Czar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Czar
MemberSelline küsimus et kas õhtuks selline toidukord sobib:
4-5 muna valget koos 4-5 võisaiaga
o,5l mahla( circa 50g süsivesikuid mahlast )
Sobib see õhtuks või ööseks jääb liiga palju ? 2h enne magamaminekut söön ära selle
Czar
MemberAsi on üles ehitatud kükile ja tuleks teha kindlalt 3x nädalas, ilma selleta on suht nüri
Kuid programmi teooria on küll supper, massi lisab ilusti ja jõudu vohab
Czar
MemberJõudu ja mass on boonus sellele
Czar
MemberHommikuti jooksmas käies, kuida oleks kõige parem ka lihast śäilitada ja rasva põletada ?
Kas 20g valgust enne 30 minutilist jooksu piisab, et lihast säilitada ja mis aja pärast peaks süsivesikuid saama ?
Ehk siis kuida toituda ja mida teha ja kaua, et saaks effektiivselt rasva põletada ja mitte lihast kaotada ?
Tegelen 3x nädalas jõutreeningu, jooksmas käin 1x nädalas
Czar
MemberJajaa, jõudu jõudu ja õnnitlusi
Czar
MemberSul on õigus, maha lastes lase lihtsalt korra raskus tühjaks ja siis tõmba uuesti
Czar
MemberBuldooser mainis juba seda teooriat …
… kui nt. treenida mitte lihase kurnatuseni vaid jätta paar kordust selleni ja treenida kükki või jõutõmmet 2x-3x nädalas kuu aega nii et lõppus oled ületreeningu veerel ja seejärel 2-3 nädalat kergemalt võtta, peaks pikemas perspektiivis ju rohkem massi lisama ?
Seda taktikat kasutatakse jõutreeningus, kuid peaks ka massi korralikult kasvatama
Programmid nagu westside, 5×5 jne
Czar
Membervendv kuida seerukursused välja nägid ja oli raske ka v ?
Muidu mina lähen magama circa 1-2 aeg ja trenni päeval tõusen kell 11, vabal päeval 12-2
Painduva graafikuga olen ja kõik hommikud peale laupäeva on enamjaolt vabad

Czar
MemberMis mõttes pidamatus, et siristad kohe täis ennast või lihtsalt koguaeg vaja käia ?
Czar
MemberKuida kreatiin piimaga sobib, kasulikkuse poolest
Czar
MemberMa kardan et õige 5×5 treening tsükkel on üks parimaid
Asja mõtte ongi, et viia ennast nelja nädalaga ületreenimis piirini ja siis 3×3 pöörduda ja taastuda nädal ja siis veel 4 nädalat 3×3 ja voila
Czar
MemberMis aegadel esindus lahti on ?
Ette tänades !!
Czar
MemberAlusta jõutreeninguga, raske kuid massi tuleb ilusti ja õhtul uinud paugult plus saad väga korraliku füüsise ja jõu
Proovi kasvõi paar kuud
Czar
MemberMis vahe on JS rowsil ja rowsil ? Kas see on see selja harjutus, et tõmbad kangi vastu kõhtu ?
Mul selline jama et ma ei paindu absoluutselt ja ei saa üla keha paraleelseks maaga, on see suur probleem ja kuida saaks ikkagi teha neid harjutusi mis tahavad paraleelset maaga selga nagu deadlift ja kasvõi samune rows ?
Kas lõuatõmbe asemel plokilt alla tõmbed sobivad ja kuida suhtutakse slles kavas smithi masinasse ?
Czar
MemberAga Kaido, kui teha kükke just jõu arendamiseks, kuida siis Smith sobib ?
-
AutorPostitused