cvtec
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
cvtec
Memberpilt oleks ka abiks…
cvtec
MemberKeegi asjatundja võiks ka sõna sekka öelda selle alt/pealt haarde kohta just “kangi tõmbed vastu kõhtu” kohapealt
cvtec
MemberKeegi neist Saare meestest võiks kunagi oma treeningutest pikemalt rääkida, kui see muidugi saladus ei ole.skjoumees: ega sa ei taha oma treeningkavast rääkida rahvale?
Samas võiks teha ka “tegijate treeningu” kellegagi Saaremaa noortest jõutõstjatest. Seda oleks küll huvitav vaadata.
Ennastki huvitaks,aga võibolla on se ikkagi saladus,sest rääginud pole nad minumeelest sellest midagi….sry kui eksisin
cvtec
MemberSee on nüüd kül meeldiv uudis,et pood avatud ka laupäeviti…
cvtec
Memberväike arusaamatus oli vist sellega ,et baasharjutusi teen 5×5 aga teisi teen siis 3×6-8 minu viga ,et ei märkinud!
cvtec
MemberRinna treeningut küll ei mõista:S! Kõige peal teed kangiga harjutused ära ja siis teed hantlitega sama peale?!? Parem tee üks nädal hantlitega ja teine nädal kangiga, või siis nt kangiga horisontaal- ja hantlitega kaldpingil surumist! Mina lisaks kindlasti veel lendamise ka!Ja milline näeb kogu treeningkava välja?
Rinda teen sellepärast sedasi ,et arendada just rinnalihase rangluupoolset osa…
cvtec
Memberõlg ja rind ühel päeval?jah!
cvtec
MemberSamas räägi ka oma treeningkavast…
cvtec
MemberAaron!
Mis sa sellega öelda tahad?
cvtec
Membertegin ise kaa täpselt nii…harjutuse nimi goolisse ja piltide alt vaatasin.Aega võtab natuke aga asja saab
cvtec
Membersöögikordadel natuke liiga pikad vahed…pane hommokusöögi ja lõunasöögi vahele ka midagi, sama ka lõuna ja õhtusöögi vahele…see on minu arvamus ja mina prooviksin sedasi.
cvtec
Membersuht asjalik artikkel…
cvtec
Memberrööbastel surumine ja prantsuse surumine,ka kitsa haardega lamades surumine
cvtec
Memberja lisaksin veel seda,et nädalaga ei pruugigi midagi langeda…
cvtec
MemberÄra kurvasta, sa pole ainuke, kel kummi purunedes edasine elu untsu keerab.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hea vastus

-
AutorPostitused