Skip to main content

Czar

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 167 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Mina ja mu kava ja ületreeningu oht ? #90547
    Czar
    Member

Tundub jah et õlg saab liiga palju koormust, sest raskused üigem langevad.

2x jnädalas saan käia aint sest tegelen ka muu alaga 2x nädalas ja tahaks ühte vaba päeva.

Üritan kõikides nendes tõstetes tugevamaks saada.

Ei saa öelda et raskused suured oleks ja ületreeningut ei tohiks tulla v.a mõne lihase.

Aga kui ma nt teeks nii et …

Esmaspäeval

Jõutõmme 2×5

Surumine 5×5

Ette kallutades tõmbed kõhule, iga kord maast alustades 1×5 (püramiidi)

neljapäev

Surumine 1×5

Ette kallutades tõmbed kõhule, iga kord maast alustades 5×5

Peakohal surumine 5×5

Või kuidas Sina seaksid selle ?

Aith

in reply to: Parim taastusjook: KAKAO! #90518
    Czar
    Member

Vana teema küll kuid … peale trenni ei tohiks ju piima juua ju kui on vaja kiiresti imenduvaid valke ? Ni sobiks kui panna sheik alla ja siis circa 300g piimakakao jooki ?

in reply to: kaelapiirkonna traumad #90389
    Czar
    Member

Eks need kõik 3 ole seotud, proovi massaazi. Olen kuulnud et Tartus on muidu Katrin Laanetut (5279313), kes pidi kuuldavasti tõesti korda tegema. Tallinnas ei oska kedagi soovitada, äkki keegi teine saab aidata.

in reply to: kaelapiirkonna traumad #90382
    Czar
    Member

Arvatavasti aitasid kaelaga suruda, st. surusid pea pinki ja sellest need tulevadki. Suht tavaline probleem kuid raske sellest harjumusest ka lahti saada kuna nii palju on vaja meeles pidada. Proovi surudes kaela vähem kasutada ja muidu on olemas ka sellised kondi väänaad kes tõesti teevad korda sellised probleemid, kuid kahjuks ei tea kedagi soovitada.

in reply to: põlved raksuvad #90307
    Czar
    Member

Kas sa kastile kükid juba?

Kastile ei kükki sest jõusaal on igast masinaid täis aga kangi raami pole kust kang maha võtta. Ma panen kangi rööbaspuudele ja võtan sealt selga ja kasti pole kuhugi panna =)

in reply to: põlved raksuvad #90281
    Czar
    Member

OldMan, mida sa soovitaksid siis mul teha, alustada kükkimist väikse raskusega ? Kui ma niisamagi kükitan siis järgmine päev on põlved hellad ja toored …

in reply to: põlved raksuvad #90268
    Czar
    Member

Kas liigeste valu tuleb siis liiga suurest koormusest liigestele ?

greenu jutt õlast ja surumisest tundub loogiline, endal sama jama ja nüüd sain siis pihta.

Endal oli ülekoormus sündroom põlvedel mis tuli halvast tehnikast ja jõu kasvust millele põlved ei pidand vastu. Kuid nüüd kükki teha otsest valu pole, kuid järgmine päev on põlved kuidagi hellad, nagu õlitamata tunne on ja käies käib õrn valu läbi, tähendab see halba ja kuidas saada põlved jälle töökorda ?

in reply to: põlved raksuvad #90154
    Czar
    Member

endal ka põlvedega jama, kuid kas jõutõmbe koormab palju põlvi … ise tahaks just natuke puhkust neile anda jõutõmbega, kuid pole see pole vist parim variant ?

in reply to: 6laharjutus kangiga kukla taha … kui alla lasta #90117
    Czar
    Member

kukla taha lasta on üldse õlale suht ohtlik ja kerge vigastada. Tee ette lõua alla, see on suht hea harjutus ja pole palju võimalusi valesti teha. Rind püsti ja küünarnukid kangi ette ja suru

in reply to: ebaühtlane areng #89995
    Czar
    Member

järelikult ei tee sa kükke, alusta kükkidega ja näed kuidas kõik lihased hakkavad kasvama

in reply to: põlved #87268
    Czar
    Member

Tasub arsti juures ära käia kuid ega seal midagi teada ei saa … puhka mõned nädalad

in reply to: Hea artikkel: Full body vs. Split training #87267
    Czar
    Member

Ikka full body … kirjasin siia pikka teksti kuid ei viitsi oskari ja teistega ikkagi vaielda, igal ühel oma ja kui ise rahul olete, siis pole ka teiste asi õpetada =) edu

in reply to: Hommikul ärkan: õlg valutab, nagu sõge. Mis toimub? #86274
    Czar
    Member

Võib olla lihtsalt peale trenni valus … teine võimalus ka et öösel läks ära, endal on ka tihti juhtunud nii. Unes vist lihased on lõdvalt ja vajuvad ära ja kui üles ärkan siis tõmbab kiiresti pingule ja nii ta väänabki. Tuleb liigese valu

in reply to: Vigastus ja sellest taastumine #84399
    Czar
    Member

nüüd 2 kuud möödas ja põlved tunduvad ikka nõrgad. Olen väikse raskusega jalapressi teind ja enam pärast trenni ei valuta. Kas praegult tasuks teha pikki seeriad või lühemaid et liigesed taastuksid, jalapressi või kükke ?

Jalapressil tehes kui käsi põlvele panna siis on tunda, kui alla lasta siis käib koguaeg nõks põlves, millegi taha jääb ja tõmbab üle, kuid valu ei tee … mingi jama või lihtsalt kõrvalnäht ?

in reply to: 5×5 #81121
    Czar
    Member

tee nii edasi kuid algus veits kergemalt ja lisa raskusi juurde iganädal, saad ilusad lihased kiiresti

http://www.geocities.com/elitemadcow1/tabl…ents_thread.htm

Jala lihased peaks 3 nädalaga ilusti välja tulema ja biitseps ja triitseos kasvavad ilma tegemattagi =) ausalt

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 167 total)