Czar
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Czar
MemberSeda on parem enne trenni valmis segada ja peale trenni juua, kui kohe juua siis pole asjal erilist maitset, 30 min seista lasta ja siis tiptop
Czar
MemberMarek, äkki seletad miks paaril harjutusel teha vaid 2 seeriat, mitte 3 ja esimesel harjutusel 4
Czar
MemberOskab keegi öelda mitu g süsivesikuid annab üks glükoosi tablett mida saab apteegist selles torbikus
muidu pakk on 40g siis peab terve pakki pintslisse panema ?
Czar
MemberKui treenin massi, kas siis smithil horisontaal pingil pole ka suurt vahet ?
Ma saan smithil palju kergemini lihase ära väsitada kui vabaga teha …
Czar
MemberAga kui on looduse poolt lai raam antud, kas siis alaga tegeledes läheks juba paksult mõjuvalt laiaks ?
Czar
Memberrookie7, mõtled hantlitega pikali lendamist ?
Czar
Membermidagi vaiksed võiks taustaks tulla
Czar
MemberRinna ülaosale tehes kaldpingil mitme kraadi peal see peaks olema
olen kuulnud et 30′ ei ole eriti hea, kas sobiks paremini 15′ või 45′ juba ?
Seni teind 15′ peal
Czar
MemberTundub jah, et mõjub õlale rohkem, kuid Kiivikas on harjutustepanga alla pannud selle kui trapetsi harjutuse.
Kuna ma teen trapetsit ja õlga ühel päeval, siis peaks sobima küll trapetsile ja samas saan ka õlale veel koormust anda.
Czar
MemberLiiga vähe treeninud veel et lõugatõmmata, ei jõua lihtsalt
Czar
MemberMida üldse need rinnakavad ja õlakavad jne tähendavad ?
Eelisena teete siis rinda rohkem kui teisi kehaosi või on see järelaitamine ? Teised kehaosad maha ei jää või palun seletage lahti !

Ette tänades !!
Czar
MemberUsun, et kui viitsiks otsida, leiaks ka eesti veebilehtedelt häid tooteid…Mõnesi linke viitsid anda ?
Czar
MemberEsimene variant on ikka parem, see eeldab et sa lisad ikka raskust ka veidi iga uue seeriaga. Teine variant on selline ma arvan et sa teed sis kõik seeriad ühe raskusega (mis on mõttetu) või tõmbad lihase nii ilusti läbi et iga seeriaga pead natuke raskust vähendama et jõuaks järgmisega jälle 10 x teha.Esimese varjandiga mõtlesin ma et esimene kord jõuan ilusti ütleme 17,5kg ära teha, teinekord olen juba väsind ja jõuan vaid 8 ja kolmas kord juba täitsa läbi ja jõuan vaid 6 teha
Czar
MemberTänud, arvan et teen nii nagu ise pakusin, teil siin enamusel peaaegu täpselt sama.
Suured tänud, sain kindlust juurde !!

Czar
MemberAga korduseid kuidas oleks kasulikum, kas teha raske raskusega 3 seeriat kõigepealt 10x siis 8x ja siis 6x või kõik 3 seeriat väiksema raskusega kuid ilusti 10x ? Esimene varjant väsitab rohkem kuid kumb lõhub ?
-
AutorPostitused