daemon
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 16, 2007 at 1:20 p.l. in reply to: 17.11 Elite Tour Marseille France ENNUSTA JA VÕIDA! #131344
daemon
Memberkuna 12. ja 13. koht olid juba pakutud, siis mina pakuks 14. kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 30, 2007 at 10:51 e.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA- Meeste maailmameistrivõistlused – Jeju City #129567daemon
Memberkuidas siis futbolkadega on? mina arvan, et peaksid saama vähemalt need, kes pakkusid kahekohalise numbri (selliseid on kokku kolm)
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 23, 2007 at 7:29 e.l. in reply to: ENNUSTA JA VÕIDA- Meeste maailmameistrivõistlused – Jeju City #128897daemon
Member10. koht minu arust
daemon
MemberKõikidele T-särkide jahtijatele
Parem muretsege endale piletid 25ks kuupäevaks ja minge oma lemmikutele kaasa elama
??:”>daemon
MemberMinu arvamus
1. Ott Kiivikas kulturism – 90kg 7. koht
2. Valju Jaagomägi kk – 170cm 16. koht
3. Kaido Voogla kk – 178cm 12. koht
4. Marek Morozov kk – 178cm 16. koht
5. Indrek Viska kk +178cm 16. koht
daemon
MemberPalju Janaril praegu kaalu? Ja millal teda jälle võistluslaval näeb ning mis alal?
daemon
MemberVabandust, et see teema jälle tõstatatud sai. Lihtsalt piltide alusel on raske otsustada, kes parem. Nädalavahetusel aga avanes võimalus mõlemat meest korraga kasvõi ühes ruumis oma silmaga näha

Järeldused tehku igaüks enda jaoks ise. Minu arust Eesti kulturismi arengu jaoks pole sugugi hea, et konkurentsi kunstlikult piiratakse, ning võistlustele tulles juba teada, kes millise medaliga koju sammub.
Loodan, et kunagi näeb mõlemat meest ikkagi ühe lava peal võistlemas, ning pärast ausat võistlust enam selliste teemade üle ei vaielda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>daemon
MemberTahaks, et seekord tuleks kasvõi mingi rebimine, mitte nii nagu alati, et juba enne võistlust on teada, kes mis kohale jõuab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>P.S. Kuulujutud liiguvad, et Ott on üsna nõrgaks jäänd, nii et edu tema konkurentidele

-
AutorPostitused