daemonium
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
daemonium
MemberSelline küsimus ka, et milline puder hommikul kõige kasulikum oleks? Viimasel ajal olen neljavilja putru söönud kuid ehk leidub sellest kasulikumatki?
Viimane kaalumine näitas 99,7kg
Isiklikult kaalualandmise perioodil üldse teraviljatooteid ei soovitaks.Mitte mingisuguseid.
Siit ka minu soovitus – tatrapuder.
veebruar 28, 2012 at 2:22 p.l. in reply to: Seminarid tervislikust toitumisest, rasvapõletusest ja lihaste kasvatamisest #190355daemonium
MemberAastal 80 oli üks suur juht ja õpetaja ja teised väikesed varblased
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Argo
Ja kes oli aastal 80 ülisuur õpetaja?
veebruar 28, 2012 at 1:28 p.l. in reply to: Seminarid tervislikust toitumisest, rasvapõletusest ja lihaste kasvatamisest #190668daemonium
MemberMina.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma poleks neid ette võtnud, kui end äärmiselt enesekindlalt antud teemades ei tunneks.
e-ee …
mida see küll võiks tähendada?
Ntx mina tunnen end äärmiselt enesekindlalt astrofüüsikas – ma tean, et ma sellest värgist mitte midagi ei tea;
ma olen selles täiesti kindel.Enesekindel kohe,

daemonium
MemberJah, ei saa viimast lootust ju ka ära võtta.
Kui ma olen laisk ja andetu sportlane, siis vähemalt võib minust saada hea treener!
Tore, et sa absoluutse enamuse treenereid nii ilusti paika panid,
daemonium
Membere-ee …
Kui paljudest kuulsatest sportlastest on saanud head treenerid?
Kui pallju häid treenereid on olnud kuulsad sportlased?
daemonium
MemberProbleemi selgitamisel oleks pildid abiks …,

daemonium
MemberSuur aitäh soovituste eest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võibolla tõesti keha harjunud samade harjutustega, aga ma ei oska midagi väga muuta ka. Tavaliselt olen lihtsalt raskusi lisanud, et raskem oleks ja aeroobset (näiteks jooksmine) teen nii, et jooksen stabiilselt umbes 11 km/h ja siis sinna vahele teen kiireid sööste, et pulss tõuseks.
Olen ka mõelnud, et osta toitumis/treening kava, aga praegu peab ressurssidega arvestama ja kui osta, siis alles suvel/sügisel, aga niikaua pean hakkama saama.
Samuil: selle süsikate triki proovin ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kahtlen, kas suudad trenniga kulutada, palju vaja.Peegelpildi halvenemine on otseselt seotud söömisega, seega söömine sul korras ei ole.
Seega, alustama peaks nimelt sellest.
btw, geneetika taha ei maksa pugeda.
Tähendab, geneetika võib kaalu langetamise ja hoidmise muuta sinu jaoks raskemaks kui mõnel teisel.Just raskemaks, mitte võimatuks.
Võib olla pead ntx vähendama süsikate osakaalu menüüs valkude-rasvade kasuks.
daemonium
MemberJutt siis selline, et trenni juba aktiivselt tehtud kuskil aasta, jõusaaaliga olen rohkem sina peal olnud viimased pool aastat. Praegu üldiselt treenin nii, et jõusaalis vaheldumisi teen kõhtu, selga, jalgu, käed + aeroobset. Vahest ka rühmatreeninguid, näiteks bodypump, combat, spin. Jama aga selles, et vorm kisub aina nö. pekisemaks. Pole rahul endaga. Varem olid lihased ilusti näha, aga nüüd oleks nagu kerge kiht kõhul ja jalgadel. Katsun toituda võimalikult mitmekülgselt ja tervislikult, aga kindlasti seal ka mingid apsud sees.
Menüü üldiselt selline:
Hommik- puder, puuvili/leib, vahest sinna juurde ka muna, kohv
Vahepala- mingi puuvili, juurvili,leib tomatiga, muna või Dietmix sheik.
Lõuna: Liha/Kana salati, kartuli, porgandi või mõne muu köögiviljaga, otsa puuvili või pähklid (vahest väike maiustus, kahjuks loomult armastan hirmsasti magusat). Salatile panen sisse oliivõli.
Enne trenni: kohv
Vahepala: peale trenni Dietmix sheik.
