Czar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Czar
MemberIse kasutan adidase tõstmis jalanõusi ja olen väga rahul, veits soolased olid aga ära tasusid.
Oleneb mida sa teed seal, kui kükid ja teed jõutõmbeid siis oleks need suht kasulikud. Kui kasutad põhiliselt aint masinaid siis pole mõttet.
Ise sain enda omad viru tn poest, kõige pealt käisin laost otsimas ja sealt öeldi et seal on viimased kuna adi lõpetas nendega lepingu ja enam sisse ei too.
http://www.nerlinger.com/dpshopgrafiken/05…rk2_53799_b.jpg
midagi sarnast
Czar
MemberKarta on et see on siiski paroodia ja niisama halva vormi meeste üle naljatamine

Naljakas küll kuid nii ajuvaba ikka ei ole keegi, või on ?
Czar
MemberPaljuks läheb kui tarbida lühikese ajaga üle 3l vett, lihtsalt soolad uhatakse kehast ära ja vesi läheb ajju ja siis kaputt.
1-2h jooksul on see määr
Czar
MemberKas piim rikub ka mee head omadused või võib neid koos süüa. Mina ilma ei saa aint
Czar
MemberPsüühhilised probleemid, pead ise üle saama ja asja lahti mõtlema. Aeg parandab kõik vead

Andreaz aga need apteegis saadavad testosteeronid on siis nagu steroidid ju, mis ei too aint keppi himu ju

Czar
MemberKeha tõsted on pigem rehabiliteeriv harjutus, palju kordusi et piimhappe jooksma saada. Kuid kui tahad tugevamaks siis jõutõmme ja kükk. EESKUJULIKU VORMIGA!!
Kui seljaga tulevikus probleeme ei taha, siis jõutõmme on väääga tähtis. Samas sita vormiga saad nii jõutõmbe kui kükiga ribadel selja
Nii et ise pead otsustamaCzar
MemberÜhesõnaga täiskükk on tagumik alla paralleeri.
Jõutõstjatel ja rammumeestel on nii lai jalgade asend kui võimalik et oleks lühem maa ja kergem suruda. Lai jalgade asend ei lase palju alla paralleeri minna.
Õlgade laiune jalge asendiga peaks minema nii sügavele kui painduvus lubab ja et vorm ei kannataks.
—-
Ma usun et joker kükib rohkem kui mina(mitte kaua ma usun
) , aga sa mõtlesid keskosa suurust ? Minu viga sel juhul 
Czar
MemberSul on vormi probleemid kui valutama hakkavad.
Kükkides põlved suru välja, põlved ja jalad peavad ühte suunda osutama.
Ära küki otse alla vaid taha, st põlved teevad väikse nõksu ja siis surud tagumiku taha ja lased siis ennast alla.
Aga ma arvan, et kui teha ei oska siis ära tee parem üldse või proovi kasti küki, õpid vormi.
Box squats, otsi netist või t-nationist, t-nationis on Dave Tatel väga head artiklid kirjutatud sellest.
Pool kükk unusta ära, kasutu ja mõttetu põlve raiskamine.
Joker, ainuke asi mida korralik kükk keskosale jätab tugevam ja stabiilsem keskosa.
Kui jätab jälje siis nõrk keskosa, rohkem jõutõmmet tegema

Czar
Member2,5% 75 on 1,8 kg kuid muidu on sul õigus. Sa pead vaatama, et hüpped liiga suured poleks sest muidu jooksed kiirelt vastu seina.
Sellist lähenemist kasutatakse üldise jõu ja massi suurendamisel, nagu Starri 5×5 kava ja rippetoe 3×5 jne
Kõige effektiivsem sellega oleks 2x nädalas suruda, saad korralikult massi ja jõudu, nt esmaspäeval surud 5×5 75kg ja reedel lisad sellele 2,5kg juurde aga teed ainult ühe seeria 77,5 kg-a ja esmaspäeval kordad 77,5kg juba 5×5
Näiteks:
E R E
75kg x5 55kg x5 77,5kg x5
75kg x5 60kg x5 77,5kg x5
75kg x5 65kg x5 77,5kg x5
75kg x5 70kg x5 77,5kg x5
75kg x5 77,5kg x5 77,5kg x5
jne kuni vastu seina jooksed, kui 2 nädalat enam juurde panna ei saa, lähed 4 nädalat tagasi ja kasvatad jälle maximumini.
Seda ka et kui sa hakkad seda kasutama pead algus kergemalt alustama ja nädalaga oma 1×5 maximumini jõudma. Lihtne ütleme praelt surud 75×5 siis sellest lahutad 2,5-2,5-2,5 … seega alustad 67,5 kg ja lisad iga nädal 2,5kg
http://www.geocities.com/elitemadcow1/tabl…ents_thread.htm
Siin palju kasuliku infot, kui inglis keelt oskad siis väärtuslik info ja säästad palju aega valesti treenimisest

Czar
Memberjep … lisa pigem 2,5kg, 5 on liiga palju, muidugi oleneb palju sa 5x jõuad suruda. Muidu on see 2,5% iga kord rohkem
Czar
MemberSee et üks on valusam kui teine ei ole mingi näitaja. Näitab ainult et et üks käsi on paremas konditsioonis kui teine.
Tee pingilt surumist parem, hantlite või kangiga, kasuta veits rohkem raskusi ja saad ilusad triitsepsid kui ainult tahad. Selliseid niff-näff rannaharjutusi lihase kuju muutmiseks pole vaja ja on suht aja raiskajad, vb kui kulturistiks tahad siis küll aga muidu … on eiei
Czar
MemberOleneb kui tähtis sulle selg on … kui tahad et seljaga midagi ei juhtu siis peaksid enne igat kordust nii palju õhku sisse võtma kui võimalik ja kõhtu suruma et selg fikseerida. Aga kuna enamuse rahva harjutused koosnevad kaablite tõmbamisest ja muude masinate tegemisest siis vist vahet pole

Igatahes proovi. Rinnalt surudes tõmba ennem õhku täis sest alla lastes on suht raske piisavalt õhku sisse võtta, pealegi annab see tsipa jõudu ja kindlama rühi

Ülejäänuga nõustun, et kui raske kordus siis üles surudes välja
Czar
MemberValida õlgadest natuke laiema haare, keha suhtes peaksid käöed olema 90 kraadise nurga all, mitte keha ligidal. Ja kasuta väiksemaid raskusi. Siis on võimalik rinda rohkem isoleerida.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No käed 90* nurga all on kõige lihtsam viis õlad nurka visata. Väikseid raskuseid kasutades teed aeroobikat ja bodypumpi, jõud=lihas
ja pealegi miks sul pingil surudes üldse midagi isoleerida on vaja ? Pingil surumine on üks väheseid baasharjutusi mis enamus rahvas kasutab ja sa soovitad seda ka väikse raskusega teha et “isoleerida” ? 
Argo on minu arust asjalik ja teab mis räägib, teeb kükki ka mis on kõige olulisem. Kui võimalus on las ta räägib kuidas ja mida tegema peab.
Czar
MemberHehe, minu viga, 1000kcal ei anna ta jah … vaatasin kcal asemel kJ

Czar
MemberMa sõin farmi 250g paki päevas ja rasva muudkui tuli. Ükspäev vaatasin palju kaloreid kuramus annab ja tuli välja et pakist saab ligi 1000kcal

Ma söön rosina oma
rasvatu annab vist vähem ma arvan aga paras pomm on ta jah.AutorPostitused