Skip to main content

cvtec

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 152 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: MMA treenigud Tallinas #122019
    cvtec
    Member

mind hakkas ka se huvitama…Tahaks küsida milline on trenni riietus,kas peab olema kimono või tavalised spordirõivad

in reply to: seljatõmme #121710
    cvtec
    Member

selge värk

in reply to: Sangpomm #121231
    cvtec
    Member

oleksin ise ka huvitatud 24kg sangast..Nädalavahetusel lähen vaatan kauplus “Dünamo” seal olen näinud kunagi!

in reply to: seljatõmme #120695
    cvtec
    Member

midagi sellesarnast siis äkki…või on selle harjutuse nimi midagi muud

http://www.fitness.ee/view.php?path=lehed/…kstid/3853.jpg#

in reply to: seljatõmme #120689
    cvtec
    Member

Jõutõmme ja seljatõmme peaks ikka kaks erinevat asja olema!

Leidsin sellise seletuse aga sellest ma aru kül ei saa…Seljatõmme on horisontaalne tõmbamisharjutus, kus käsivarred on ees, samas kui lõuatõmbe puhul on nad peast kõrgemal.

in reply to: Kava #120260
    cvtec
    Member

tundub huvitav kava..tnx

in reply to: Kava #120234
    cvtec
    Member

Aga kui ma tahaksin 3x nädalas teha,mida ma siis teeks reedesel päeval…kas see,mis ma pakkusin reedeseks on norm, või jätkan ikka 2x nädalas.

in reply to: Kava #120208
    cvtec
    Member

ei ole kodume kava…hardgaineri tüüpi olen ja ma tunnen ,et se toimib minu peal.

in reply to: Alakaal #120016
    cvtec
    Member

Saab vabalt sellisest seisust välja,tuleb lihtsalt õigesti süüa ja tugevalt trenni teha. 2 aastat tagasi 176/55 praegu 176/69. Jõutõmme ja kükk kindlasti kavasse!

in reply to: mitme kg hantlid #119957
    cvtec
    Member

no siis pead isale peale käima ,et ostaks sulle või kui mandrile mineks siis tooks mandrilt…Või kirjuta jõuluvanale,siis saad kindlalt

in reply to: mitme kg hantlid #119928
    cvtec
    Member

eks oleneb ka kas ostad uued või kellegi käest kasutatud…Soovitaks “Dünamo” kauplust tallinnas,mis seal kino “Kosmos” taga on,seal ka miskit valikut on.

in reply to: suvine trenn #119891
    cvtec
    Member

kätekõverdused,kõhulihaseid,hüppenöörid,kükkist üleshüppeid,triitsepsile kehatõsteid(voodi või toolide äärele toetades).Kui elad omamajas siis kindlasti leiad koha kus lõuatõmbeid teha,kui korteris siis treppidel hüppamised jne.

in reply to: Muscle+ paneb näkku. #119342
    cvtec
    Member

see täitsa normaalne minumeelest,et umbes nädalake või kaks kõht hell…minupuhul vähemalt küll.

in reply to: Õlalihaste massi treening. #118892
    cvtec
    Member

ntx. sirgete kätega raskuse ette tõstmine…hea harjutus õlalihastele

in reply to: Õlg #117943
    cvtec
    Member

Vigastasin enda õlga kangi üles surumisega ja ei saanud kaldpingil lennata,kangi kuklatagant suruda ja natuke andis tunda ka rinnalt surumisel…Abi sain audentese spordikoolist…Mul oli samamoodi,doktor näitas, (nagu pildipeal näidatud) tursunud ja tehti sinna süst ja puhkasion 2.5 nädalat ja nüüd pole enam tunda andnud.

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 152 total)