Õhtu: Liha/Kana/Kala või üldse lihtsalt salat, kodujuust paari leivaviiluga, puuvili.
Vahepala: Seller, porgand.
Vahest tekib menüüse ka kõrvalekaldeid ehk tuleb sisse kooki, shokolaadi. Eriti kui koolis pingeline aeg ja aju tahaks hirmsasti magusat.
Üldiselt aga proovin kaalutleda ja tarbida võimalikult puhast ja töötlemata toitu.
Äkki keegi oskab nõu anda, et miks see vorm siis pigem halveneb? Ja mida selleks teha, et asja paremaks teha?
Äkki sööd lihtsalt liiga palju?
daemonium
MemberSeda polegi enne kuulnud. Kahju mehest, kui sellist soga ajab aga mida teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas ülbitsev lällamine ja sõim on sul argumentide eest?
daemonium
MemberKahjuks pole lihtsalt võimalik teha negatiivse kaldega harjutusi kuna puudub selline pink. Ning kas mul on tõesti vaja laskuda juba nii konkreetseks kui olen tegelenud jõusaaliga 2 kuud?
Minul puudub kah selline pink.Negatiivse kaldega harjutused tegemata loomulikult ei jää,
daemonium
MemberOsad väidavad, et jaotada võib neid päeva lõikes võrdselt, teised(siiski vähemus) ütlevad et “pole oluline”.
Ma ise soovitaksin hommikut alustada süsivesikuterikkamalt (puder moosiga jms) – (kuskilt jooksis läbi, et on hea eeldus rasvapõletuseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), aga siiski ka valku, rasvu mitte unustades (nt muna, juust). Päeva lõikes edasi minnes võiks osakaal üha rohkem süsivesikute arvelt (proportsionaalselt kogu päeva lõikes!!) valkudele ja rasvade kasuks tõusta, eriti õhtusööki silmas pidades (hoiab näiteks minul kõhu täis).Vaidlevad jah.
Fred Antson ntx soovitab täpselt vastupidist.
daemonium
MemberMeeletu hulk harjutusi väikestele lihastele – biits ja triits hakkavad saama jubedalt vatti, samas jalgadele vaid paar harjutust, jõutõmme üldse puudu …
Karm värk.
daemonium
MemberJärelikult on vaja toituda vastavalt kulutusele?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>—
http://kulturism.ee/…turism_opik.pdf
lk61,
Ei tea, minul igatahes reguleerib siukese asja organism ise.
daemonium
MemberKuigi teisel juhul kulutatakse vähem kui esimesel?
daemonium
MemberAnalüüsi pakutud Infot ilma autorit torkimata. See, kes on autor, mida ta teeb, milline ta välja näeb, tema saavutused ja diplomid – kõik Täiesti ebaoluline. See ei muuda tema poolt pakutud infot karvavõrdki.
Nõksa häirib, kui inimesed väärtustavad kellegi poolt jagatud informatsiooni sõltuvalt sellest, milline see inimene on.
Katsume rääkida ikka teksti üle, mitte inimese üle, kes seda kirjutas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga loomulikult muudab.Eriti, kui autor ISE pidevalt rõhutab oma mina – minu arvates, minu kogemus –
kui argumenti.
No see on nagu arstil diagnoosi panek: kui sul on probleem, kuulad sa asjatundjat, mitte mingit suvalist jorssi – ntx mind – ,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuigi jutt võib olla sama.
Elik siis, kui inime kasutab oma väidete tõestuseks iseend, oma kogemust, räägib minu ideaalvorm, ja sama vaatab piltidelt vastu tegelane, kes esmamulje järgi pole üldse kunagi spordiga tegelenud …
siis sry, taolised argumendid ei toimi.Tuleb leida midagi muud oma väidete tõestuseks.
Küllap oled enda suhtes sama kogenud, kui siin kellelegi midagi tõestada püüad.Samas …
Su revolutsioonilised teooriad saaks hoopis teise kaalu, kui suudaksid neid praktikas toetada elik teeksid võistlustel mingi kõva tulemuse.
Oleksid matsti! kohe autoriteet,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Su enda jaoks on ju kah jupp vahet, kas midagi väidan mina või ntx Fred Antson.
Quod licet Jovi, non licet bovi – nii oli, on ja jääb.
AutorPostitused