cvtec
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
cvtec
MemberKui mulle see küsimus adresseeritud, siis vähemalt kolme-nelja mõõteriista kasutanud. Ja ühegagi pole alla 37 saanud. Muidugi on ka erandeid olnud külmetuste ja nõrkuste näol, aga seda viimati siis, kui teismeline olin.teema algatajale tegelt…
cvtec
Memberäkki on sul kraadiklaas lihtsalt nihkes mõned kraadid,kui enesetunne hea.Mitut erinevat mõõteriista sa katsetanud oled?
cvtec
MemberTavaliseltjuhtuvad sellised asjad puuduliku tehnika korral…
cvtec
MemberJõusaal või koss-tee ühte asja nendest ,aga korralikult,minu arvamus
cvtec
Memberproovi esialgu nii ,et paned väiksed kettad (nt 2.5kg) kandade alla…minul se aitas ,muidud endal ka algses tahtsid kannad üles tõusta,nüüd teen ilusti täistallaga kükke.
cvtec
MemberIse olen ka mingi aasta kükki teinud ja nüüd suvel ,kui soome pesapalli mängisin ütles kunagine kehka õpetaja-et “miks sa kooliajal niimodi ei spurtinud”…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>cvtec
MemberKas see suhe mitte 1:2 polnud?, et 1 osa valku ja 2 osa süsikaid?Oleneb ,mis eesmärgid on…
cvtec
Memberesimesehooga ei saanudki aru mis teema toimub
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris asjalik
cvtec
Memberminu meelest saab jooksu,kõhukaid ja käte kõverdusi enne seda testi nõrkemiseni teha…
cvtec
Memberise tegin seda kava sedasi ,et tegin sooja kuni töö seeriateni ja, siis selle raskusega 5×5 .Tegin sedasi ainult kükk,jõutõmme ja surumine…
cvtec
Membersäästa kange…võta trenni 2l bock,kül siis suveks muutusi näed…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>cvtec
Memberleidsin mingi sellise asja -abiks ikka, kui raamat on läbi müüdud.
cvtec
Memberise tegin ka mingi aeg sedasi nagu mullaonu kirjeldas ja sedasi on se ettenähtud ka…Põhimõtteliselt käib niivisi ,et kui oled esmaspäeval 5×5 mingi x raskusega jõudnud teha siis reedene viimane 5x teed uue raskusega,mis esmaspäevast proovima hakkad…keeruline jutt.
cvtec
Membermina teen biiceps ja triitceps ühel päeval ja supperseerjatena…pump effekt on mega!
cvtec
Memberlas sõber peksab kurikaga vastu selga,kül siis välja tulevad…
Nali naljaks…Õuna ja võileiva asemel söö parem 4muna või kodujuustu
-
AutorPostitused