Czar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Czar
MemberIse olen Buldooseriga ühes baadis, kükk kükk jõutõmme kükk kükk
samas eks kulturistid teevad oma moodi ja saavad ka teistmoodi suureks. Aga seda et tõstjatel on suuremad reied seda ei teagi, tõstjad on rohkem kasti-kükkijad, vähemalt suuur enamus ja neil on rohkem puusad ja reietaga lihased suuremad kui nelipea lihased mis kulturistidel on vist kõige olulisem lihas.
Tegelt räägitakse et kulturism on ammu ülejäänud treenivast maailmast maha jäänud, 1x nädalas lihast ja 7 päeva puhkust on ammu maa tasa tehtud kui suht ebaeffektiivne vähemalt keskpärase harjutaja jaoks. Algajale töötab mingi hetkeni kõik.
Minule meeldib mitu korda nädalas kükkida, aga eks igal ühel oma ja treenitakse ikka nii nagu paremini töötab.
Seda ka et naljakas on et just maa poisid on palju rohkem lihastes kui linna poisid kelle saalid on masinaid täis. Maa poistel on kang ja raskused- kükivad, tõmbavad, suruvad ja kõik
minu paar mõttet
Czar
MemberJätka nii nagu treenisid ja tee paar korda nädalas HiiTi peale trenni või muul ajal ja vähenda kaloreid.
Arvatavasti pead ka raskusi ja intensiivsust maha kerima et defitsiidiga toime tulla, midagi muud eriti ei ole. Kui lihast kaotada ei taha siis tõsta ikka kangi kõvasti ja muid baashrajutusi, vb suudad isegi natuke lihast lisada aga loota ei tasu.
Czar
MemberSaksa gümnas kükipuur on ?
detsember 3, 2006 at 8:23 p.l. in reply to: Kas keegi saaks selgitada täpselt ära mis on baasharjutus? #97149Czar
MemberKõik eluterved inimesed peaks tegema nii algus, keskel kui ka lõpus- üldiselt kogu aeg, kui just vigane pole ! Baasharjutused on need mis su suureks teevad, mitte masinad ja isolatsiooni harjutused ja muu cräp.
Kükk, jõutõmme, pingilt surumised, peakohal surumine … tee ja söö korralikult ja saad tugevaks ja suureks, lihtne.
Isolatsiooni harjutusi ära tee, need on rannaharjutused ja suurt midagi sulle ei anna.
Edu
Czar
MemberKui elad tallinnas siis äkki ühined kaalujälgijatega ? Suht lihtne on alla võtta, mingit hullu toidu piiramist tegema ei pea, süüa võid palju kuid shokolaade ja burgereid ei tohi.
Kuskil 1000.- oli kogu värk kui ma ei õieti mäletan.
Czar
MemberEt lihased kasvaksid peab saama kaloreid rohkem kui kulutad ja seega ülejääk läheb rasvaks. Ära läheb kui sööd vähem kuid siis ei tule lihast.
2-3 muna päevas
Czar
MemberPalju üldse on normaalne kogus mitte treenivale inimesele? Gram kg kohta ? Kas on üldse 2x valgu kogust kg kohta vaja et lihast kasvatada ?
Czar
Memberrohke vee tarbimise korral pole kahjulikku mõju tuvastatud.Isegi veest saab üle !
Reividel juhtub üsna tihti inimesed tantsivad ja higistavad ja joovad palju palju vett ja üleujutab ennast ja soolad kaovad kehast ja vesi läheb ajju ja ongi kaputt, nii et isegi veest saab üledoseerida !!
Czar
MemberNo ma pigem usaldaksin Kalmust kui ‘salapärast’ indrekut.
Kui sa tunned et kooli toidust ei piisa siis võta külm toit kaasa, näiteks paki jogurtit, terve üks toiudkord ja vaevalt sa rohkem jõuad süüa või võta mida tahad aga midagi valgu rikast.
Czar
MemberATG( ass to grass) oleks jah õige, kuid mina soovitan kasti kükki, võtab koormuse põlvedelt ära ja õpetab õieti kükima.
Suru õlad taha, et ülaselg läheks pingesse. hinga sügavalt sisse läbi kõhu et kõht läheks nagu rasedal et alaselg läheks kinni. Jalad õlgade laiuselt või sutsu laiemaks, endale meeldib veits laiemalt, ja küki nagu istuks taha mitte otse alla, puusad liiguvad esimesena, st et suru tagumik taha ja siis alla.
Need on kaks head artiklit kõva mehe suust, teab mida räägib.
http://www.t-nation.com/findArticle.do?article=body_120squat
http://www.t-nation.com/findArticle.do?article=body_149squat
Ja masinad on naistele ja vigastele, üldiselt vigastatule, terve mees peab ainult vabaraskuseid kasutama !! See on reegel !!

Seda ka et kui täiesti auku lähed vaata et selg kõveraks ei lähe, enam jaolt vähesed saavad täiesti põhja ilma et kuskilt lõdvaks ei laseks. Tavaliselt laseb painduvus natuke alla paralleeri korraliku vormiga. Kükk põhjustab paljudele põlve jamasi kuid muidu on põlvedele see üsna ohutu vaid alaselg on see mis on suht suures ohus, kuid jah hoia end.
Czar
MemberÄra a vitamiini küll juurde osta, seda peaks toiduga piisavalt ja rohkemgi saama, osta siis juba dynamisani multikat, seal kõike mõõdukalt
Czar
MemberProovi kaalujälgijaid. Mul tuttav sööb selle järgi ja nädalas läheb 0,5-1kg maha … sööd punktide järgi ja nälgima ei pea. Mingi 500 läheb sul raamatute ja värgi peale.
Czar
MemberPõhimõtteliselt jah , sõida rohkem ratast ja näed kuidas vastupidavus paraneb ja kükk läheb kehvemaks, miks see nii on ei viitsi seletada , loe kusagilt erinevat tüüpi lihaskiudude kohta ja treeningu mõjust nendele.Nojah, parem kükin siis

Czar
MemberAga antilast või sellistest kohtadest üksikuid kettaid saab tellida ?
Czar
MemberAga mul tuleb liiga kiiresti. St vanasti ei tulnud nii moodi, praegult panen natuke raskemaks ja kohe hakkab valusaks minema. On see piimhape seotud lihase vastupidavusega `?
-
AutorPostitused