cvtec
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
cvtec
Memberolen käinud…mõttetu jama…kick või taipoks on kõvasti agressiivsemad ja reaalsemad
cvtec
Member2 tunnise treeningpäeva võiksid proovida väheke intensiivsemalt (kiiremini) läbi ajada.
cvtec
Memberkui sa oled alles 2 nädalat alles tõmmet teed siis äkki se ei olegi valu mida sa tunned vaid hoopis lihas pinge…
cvtec
Memberveel olen näinud spantal spordis nt. järve keskuse omas. Päris palju eri värve pealekauba. Ja alates 100.- hakkasid vist pihta hinnad
mai 12, 2009 at 12:53 p.l. in reply to: aga kui järgmine päev on kõik lihased valusad ja kanged #195681cvtec
MemberLiiga vähe oled peale treeningut söönud!
cvtec
MemberMa kül ei mäleta ,et petjakovi trennis oleks soojendus nii pikaks veninud.Pigem läks se soojenuds sujuvalt üle lõõkidele ja hiljem kui ettenähtud löögid/harjutused olid tehtud ,hakkati neid asju sparingus harjutama…
Ise kavatsen lähiajal sinna trenni tagasi minna. Felipe ,mis kaalu ja pikkus vb võik koos minna? ma 70/176
cvtec
MemberIse ka lava`t proovinud ja ostan uuesti…Väga hea taastaja ja väga hea maitse!
cvtec
Member1g vee aurumiseks kehapinnalt 37 kraadi juures kulub 0.583 kcal.Kus saunas sul 37kraadi on ,ütle mulle
cvtec
Membersaunas kaotad ainult vedelikku, mis sul kehas on ja peale sauna jood selle kõik tagasi sisse…
cvtec
Memberminumeelest ei aita seal mingid salvid…kunagi oli vasak õlg mingi aeg oli parem…sain sellest lahti ,kui puhkasin 1-2 nädalat täpselt ei meenu
cvtec
Memberet kas seda pikutamist saab ka puhkuse arvele panna või on need kaks eri asja
cvtec
Memberrammumehel ei piisa sellest kui kükkid ,tõmbad ja surud paju…pead üleni tugev olema.Aga jõutõstmistel võiksid juba osaleda-saad kogemusi
cvtec
MemberMu põhiline valguallikas on kohupiim, söön päevas keskmiselt 4 pakki kohupiima. Küsimus siis selline, et äkki mu lihased ei kasuta seda ehitusmaterjalina, kuna mul võib olla laktoositalumatus…Kuidas saan teada kas on või mitte?Millest selline järeldus?
cvtec
Memberseal artikklis on ju olemas kava
cvtec
MemberEt mida peaks tegema küünarliigese valu korral. Valu lööb erinevaid asju tehes sisse (mitte ainult trenni tehes), lihtsalt olles muidugi ei valuta.Mainin ka seda, et see valu on teatud aegade tagant ja kestab umbes 4-5 päeva (praegusest valust tagasi mõeldes valutas viimati kuu poolteist tagasi).
Võibola aitaks glükosamiini kuur…
-
AutorPostitused