured,siis,kui riided peal,paistabki naine paks välja,

Suured lihased olgu mehel,milleks neid naisele vaja – arumaisaa …
et mehelikum olla või?Kas mehelik olla ongi nüüd ilus?No sel juhul ma lihtsalt vanamoeline.Vanainimese asi …,

daemonium
MemberMa käin vist teistel tänavatel, sest näen nii ilusaid saledaid, koledalt kõhnu kui üleliia pakse eesti naisi
daemonium
MemberPisike üldistusPisike jah.Oleks ju võinud hullemini kah öelda …
Tglt ega normaalkaalus eesti naist tänaval naljalt kohta.Ja ku mõnda näed,siis vastab ta miskipärast vene või vene aksendiga eesti keele,
daemonium
MemberJah,pole koledamat naist,kui kondibukett.
Paks naine on veel hullem.
Ja eesti naised miskipärast tahavad paksud olla – miks,arumaisaa …,

daemonium
MemberSinu jutust tuleb hetkel välja, nagu eesti oleks (nais) kulturiste täis ja tore, kui veel mõni naine tahab välja näha nagu naine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Mina ennas niiviisi ei väljendanud …,

daemonium
MemberKuidas on see võimalik, et mõõdud kaovad, ainevahetus ka normaalne, kuid kaal väga aeglaselt või üldse mitte? Kas kaalu hoiavad lihased (neid on juurde tulnud) või kuidas seda siiski alla saada?No lihastel on täheldatud siuke imelik komme pekist rohkem kaaluda.
A sa võid trenni vähendada ja end pekise(ma)ks süüa.Siis sa olla samas kaalus tunduvalt suuremate mõõtudega,
daemonium
MemberTore,et leidub naisi,kes tahavad välja näha nagu naised.
daemonium
MemberKellegil veel mõtteid ?Sulle soovitati juba piisavalt harjutusi.Kui ikka vähe,telli endale kava.
Või kavatsed sa kaasvoorumlaste mõttejõul oma rinnalihast kasvatama hakata,
daemonium
MemberAhsoo.
Nojah.
Kui keegi veel äkki teeks mulle selgeks,milleks naistele siuksed lihased ja miks peavad naised olema nii jubesuured,saaksin ehk kah koos teistega rõõmustada …
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
Memberaga mis vahe on siis praetud ja keedetud kartulilRasvasisalduses eelkõige.
btw,millal kartul kahjulikuks muutus?
Mingi järjekordne teaduslik uurimus või?
daemonium
Memberhuvitav kas selle lapse vaba valik seksuaalse orientatsiooni osas säilib või ei
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .. suure tõenäosusega kasvatavad 2 homost vanemat ka lapsest homo
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ehk siis,sinu järgi ei ole homosid üldse olema:homost vanemad kasvatavad homo,heterovanemad hetero,homoabielupaare meil senini ei ole – ja loodetavasti ka ei tule – seega,homosid ei meil kah ei ole,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemonium
MemberVot araabiamaades karistatakse kyll homoseksuaalsuse eest,v6ite isegi aimata kuidas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seet6ttu pole seal ka igasuguseid perverte maa ja ilm,nagu meil ja samuti pole ka HIV probleemiks.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ah et araabimaades ei ole perverte,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Öeldud-mõeldud …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>A kui prooviks vastupidi,et enne mõtleks …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused