cvtec
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
cvtec
Membermind hakkas ka se huvitama…Tahaks küsida milline on trenni riietus,kas peab olema kimono või tavalised spordirõivad
cvtec
Memberselge värk
cvtec
Memberoleksin ise ka huvitatud 24kg sangast..Nädalavahetusel lähen vaatan kauplus “Dünamo” seal olen näinud kunagi!
cvtec
Membermidagi sellesarnast siis äkki…või on selle harjutuse nimi midagi muud
cvtec
MemberJõutõmme ja seljatõmme peaks ikka kaks erinevat asja olema!
Leidsin sellise seletuse aga sellest ma aru kül ei saa…Seljatõmme on horisontaalne tõmbamisharjutus, kus käsivarred on ees, samas kui lõuatõmbe puhul on nad peast kõrgemal.
cvtec
Membertundub huvitav kava..tnx
cvtec
MemberAga kui ma tahaksin 3x nädalas teha,mida ma siis teeks reedesel päeval…kas see,mis ma pakkusin reedeseks on norm, või jätkan ikka 2x nädalas.
cvtec
Memberei ole kodume kava…hardgaineri tüüpi olen ja ma tunnen ,et se toimib minu peal.
cvtec
MemberSaab vabalt sellisest seisust välja,tuleb lihtsalt õigesti süüa ja tugevalt trenni teha. 2 aastat tagasi 176/55 praegu 176/69. Jõutõmme ja kükk kindlasti kavasse!
cvtec
Memberno siis pead isale peale käima ,et ostaks sulle või kui mandrile mineks siis tooks mandrilt…Või kirjuta jõuluvanale,siis saad kindlalt
cvtec
Membereks oleneb ka kas ostad uued või kellegi käest kasutatud…Soovitaks “Dünamo” kauplust tallinnas,mis seal kino “Kosmos” taga on,seal ka miskit valikut on.
cvtec
Memberkätekõverdused,kõhulihaseid,hüppenöörid,kükkist üleshüppeid,triitsepsile kehatõsteid(voodi või toolide äärele toetades).Kui elad omamajas siis kindlasti leiad koha kus lõuatõmbeid teha,kui korteris siis treppidel hüppamised jne.
cvtec
Membersee täitsa normaalne minumeelest,et umbes nädalake või kaks kõht hell…minupuhul vähemalt küll.
cvtec
Memberntx. sirgete kätega raskuse ette tõstmine…hea harjutus õlalihastele
cvtec
MemberVigastasin enda õlga kangi üles surumisega ja ei saanud kaldpingil lennata,kangi kuklatagant suruda ja natuke andis tunda ka rinnalt surumisel…Abi sain audentese spordikoolist…Mul oli samamoodi,doktor näitas, (nagu pildipeal näidatud) tursunud ja tehti sinna süst ja puhkasion 2.5 nädalat ja nüüd pole enam tunda andnud.
AutorPostitused