cvtec
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
cvtec
MemberAga foorum on läbi käidav koht ja Õigekirja peab iga Eesti kodanik oskama, et soovitatav oleks normaalselt kirjutama hakata . Ültse, kui õigekirja ei oska, abi ka siis ei saa – vjso .Ontopic / Tee trenni, ära söö liiga pekist liha ja üle ültse rämpstoitu . Valitud piirkond kus soovid rasva vähendada, sinna piirkonda peaksid rohkem aeroobset tegema, rohkem lisada hetkel pole .
pekine liha ja rämpstoit ?
kuidas neid võrrelda?
cvtec
Membermilline nende omavaheline suhe peaks siis olema. sheigis valgu ja süsivesikute suhe on 1:2. kas siis malto ja dextro peaks pooleks panema sinna sehiki…ehk siis sama palju?täpselt nii…
cvtec
Memberise olen näinud juhust kus üks tüüp ei suutnud kordagi istessetõusu teha.sõjaväes kohtas selliseid palju…
cvtec
Membervana teema ,aga lugesin ja hakkas huvitama,mis sellest sai…Kas teema algataja pani raha oma tasku või ei?
cvtec
Membere-ee-eee …kukla taha surumisel lased kangi ettepoole võimalikult lõua lähedale,
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tahaks kah nii suruma õppida …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>A mis siin arusaamatut on…
cvtec
Memberlamades surumine on põhi harjutus…see mis sa sinna abitavaid juurde teed on sinu asi
oktoober 22, 2007 at 6:47 e.l. in reply to: Anaboolsed ravimtaimede ekstraktid ja muu selline #128777cvtec
Memberse nr2 on apteegist täitsa saadaval “panangin” nime all
cvtec
MemberKui sa näit. peale valgurikka söögi tarbimist piisavalt vedelikku ei tarbi, jääb valk osaliselt seedumata ja väljutatakse kehast, sina aga mõtled, et oi, kui tubli ma olen, et tarbin 2.5 g valku kehakaalu kg kohta ja kõik läheb lihase moodustamiseks.EI LÄHE
cvtec
Memberikka vaheldumisi ja puhkamata või minimaalselt
cvtec
Membernii maltot kui ka dextrot võiks trennijärgne sheik sisaldada.
cvtec
MemberKas tulevikus äkki laup. ka mingi kellani lahti tehakse
cvtec
Membervõta kaasa toitu…mõned puuviljad ja lisaks kodujuustu,jogurtit või juku juustu,keeda muna kaasa..ise igal hommikul pakin toidumoona tööle kaasa.
cvtec
Memberja kui vahetult enne trenni sisse 0.5l ajada siis se ju enamvähem sama mis täis kõhuga treeni teha…peabki paha hakkama
cvtec
Membermis asi se täpselt on…neti otsing ei andnud tulemusi?
-
AutorPostitused