Skip to main content

Czar

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 167 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Vitamiinid #95320
    Czar
    Member

http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=8868&st=20 kasulik teema

Aga magneesiumi ja tsinki oleks veits vaja juurde süüa treenides ja b vitakaid

in reply to: Piimhape – kuidas mõjub lihasele? #95239
    Czar
    Member

Kas see on seotud lihase vastupidavusega ? Ma teen palju palju kükke aga kuijalgratast sõidan siis paari minutiga on jalad hapet täis … on see vastupidavusega seotud või mis tegema peaks ?

in reply to: Toitumiskava #95126
    Czar
    Member

Aga mis te arvate kas kaalujälgijate järgi oleks võimalik teil peenikeseks saada? Nende flexi punktide jne järgi, igatahes mul sõbranna mässab sellega ja kaotab circa 0,5kg-1kg nädalas. Süüa võib kõike aga punktide piires. Keskmine mees võib süüa circa 30-33 punkti, kanafileega praad on circa 4 punkti.

Ise proovin kunagi ära kui rasvasem olen. =)

in reply to: Kust kangile raskuseid osta? #95066
    Czar
    Member

Kas kuskilt on võimalik ainult kahte 0,5kg ketast ja kahte 1kg ketast osta kohapealt ? Powermanist saab vist terve komplekti aga mul oleks saali aint eelpool nimetatud raskusi juurde vaja.

Tänud kui keegi oskab aidata

in reply to: Jõutõstja jalanõusi Tallinnas ? #94736
    Czar
    Member

Sain kätte päris vinged, 1800.- läksid maksma … käisin laost küsimas aga neil oli otsas aga saatsid viru tn poodi ja sealt sain viimased kätte. Mees laost ütles et enam nad maale ei too sest adi lõpetas lepingu ´ja ei tasu ära.

in reply to: kreatiin ja lõuatõmbamine #94653
    Czar
    Member

Ma olen nüüd segaduses, kreatiin peaks ju jõudu ikka anda või on massi jaoks ?

Czar
    Member

Ing. k. on see groin … teen nüüd kitsama jalgade asendiga, nii õlgade laiuselt, siis ei annab puhkust sellele.

Kui teil on jalad suured siis kubemelihas on see lihas mis üksteise vastu hõõrub, üldjuhul peetakse seda kintsuks, kohe esimene siselihas

Czar
    Member

Selline jama, et kükki tehes natuke enne tõste lõpetamist on väike valu kubemelihases, mitte suur vaid tuleb selline stabiilne valu kuid põlvede lukustades kaob ära, aga alla kükkides ei ole midagi aga just natuke enne lõppu. Käies ega muul ajal valu ei tee. Kuskil 2,5 kuud tagasi oli samas kohas kerge vigastus, jõutõmbe ajal läksin hooletuks, tollal oli natuke valus käia kuiod ainult nädal aega.

Selle pärast vist pausi pole vaja teha ? Kuidas seda kohta üldse soojaks teha ? Teie nõuandeid ?

Valu tuleb raskete raskustega, enne seda teen kuskil 4-5 seeriat 5x soojaks kuid see pole aidanud.

Seda ka et ma võin selle valuga teha küll kuid tekkis kartus et äkki ütleb midagi üles tänu sellele või paneb liiga suure koormuse mujale …

in reply to: Ülakeha treenimine ilma alakeha treenimiseta #93996
    Czar
    Member

Ilma kükita saavutad vaid väikse osa oma potensiaalist, pealegi kogu keha näeb siis selline ilueedi/naiseliku mehe moodi. Ühesõnaga nõrk … keha põhiline jõud tuleb jalgadest nii et mingist jõust ei maksa ka unistada

in reply to: Rämpstoit ? #93599
    Czar
    Member

No kord nädalas ikka võib ju, kui peenikeseks tahad siis on ei ei ei aga kui massi teed siis poputada võib ju. Kui koguaeg reegleid järgida siis lõpuks viskab üle ju selline elustiil.

Öeldakse et kui tahad massi siis söö päev läbi kasvõi mace kuid peaasi et kalorid saad täis

in reply to: kui tihti ma peaksin sööma..??? #93498
    Czar
    Member

Söömise ajal tekib ainult osaline küllastustunne, mis ei iseloomusta kuigi hästi, kas organismi vajadused on kaetud või mitte. Lõplik küllastustunne tekib alles 1…1.5 tundi pärast söömist. Seepärast soovitatakse lõpetada juba siis, kui söögiisu on veel olemas.

Ise olen ka tähelepannud et kuigi söögi lõpetades on kõht tühi ja tahaks väga edas süüa, siis 30 min on juba täiskõhu tunne.

OldMan aga kui teha praad pooleks, siis sama praadi võiks süüa ju 2h pärast ja siis kui muud sööma hakkan oleks 3-4h vahet ?

in reply to: Painduvus #92627
    Czar
    Member

Aga milline harjutus sobiks ülakehale, nt õlgade painduvuse suurendamiseks ? Põmst just eesmärgiks teha nagu kätte maha panemine ja spagaadi tegemine ?

in reply to: põlved #92438
    Czar
    Member

Trepil kõnd/jooks peaks põlvedele kasulikult mõjuma ja sidemeid tugevdama ? Tasub teha ?

in reply to: Vitamiinid #92388
    Czar
    Member

Sain siis oma Optimum Zma kätte ja tekkis kahtlus doosi suhtes.

Söön ka multi vitakaid, millest saan 14g tsinki, 100mg magnessiumi ja 2mg b6 vitamiini.

Zma näeb ette 3 kapslit, 1s kapslis on 10g tsinki, 150g magneesiumi ja 3,5g b6 vitakat. Kuna ma söön multisi kas ma peaks ühe kapsli vähemaks võtma ja sööma ainult 2 ?

in reply to: minu toitumiskava – kommenteerige #92075
    Czar
    Member

Ma võin küll valesti aru saada aga kas sa sööd 3mg vitamiin C ja 1,5g Ca ? Soe toit puudub, suht nigel on ausalt öeldes … ainult kodujuustu ja toidulisaga sa kaua vastu ei pea.

Vähemalt kord päevas pead sooja toitu sööma, looma-, linnu- või kalaliha. Põmst kui kasvada tahat siis vähemalt liiter piima päevas, kõige kasulikum lisand, liitrist saad veel 30g valku. Valgud on küll olulised kuid kui kaloreid ei saa rohkem kui kulutad siis progress on suht nigel ja raske. Ja kindlasti söö mitmekesiselt, pakist kodujuustust päevas piisab, otsi mõni muu valgu allikas juurde.

Ühest multi vitakast piisab täiesti, ei ole vaja endale tohutult seda sitta sisse süüa, pealegi keha ei omista neid kuigi hästi, parem ikka toidust saada.

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 167 total)