cubs224
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
cubs224
MemberAga miks sa ei taha või ei saa toitumist muuta? Miks valku ja rasva ei saa süüa?töö on lihtsalt selline kus ma elan sjukses pommiaugus kus lihtsalt pole normaaseid asju myya ja yleyldse midagi siin ei ole:D aga tuunikala ja muna on sjuksed valgurikkad mida siin on ja pähklid ja juust aga juust ja pähklid mulle ei istu eriti
“>cubs224
Memberpõletab hästi rasva siis se rulluisutamine?
cubs224
Memberpärnust ka keegi teab kus neid antleid osta saab w?
cubs224
MemberTere!Varsti, 2 kuu pärast on mul lõpetamine ja ma tahaks olla peenikesem. Ma olen 16-aastane.
Ma olen praegu 172 pikk ja kaalun 61 kg. Tahaksin kaaluda u 55 kg.
Kõige täähtsam polegi just kaalu langus, vaid see, et saaksin kõhust lahti.
Ja jalad võiks ka peenemad olla.
Oskate midagi soovitada?
sõida palju ratast ja käi jooksmas ja küll rahule jääd
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>cubs224
Memberpane siis juba muna koored kapäris hea soovitus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> võib päris hea olla 

cubs224
Membernjh eks igaüks teab mis talle parim

cubs224
Memberminu kõhulihaste kava on näiteks selline. 1.päev kõhu alumised lihased 2.päev küljelihased 3.päev ülemised lihased ja siis tuleb 48 tundi puhkust ja siis jälle sama moodi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> + veel õige toitumine ja tulemusi on . mitu päeva saad nädalasse? ma arvan,et viis 
kuidas keegi onju,kes mis kus kui palju loeb ja tark on se las jääb enda teada lihtsalt andsin oma soovituse vb mitte liiga täpselt siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>cubs224
Membernjh vb kyll aga ise ma igathes vahetan küll 3 kuu tagant
ni ka jälle uus ja huvitav kui aasta ühte sama teha

cubs224
Membersiis ma arvasin ikka õigesti,et kuskil 3 kuu tagant kava vahetada kuna läks ühega jutuks ja ta ütles et teeb juba aasta ühte sama kava

cubs224
Memberma jätsin munad välja igatahes kuna mune käepärast polnd ja ilma oli ka täitsa enamvähem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>cubs224
Member183cm,74kg,21a
cubs224
Membervõid ju aind jõusaali ka teha ja iga trenni algul lihtsalt tund-pool teed kõvasti soenduseks ratast,jooksu või ergomeetrit ja peale jõusaali ka kui jõuad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma teen ise ni ja mõjub päris hästi mõlemast küljest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja spordiarsti juurde mine kindlasti
cubs224
Membertoorest muna w? ja siis koik nagu yhes kompotis w:D
cubs224
Memberni on juba parem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> äitähhcubs224
Memberno nüüd ma olen juba targem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> äitähh vastuste eest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused